Nå dit mål, en perfekt krop, et langt liv, succes.

Walk the talk

Jeg kan måske give dig nøglen til det "perfekte liv" her er jeg i Randers, 54 år og DM i naturlig bodybuilding.

 

Morten Rene Pederzen 61 år

Fitness atlet, bodybuilder, antiaging ekspert, personlig træner og af og til skuespiller, model, skribent og filosof. 

Jeg starter altid med at fortælle lidt om mig selv fordi de tre foredrag faktisk også er min måde at leve på, og har været det hele livet, på den måde kan jeg bevise at det jeg siger faktisk virker, og at det er muligt for alle at gøre en indsats for at skabe den perfekte krop, det optimale liv og få succes, og ikke mindst et langt liv. Men der er ikke nogen nem vej, men der er en rigtig vej, som videnskaben i dag bakker op om, og som virker overalt på jorden, og som tydeligt ses de steder hvor det praktiseres. Det handler både om tanker og fysik, om vilje og vaner, om gener og miljø, og desværre også om tilfældigheder og held og uheld.

"Er materien mægtig, så er tanken almægtig"

 

 

Axelot..foredrag nr 2 handler om hvordan du bliver 100
Evigt liv har vi ikke knækket koden til endnu, jeg arbejder på det, og måske er denne lille salamander et skridt på vejen...den er næsten udødelig
1 %
Jeg arbejder altid på at være blandt den øverste 1 % og det vil jeg også gerne have mine klienter til.
Wocniaki....foredrag nr 3 handler om målsætning
10 år gammel sagde hun..."Jeg vil være den bedste i verden"...og det blev hun. Al magt ligger i de ord du siger til dig selv, du kan kun, og vil kun blive dine ord
Succes
Hvis du bliver ved længe nok og ikke er bange for at fejle, så vil du ofte nå dine mål.
Time is precious
Du har ca 80 år som dansker, måske 100 år hvis du hører mit foredrag og følger det. Din tid og dit liv er det vigtigste du har, og du kan gøre meget for at optimere.

Forandrings villig

Jeg har holdt foredrag de sidste 20 år. Både for 10-15 stk eller for en klasse, en hel skole, eller en hel by.

Er de tre foredrag for dig ?

Ja, hvis du er forandrings villig ?..for hvis du gør som du altid har gjort, så ender du også lige der hvor du altid har været. Så et langt langt liv med succes kræver altid en ændring i din tankevirksomhed og din fysiske livsstil, og det vil jeg undervejs give dig eksempler på. Tiden er også en stor faktor. Skal du blive rigtig god, en specialist, så skal du bruge mindst 10.000 timer på det før du kan kalde dig en ekspert, det er lang tid, og du skal være villig til at tage chancher og villig til at fejle og falde, og rejse dig igen, for livet giver også stor modgang til de fleste, men modgang kan ofte vendes til stor styrke, hvis du forstår at tackle den rigtigt.

"Dag for dag, på alle måder, bliver jeg bedre og bedre"

De 3 foredrag

I det første foredrag starter vi helt ved menneskets begyndelse, ved Lucy vores fælles mor

En pris for 3 foredrag, for så kommer du hele vejen rundt med strategi, viden og fakta, samt mål og målsætning. De 3 foredrag kan laves over 3 dage, en uge, en måned, eller hvordan det nu passer. Det første handler om min måde at arbejde på, den metode og strategi jeg bruger på mig selv og mine kunder. Jeg har haft tusindvis af kunder over 40 år som træner, og det har vist sig at virke. Foredraget tager lidt mere end en time. Det andet handler om adfærd og livsstil for de mennesker der er blevet over 100 år og har været sunde, raske, slanke og stærke, hvad gør de, hvordan lever de, spiser, tænker, handler og arbejder, hvad er held og hvad er planlagt, hvad er gener og hvad er miljø og adfærd, og hvad tænker og gør jeg selv. Det tager over 2 timer, og vil give dig svar på det meste. Det sidste handler om mål og målsætning. For nu sidder du jo inde med viden, men hvordan fører du det ud i livet. For uden handling, ingen forvandling. Nu skal du selv være aktiv, tage hånd om dit liv og gøre det der skal til. Det tager 1-2 timer. 

"En rejse på tusinde mil, begynder med det første skridt"

Pris og sted..29.995 og i Støvring

Jeg fortæller ud fra viden og erfaring, mest fakta og ting du kan bruge i hele dit liv til mere sundhed og fremgang

Pris er det du betaler, værdi er det du får. De 3 foredrag koster ialt 29.995 kr plus kørsel. Det kan være i Water&Wellness i Randers hvor jeg hører til, her er plads til 50 mennesker. Det kan være ude på min gård i Støvring, her er plads til 20 mennesker, eller det kan være ved dig eller din virksomhed/skole osv. Foredraget egner sig til alt mellem 10 og 60 mennesker. 

Foredragene kan følges op med træning, vejning, måling osv, ideelt for firmaer.

"Invester i dig selv"

Foredrag nr 1. Strategi og filosofi til et langt liv og succes med din krop.

Det første foredrag vare ca 1 til 2 timer, men som regel midt i mellem. Omhandler min metode, strategi, filosofi som jeg bruger på mine slankehold, klienter og som jeg selv lever efter. I fokus er det man gerne vil, det perfekte liv, den perfekte krop om man vil. Det kan være lykke, succes, tilfredshed, velvære, ro, balance osv. Så bruger jeg fire metoder til at illustrere vejen dertil. Det mentale, dine ord, tanker, handlinger, for det hele starter altid med en tanke, der fører til et ord, der fører til en handling og ender som din skæbne. Så kommer din kost, som jo er ufattelig vigtig for dit helbred, din mad skaber jo dig, du bliver hvad du spiser, men hvad er godt, rigtigt, forkert, det kommer vi ind på. Motion er næste skridt, vi er skabt til bevægelse, vores krop skal bruges, ellers forfalder den endnu hurtigere. Målrettet motion kan holde dig ung, flot, fast, spændstig, stærk langt op i alderen, du må aldrig holde med at bevæge dig. Sidst lidt om alder, du ældes fra du er 20 år gammel, og det går kun en vej, men hvad gør du for at begrænse skaderne, det handler om reversible alderdoms markørere, og dem viser jeg dig.

"If you dont use it, you loose it"

Foredrag nr 2 "Livsstils foredraget"

Her er et lille udpluk af nogen af de steder man bliver over 100 år. Kosten er forskellig fra land til land, men der er også sammenfald, du kan jo selv vælge din stil

Hemmeligheden til et langt liv, findes koden til evigt liv ?..nej, ikke endnu, rekorden tilhører stadig en kvinde på over 123 år. Men der forskes vildt i det, og vi må se hvad fremtiden byder os. Men der er muligheder, kigger vi på dyreverdenen , så har man lige fanget et Grøndlandshval på ca 512 år, den spiser sjældent, lever stille og roligt i koldt vand. Den hemmelighed er lav forbrænding og ingen celleskader i kroppen. Dyr der bliver sat på mindre mad hele livet kan leve mere en dobbelt så længe som normalt. Nogen dyr kan miste lemmer som arme og ben, og det vokser ud igen. Der findes utrolige ting i naturen, som måske kan overføres til mennesker. Der findes mange måder at leve og spise på. Blue Zones er de steder i verden hvor folk lever længst. Dem er der flere af, jeg kommer ind på en 4-5 steder. De lever forskelligt, men der er ting der går igen, sociale relationer og gode netværk, sund mad, daglig motion, tro, mål i livet og optimisme. Der er historisk og biologisk erfaring, der er held, der er gode og dårlige gener, jeg prøver på at sætte det hele sammen, give jer et overblik med mange fakta, samt komme med en konklusion på hvad der skal til. Min egen erfaring er lang, jeg er nu 60 år, og beslutingen om at leve sundt tog jeg i 10 års alderen, så jeg har trænet, tænkt og spist sundt helt bevidst i over 50 år, og jeg kender ikke andre der har gjort det på samme niveau. 

"Menneskets største begrænsning er det, der er skabt i dets eget sind"

Foredrag nr 3 "Nå dine mål"

12 år gammel sagde Caroline "Jeg vil være nr 1, den bedste i verden" det blev hun ca 10 år senere, hun lå nr 1 i 65 uger, mere end mange af de bedste, og hun har tjent 175 millioner i præmie penge.

Kun 3% af verdens har klare nedskrevne mål. Hvis du ikke har et mål, så kan du heller ikke ramme det, derfor er klare, konkrete og kontrollerebare mål ofte en nødvendighed for de fleste mennesker, især hvis de vil have succes i livet. Og der skal sættes god tid af til det, for forskning viser at for at blive rigtig god, den bedste, eller et geni på dit felt, så skal du arbejde intens med det i 10.000 timer. Man kan kigge på hvad andre succes fulde mennesker har gjort, sportsfolk var nogle af de første man undersøgte, så blev det erhvervsfolk, mm. Der var ofte ligheder i deres adfærd, tanker og planer. Mange ting er faktisk så enkle at alle kan, hvis de virkelig vil. Det kræver i starten ikke andet end en pen og papir, for så kan du skrive dine mål ned, og dermed gøre dem konkrete. Foredraget her vare også et par timer.

"Den som holder sig målet klart for øje, kommer ikke på afveje"

Jeg håber siden har inspireret dig til at høre mine foredrag
morten rene pederzen