Slankehold nr 43 start 27. juli kl 19.00 2021

Slankeholdet med personlig træner Morten Rene Pederzen fra Randers er for alle piger som vil tabe sig, og fakta er alle der har deltaget har tabt sig og fået det bedre, samt fået både store og små oplevelser med Morten. Mange har virkelig fået ændret deres krop, vægt, vaner og dermed hele deres liv. I dag er Morten 58 år og på foto er det med maden fra Cafe Konrad som vi slutter af med, det er sund mad som jeg designer og Cafe Konrad laver, og jeg vil gerne selv bevise at du næsten ikke ældes hvis du lever sundt og tænker positivt.

Resultater som du kan nå !

Holdet har de bedste resultater i Danmark

Vil du virkelig nå resultater med din krop ? så vælg dette hold

Pigerne fra "Hold 23" nåede fantastiske resultater, og et lille udpluk med de 4 vindere her fortæller hvad du kan nå.

Britta tabte over 12 kg, men det bedste for hende var at hun på de 3 måneder blev 24 år yngre. Når vi starter tester vi din biologiske alder, og her var Britta 62 år, men efter 3 måneder var hun 38 år. Mindre fedt og mere muskel, gjorde den forskel, så hun var en glad vinder.

Kristine var holdets store vinder, hun tabte 20,8 kg, og mere motion, som Zumba og gå ture, samt en sund kost med mere kød og grøntsager var hendes opskrift, og det virkede perfekt på hende.

Anette nåede sit mål, blev slank og fik en vægt som da hun var 18 år, og en BMI på 21,4 og hendes metode var mere vægttræning samt løb og gang, og selvfølgelig også meget sund kost, kombineret, og så skal vi da lige have med at hendes mand fulgte kuren på samme tid og tabte over 14 kg.

Hanne tabte 12,6 kg og hele 20 cm på taljen, og det kan jo både ses og mærkes på humør og krop, det giver selvtillid.

Hele holdet tabte over 160 kg.
Derud over, så lærte pigerne en masse, havde det sjovt og fik skabt nye venskaber, så der er mange gode grunde til at vælge et af mine hold hvis du altså virkelig vil opnå store resultater.

"Hold 36"
Et hold fyldt med rekorder i foråret 2018. Holdet tabte i snit 12 kg. Bedste pige Jeanet tabte 28,8 kg og 23 cm på taljen. De 3 bedste piger tabte tilsammen over 53 kg. 

Sundhed er vigtigst

"Sundhed og lang levetid er dit mål"

På mine hold er dit store vægttab faktisk bare en "bivirkning" som du får med i købet. Jeg vægter sundhed meget stort, for jeg er overbevist om at hvis du tænker sundhed og lang levetid ind i din hverdag, så holder du dit vægttab, så det hurtige og store vægttab du får på holdet også bliver et varigt vægttab der holder hele dit liv. Det er nemlig vigtigt at du har sundhed som langsigtet mål, dit vægttab er en af de ting der fører dig til mere sundhed. Så det drejer sig om at ændre dine tanker, din adfærd, dine holdninger og dine vaner, så du får en helt naturlig tilgang til en slank, flot og sund krop. Det er lige netop det jeg kan vise dig på de 3 måneder holdet varer. Og er det ikke nok, så kan du fortsætte på mit opfølgnings hold hvor jeg faktisk følger/støtter dig resten af livet.

"Den som holder sig målet klart for øje, kommer ikke på afveje"

Hold 28 fra sommer 2015

               "Det seje "hold 28"

Dette hold på 10 piger slog alle rekorder. Samlet set tabte de 11,7 kg i snit. Holdet bestod både af nye piger og piger der har deltaget før, men ikke var helt i mål endnu.

Blandt de tidligere piger har en tabt over 30 kg, forbedret sin biologiske alder med over 20 år.

Blandt de nye piger tabte Malene 9,0 kg på 2 uger, 25,4 kg på 3 måneder og 30 cm i taljen, Malene deltog også på "Hold 29" og hendes vægttab nu er over 40 kg. Maria 8,8 kg, 21 kg og 27 cm. Louise 8,0 kg 15,2 kg og 15 cm, og det var de 3 bedste resultater. Resultaterne bliver bedre og bedre for år til år fordi min viden og erfaring omkring vægttab øges, og fordi jeg finder bedre og mere effektive produkter til vægttab, som følger med i Teagreen-kuren som alle starter med.

Vi slutter altid af med en festlig middag på Cafe Conrad i Randers, hvor der er plads til god mad, et glas rødvin og dessert, man skal huske at fejre sine sejre når tid er.

"Det resultaterne der tæller"

Næste slankehold er 13. april kl 19.00 med foredrag i Støvring

Hurtigt vægttab på 14 dage

Varige resultater på 3 måneder

Sundhed og længere levetid     

De 3 piger på foto tabte i alt 52 kg  

Personlig træner Morten Rene Pederzen er idemanden bag slankeholdet, og Morten er en af de bedste, og en specialist inden for vægttab i Danmark, simpelthen pga de mange flotte resultater og store vægttab for hans klienter.
Filosofien bag succesen er at det skal være både sjovt og effektivt at tabe sig med Morten. Alle kan være med, alle får succes, mange piger har tabt over 30 kg på 1 år, og oktober 2010 har Jytte fra hold 23 tabte 8,0 kg på 2 uger og 16 kg på 6 uger, og til slut 26,5 kg på 3 måneder, meget imponerende ikke....MEN vigtigst af alt så arbejder vi meget med det mentale, så du kan få mere selvtillid, selvværd og glæde i dit liv. Jeg ved at det ikke er nemt at veje for meget, der kan være mange problemer (på holdet kalder vi det udfordringer) ud over vægten, de udfordringer hjælper mit team og jeg dig med at løse, så du også efter 3 måneder går derfra som en glad og slankere pige. 

Hurtigt og varigt vægttab, alle kan være med her
Du skal ikke tænke på smart tøj, og tynde modeller i fitness maskiner. Det hele er bygget op omkring udendørs gåture ved åen i Randers, i et tempo hvor alle kan gå med. Sammenhold og motivation er kernen. Her kan du fra dag 1 føle dig tryg og sikker. Du får resultater du hurtigt kan se, og det vil motivere dig.

Slankeholdet starter altid med et livsstils foredrag ude ved Morten.

 Her fortæller Morten om sundhed, anti-aging, vægttab og motivation. Der er gode pauser med sundt snack og grøn te, samt mulighed for lidt shopping, feks lidt te, chokolade, og meget andet lækkert.
Det er en betingelse at du har hørt dette foredrag inden du kan komme på holdet, her er nemlig mange grundlæggende informationer, der er med til at forme dit kommende vægttab.

Alle der tilmelder sig (max 20) deltager i et koncentreret 3 måneders forløb, med ugentlige gå ture, ugentlige motivations mails, små og store oplevelser, og et garanteret vægttab.

Alle starter med at blive vejet og målt, bmi og fedt%.

Så går alle på en 14 dages udrensnings kur, nemt og enkelt. Efter det vejning igen, og typisk er alle piger nu 3 til 7 kg lettere (rejord 7,8 kg) mænd sikkert 5-10 kg (rekord 10,8 kg) og motivation og humør i top. Nu er målet sat, og i fælles flok når alle deres personlige mål, store som små.

Samværet giver glæde, lykke og mere selvtillid.

 Alle mødes fast til gå tur og vejning, hver tirsdag. Her er der et lille nyt tema som gennemgåes hver gang, og måske også en lille gave til den pige som har tabt sig mest, men vigtigst af alt er at der er opmuntring til alle.
Der bliver også lavet helt specielle oplevelser og foredrag undervejs.

               Vaner betyder alt
En af de vigtigste ting du lærer på slankeholdet er ændring af dine vaner. Din krop lige nu ser ud som den gør pga de vaner du nu engang har, det samme gør min. Mine vaner er daglige cykelture til og fra arbejde 20 km. Generel sund kost, meget frugt og grønt, fisk og mager kød. Træning et par gange om ugen, samt at jeg konsekvent siden jeg var 12 år har spist store doser vitaminer/mineraler og drukket grøn te. Sålænge jeg gør de ting, er jeg i ok form og aldrig syg.
Du skal også lære at ændre vaner, ellers vil en slankekur aldrig holde, så bliver det bare endnu en kur.
Men hvis du lige så stille får sundere og bedre vaner, så ændres din krop også, og det bliver varigt.

    De 4 vaner, der holder dig slank, sund, rask, glad, ung og smuk.

Motion : Mere af det, lidt hver dag, helst en time, kræver disiplin, men ellers er det jo gratis at gå eller cykle en tur. Motion er med til at forebygge alle livsstils sygdomme.

Kost : Mere frugt og grønt, fisk og magert kød. Kræver vilje og planlægning. Hav kun det i huset du skal have, ellers falder du i. Diæten vil forbygge alle livsstils sygdomme, som kræft, hjerte kar, diabetes, stress.

Tanker : Tænk positivt. Sæt nogle mål og skriv dem ned. Visualiser dit mål, se dig selv slank og sund, så er det også det du bliver, gratis igen.

Kosttilskud : I Teagreen-kuren er der vitaminer - mineraler. Du får produkter til ca 2 måneder med på holdet....Corona special er uden produkter.

     "Den der holder sig målet klart for øje, kommer ikke på afveje"

Pris-tilmelding-foredrag-opstart-måling

                        Her foregår det

Næste hold starter 27. juli 2021 kl 19.00 ved mig på Amtsvejen 15 Støvring 8930 Randers nø

Her holder jeg foredrag/start info, og her er det gratis at deltage, bare husk tilmelding

Første vejning/måling og startinfo er 3. august kl 18.00  ude ved mig, derefter er det hver tirsdag og torsdag kl 18.00 vi mødes. Der er max plads til 15 personer.
   Pris og tilmelding

Det koster 3995,00 kr  at deltage på holdet i 3 måneder. Og husk det er inck alt nedenstående, samt mulighed for at vinde lidt præmier undervejs og til sidst. 

Du kan tilmelde dig på tlf 40105221

Mail 
morten@antiaging.dk
 

Du får følgende med for de 3995,00 kr

1 teagreen-kurens kostplan
Flere gange mad/te og foredrag ude ved Morten 
Gå ture hver tirsdag kl 18.00 med Morten

Vægttræning hver torsdag kl 18.00 ude på gården for dem der vil og kan der.


Foredrag/meditation med enten kostvejleder Lene Riis, Filosof Michael Jensen, forfatter Lasse Schouw og måske andre.
 
 

           
Vejning hver anden tirsdag (små præmier til de gode)
Materialer til læsning

Motivations mail hver, og medlem af lukket/hemmelig Facebook gruppe kun for slankeholds medlemmer.

Spisning på ved Morten/afslutning i Coronatiden, eller på Cafe Conrad som normalt.

          
Sandsynligvis et vægttab for piger ca 8-12 kg, men flere når 15-28 kg på de 3 måneder.
Og det som jeg synes er det vigtigste, du får en langt sundere og yngre krop, som du bliver glad for.
Samt masser af oplevelser, og måske overraskelser.

          Tilmelding og betaling sker her: 

Kontakt Morten og få en plads på holdet allerede nu, du er helt sikker på at komme på holdet når der er betalt da det altid er de 25 første der kommer med, send en mail til  morten@antiaging.dk
  eller ring på 40105221 og få konto nr til indbetaling, eller kom forbi og betal kontant

Med STORT..når du har betalt så fanger bordet og du kan ikke melde fra/få penge retur for de 3 måneder. Hvis du skal på efter at holdet er startet er prisen 4495 kr      

           

                           "Selv den længste rejse starter med det første skridt"

Kosttilskud der slanker og holder dig rask

En væsentlig grund til den store succes med vægttab er også at alle bruger gode kosttilskud.
Ingen andre Slanke kurser i Danmark kan tilbyde disse produkter, resultaterne er bliver væsentlig bedre med dem.

De 3 piger på foto tabte 33 kg og 48 cm på maven

Resultater fra tidligere hold

Her kan du se udvalgte resultater, samt sidste hold
.

Gitte tabte 18 kg på 3 mdr og 65 kg på 2 år

Dorte tabte 7,8 kg på 2 uger og 26,7 kg på 3 mdr

Hanne tabte 27 cm på taljen på 3 mdr

Thansiyah tabte 20,3 kg og 26 cm på taljen på 3 mdr

Malene tabte 9,0 kg på 2 uger, 25,4 kg på 3 mdr og 30 cm i taljen

Maria tabte 8,8 kg på 2 uger, 21 kg på 3 mdr og 27 cm i taljen.

Pia tabte 16,3 kg og 34 cm på taljen.

Malene deltog på hold 28 og 29 og tabte i alt 40 kg

Annika tabte 26,7 kg og 27 cm på taljen..ny rekord

"Hold 34" tabte 133 kg på 12 uger.  

De 3 bedste piger på "Hold 30" tabte i alt 57,3 kg

Jeanet fra "Hold 36" tabte 28,8 kg og 23 cm på taljen.

"Hold 36" tabte i snit 12 kg  

         

Få hele din familie til at leve længere

"Blue Zones"

Mindst 5 steder på jorden findes der folk/kulturer der længere og sundere end alle os andre. Det skyldes helt grundlæggende ting som især kost, motion, mental indstilling, socialt netværk, klima, og lidt gener og arv.

Mange af disse ting kan kopieres af alle, feks kan du vælge at spise lidt, små elegante måltider som i Japan (Okinava). Du kan vælge den sunde middelhavs kost fra Grækenland (Ikaria) som er hjemmedyrket frugt/grønt og kun lidt kød/fisk. Du kan holde dig til nødder, kerner og en meget vegetarisk kost som i Californien (Loma Linda) eller du kan dyrke daglig motion som i Israel (alle skal ind til militæret hver år).....du kan vælge at spise langsomt, og sammen med andre for at have et fælleskab (det gør de alle de sunde steder) og du kan vælge at se løsninger frem for forhindringer. Jeg har i kosten og tanke gangen med Teagreen-kuren bla. tage elementer og med fra de 5 steder i verden hvor folk lever længst, er slanke og sunde, med i Teagreen-kuren, så derfor får du den bedste version til din sundhed.

Forebyg livsstilssygdomme og skab din drømmekrop

Forebyg livsstilssygdommene
Kræft - kost, kosttilskud, motion, cirkulation
Stress - bevægelse, positiv tanke, glæde
Diabetes - kost, motion,
Hjertekar - motion, kost
Depression - gå ture udendørs, positive tanker
 


Ud over vægttab så lære du også hvordan du undgår/forebygger mod de værste livsstilssygdomme, faktisk er det måske endda vigtigere  end dit vægttab.
Simple ting som at få 1 times daglig motion udenfor (natur, skov ellers strand) at tænke positivt og at få dine forebygende vitaminer (Maximum, teagreen, vitality mm) er faktisk blot det der skal til, samt at du lære hvilken mad du skal spise, men også hvad du skal holde dig fra.
Husk at selve teagreen-kurens kost forslag er sundheds fremmende.
Jeg er ikke læge, helbreder ikke, men tror på forebyggelse frem for helbredelse, og min erfaring (50 år) siger at du kan leve livet stort med mindre sygdom hvis du har balance i din kost, motion, mentale indstilling og husker dine kosttilskud.
Og som foto viser, uanset hvor meget motion du dyrker, så bliver du over hvad du spiser, du bygges og skabes af den mad du indtager, og intet andet, så kig på din mad, og kig på dig selv, så ved du hvorfor du ser ud som du gør....du har skabt dig selv...men du kan også skabe en ny version af dig selv, det har mange gjort på dette hold.

Tab dig og vind på "Hold 36"

  Præmier på "Hold 41 Corona special"  

Der er normalt to ting der motivere folk, straf eller belønning ?

Jeg vælger at bruge belønning som motivations faktor, og der vil undervejs og til slut være små eller store præmier, som foto her fra "Hold 34" hvor det var en større præmie. På Corona special bliver det små fine præmier.   

Sukker afhængig - sukker trang

Sukker - slik - kager - cola - begær

Du skal løbe stærkt og længe, hvis du skal slippe af med det sukker du har spist...så lær at styre din lyst
1 kg fedt indholder 7000 kalorier, det kan du nemt spise dig til på en god weekend, men for at brænde dem af igen skal en gennemsnits kvinde løbe over 3 marathon løb...og kan du klare det på en weekend...så er det vist nemmere at undgå fedt og sukker...?

Du skal lære at slippe din sukkertrang, det er svært for sukker er mere afhængighedsskabende end både heroin, kokain og andre stoffer.

Raffineret sukker er alle vegne i din mad, vi lever i "Det fedmefremkaldende samfund" og alle steder bliver du fristet af sukker, og bombarderet med tilbud om det, det er som at løbe spidsrod i Føtex, hvis du skal undgå at møde sukker på din vej.

På kurset vil jeg give dig tip om hvordan du slipper af med sukkertrang, hvordan du skal spise, hvilke kosttilskud, og hvad du godt må spise, men med måde.

Men ingen siger det er nemt, for som billedet fortæller, så er trangen til at spise enorm, den er svær at styre, den er primitiv, og det er en stærk drift som skal tæmmes, men jeg skal nok give dig forklaringen på din trang til mad, samt løsningen.

Du skal bruge kosttilskud, de hjælper dig på mange måder, så start evt der.

Tro på det

Hvis du får overbevist din hjerne om at du er slank, så bliver du slank.
Du er det du tror du er, så simpelt er det i virkelighden.
Jeg hjælper dig med at ændre overbevisning, og når det gradvist er sket, så får du den krop du ønsker.
Undervejs skal du selvfølgelig gøre som jeg siger, hvilket kort sagt er "Let røven og luk munden" for du skal motionere/bevæge dig for din sundheds skyld, og du skal spise mindre/anderledes for at tabe dig.
Men når det er sagt "og gjort" så er det din hjerne du skal arbejde med, så din første opgave er bare en sætning du skal sige til dig selv så tit at du tror på det.
Sig hver morgen og aften til dig selv:

"Jeg er slank og sund, jeg motionere og spiser sundt"

De 3 piger på foto tabte tilsammen over 57 kg på de 3 måneder, den bedste af dem 26,5 kg...de lærte at tro på og det kan du også...og så kommer resultaterne af sig selv.                                         
                                     
  

Det er også ok at være lidt buttet

Det er ok at være overvægtig, man kan sagtens være glad, sund og tilfreds alligevel, men det er også ok at ville gøre noget ved det hvis man ønsker det.

Det er heller ikke farligt at være overvægttig i mild grad, feks veje 10 kg for meget, det vigtige er at du er aktiv og bevæger dig, og at du vælger sund mad og gode antiaging kosttilskud.

Du er heller ikke en belastning for samfundet hvis du er meget overvægttig, det har mange påstået, men faktisk viser statistik at en overvægttig ikke koster mere end en normalvægttig, og det er fordi at en meget overvægttig dør tidligere, måske 10 år før gennemsnit, og måske ikke når sin pensions alder. Og det kan så være en god anledning til at ville tabe sig.

Jeg respektere dem der vil være over vægttigte, hvis de selv er tilpasse med det, men jeg tager også hatten af for dem der vil tabe sig, og jeg kender alle de psykologiske faktorere der skal til, for det er ikke altid nemt for en der altid har været tyk, det kan føles stressende og forkert at skulle ændre livsstil. Men med mine redskaber og viden kan jeg faktisk få det til at føles positivt og let, og det vil du selv erfare på mine hold.


Dit vægttab kommer som du ser på foto til at foregå skridt for skridt, og på det lige afsluttede hold tabte bedste pige over 20 kg på 3 måneder, selvom hun fra start ikke mente at det var muligt at tabe mere end højst et par kilo, nu 12 uger efter må hun erkende at rejsen ikke var så svær, ja nærmest nem....bare man ved hvad man skal, så går det let.

Forebyg livsstils sygdomme

Hold dig rask

"Du er hvad du spiser, og du bliver hvad du tænker"

Hvis du lever korrekt efter det ordsprog, så vil jeg mene der 90 % mulighed for at du slipper for de værste livsstilssygdomme.

Alle forskere er enige om at kræft ikke bare opstår, det har altid en grund eller årsag.
Den vigtigste årsag er sandsynligvis din kost, det du spiser og det du mangler at spise.
Faktisk er det så simpelt at det lyder for godt, og så nemt at det lyder vanvittigt, men alle dyreforsøg og frivillige menneske forsøg viser at det er sandt.

Hvis du konsekvent spiser de rigtige ting (som jeg mener) som er naturligt og økologisk frugt, grønt, nødder, kerner, tang, fisk, fugl og kød, så indtager du ting som vores krop er designet til igennem millioner af år, og det vil i de rette mængder ikke skabe kræft.

Hvis du derimod spiser industrielt fastfood, slik, cola, lyst brød, burhøns, tremmekalve, billig og dårlig mad, for meget sukker, for meget salt, alkohol mm. Så skaber du et milijø der skaber kræft over tid, og du vil være i risikogruppen for at skabe kræft.

Umiddelbart lyder det nemt, MEN det er sådan at folk godt ved det, men næste ingen gør det. Man kan nemlig ikke mærke/føle at man gør de forkerte ting, faktisk gør de fleste hver dag alle de forkerte ting, grunden er at straffen ikke kommer øjeblikkelig, som hvis du feks satte din hånd på en varm kogeplade, der reagere du med det samme.
Kræft kommer snigende, og det du synes er en ufarlig lækker cola (med aspartan) er i virkeligheden en lille kræft bombe i din krop der første sprænger 10-20-30 år senere.

Du skal også huske dine kosttilskud, det kan for nogen være en fordel.

Jeg fortæller mere om det på startforedraget, og jeg viser dig de kosttilskud du skal bruge mm.

"Tanker skaber biologi"

Dine dominerende og grundlæggende tanker har så stor indflydelse på dig at de ændre på den måde dine celler udtrykker sig på. Hvis du holder dig til positive, opbyggende og generelt sunde tanker, så skaber du igen et milijø, hvor kræft ikke kan opstå.
Derfor er det vigtigt på dette hold at arbejde meget med dine tanker, dit selvværd og dit syn på dig selv. Jo bedre du kan lide dig selv, jo bedre vil du få det.

Motionen er gåture hver tirsdag kl 18.00

Vi går sammen hver tirsdag

Motionen på holdet er gå ture, og hver tirsdag mødes vi kl 18.00 og så går vi ca 1 time nede ved åen i Randers.
Så hvis du kan gå, så kan du være med på holdet, du behøver ikke svede, ellers styrte rundt på forskellige aerobic hold.
På gå turen prøver jeg så lige at få en kort snak med hver enkelt, og på den måde få løst de udfordringer der nu kunne være.
På foto er en af de sejeste piger fra mine hold, og her ser du efter og før foto af den unge mor....hun gjorde det sku godt.

                  Derfor går vi

Hjernen

Når du går hurtigt, skabes der nye hjerneceller, og hjerneområderne bliver bedre til at kommunikere med hinanden. Med 10 kilometers gang om ugen får du nemmere ved at huske og holde dig skarp i hovedet, også på længere sigt. Også kreativiteten får et løft, så næste gang du bøvler med en svær opgave på jobbet, så snup en gåtur. I en undersøgelse steg testpersonernes kreativitet med hele 60 procent, mens de gik, i forhold til når de sad ned. Det gjaldt, uanset om de gik inde eller ude.

Hjertet

Dit hjerte er den største vinder, hvis du indfører nye, regelmæssige gåture. Din indsats stimulerer kredsløbet og musklerne, så både blodtrykket og kolesteroltallet falder, og dit hjerte bliver så stærkt, at det kan holde en række frygtede hjerte-karsygdomme fra døren.

Psyken

Forskning peger på, at gåture er guf for psyken og ligefrem kan beskytte mod depression. Hjernens kemi ændrer sig nemlig, når du går, så du bliver gladere og bedre rustet til hverdagens udfordringer. Lyset og den friske luft har også vist sig at kunne trække mundvigene opad: Folk, der går flere gange om ugen, er bare gladere end alle andre.

Knoglerne

Risikoen for at få knogleskørhed i hoften daler med helt op til 40 procent, hvis du går flittigt. Det er konklusionen i en rapport, der sammenfatter flere studier på området. Hvis du virkelig vil rykke dig i forhold til knoglestyrke, anbefales det at gå godt til og gerne i kuperet terræn. Især når du går ned ad bakke, bliver der sendt kraftige stød op gennem benene, hvilket har vist sig at stimulere kroppen til at styrke knoglerne ekstra meget.

Leddene

Når du gåtræner i stedet for at løbetræne, bliver du skånet for de mange belastende stød op gennem kroppen, som løb giver. Når du går, har du altid en fod i jorden, så du slipper helt for, at fødderne ‘svæver’ over jorden og lander hårdt på underlaget, hvilket er stærkt belastende for kroppen .

Vægten

Du kan tabe dig ved at gå. Kroppen forbrænder primært fedt på grund af det lave tempo, så det bliver dellerne og ikke kulhydratdepoterne, gåturene tærer på. Det giver dig en kæmpe slankefordel, for du slipper for at blive overvældet af sult og gå amok i køleskabet, når du kommer hjem. Sulten bliver nemlig ikke trigget nær så hårdt af angrebet på fedtdepoterne, som når det er de sparsomme kulhydratdepoter, der leverer energien. Dit blodsukker forbliver stabilt, og du risikerer ikke at ødelægge det hele i en sukkerrus.


Afslutning på Cafe Konrad i Randers

Lækker mad på Cafe Konrad i Randers

Alle slankehold slutter med en lækker og sund ret på Cafe Konrad. Her kan vi hygge os og fejre de flotte resultater som holdet har opnået.
Der er altid 3-4 små præmier at gå efter. Den der har tabt flest kilo, den der har tabt flest centimeter på taljen, og den der har laveste bmi og laveste fedt%. På den måde har alle på holdet en lille gulerod at gå efter.
På foto ser de 4 fantastiske vindere fra "hold 22" Dorthe tabte 16 cm på taljen, Julie fik en fedt% på 17, Lene tabte over 13 kg og Linda med BMI på 22.
Det viser at alle får resultater, også selvom man ikke skal tabe mange kilo, men bare vil i form/toptunes og blive den bedste udgave af en selv, og det vækker glæde kan i se, også for træneren.

På "Hold 41 Corona special" spiser vi på gården

Referencer fra glade piger.

1000 vis af kunder har brugt Teagreen-kuren, og 100 vis af piger har været på mine slankehold. I tidens løb er der kommet helt utrolige resultater, mange har fået forandret deres liv, og tabt masser af kilo som bla. for Malene og Maria her på foto. Malene tabte 9,0 kg på 2 uger, 25,4 kg på 3 måneder og hele 30 cm i taljen. Maria tabte 8,8 kg på 2 uger, 21 kg på 3 måneder og 27 cm i taljen....super flot.   

Men her på siden vil jeg hen ad vejen skrive folks egne ord om deres oplevelser på mine hold, eller med Teagreen-kuren, og det skal ses både som dokumentation og inspiration for andre.


Kristina Maria Salling

Hej mit forløb hos Morten startede 10 januar 2013 jeg tabte 4,6 kg på de første 14 dage.. Og da jeg stoppede forløbet efter 3 måneder havde jeg tabt 14,7 kg jeg synes det var en lærerig proces at gå på slankeholdet vi var alle i samme båd og det bedste jeg fik lært er hvor vigtig det er at bevæge sig hver dag gåture hver dag er terapi for krop og sjæl, også alt den lækre nemme kost synes faktisk det var et temmelig nemt forløb da man først kom ind i de gode vaner.!! Og for mig er Morten en kæmpe motivation og man vil jo ikke stå og tabe ansigt til mr. Fitness uden dette forløb var jeg aldrig kommet igang.!!


Carina

Nå nu har jeg så om et par dage, været på din udrensningskur i 14 dage og jeg vil da bare sige, nøj hvor vildt!!
Altså på den gode måde, glæder mig til, at stå på vægten på fredag.

Havde jeg da bare hørt om dig og den noget tidligere, så havde jeg da været nogle kroner rigere...;)
Det har bare kørt der ud af og jeg har slet slet ik haft lyst til, mit sukker..!
(Det er stort når det er mig)

Men nu ku jeg så godt tænke mig at spørge dig om, om jeg evt skulle købe andre af dine produkter, for at de sidste kg ku ryge lige så nemt. Noget der evt ku sæt forbrændingen op, samt hvilke hvis det er??

MVH Carina


Mette


"Da jeg begyndte på Mortens slankehold i 2008, var jeg ikke i tvivl om, at det var den helt rigtige beslutning for mig. Efter bl.a. to børnefødsler havde jeg taget alt for mange kilo på, som jeg ikke rigtige kunne tabe igen. Jeg havde brug for motivation og et sparringsforløb for at realisere det, jeg ønskede; nemlig at tabe mig mindst 25 kilo. Allerede tilmelding til Mortens slankehold gjorde mig bevidst om det ønskede mål, og det alene gjorde, at jeg havde tabt mig mere end 5 kilo inden start. Motivationen kom allerede efter slankeholdets 14 dages diæt; det gav resultater med det samme i form af stort vægttab og mindre oppustet mave. Derefter gik det kun den rigtige vej, og resultatet var en førsteplads på det pågældende hold, et vægttab på næsten 14 kilo, langt færre centimeter om livet og en lav fedtprocent. Det mest tankevækkende var, at resultaterne blev opnået med et minimum af fokus på mad, som jeg stadig nyder godt af, og nu mangler jeg kun 2 kilo, før end jeg har nået mit mål.Jeg ved godt, at jeg selv har været med til at gøre en forskel, men jeg vil alligevel takke Morten mange gange for det flotte resultat. Mette Winther Nielsen"


Marianne

Her kommer Mariannes egen mail til mig. Godt skrevet synes jeg. Jeg vil fortsat komme og gå med på tirsdage, når det passer med mit arbejde og selvfølgelig fortsat komme til vejning - mangler jo fortsat 8-10 kilo i at nå mit endelige mål. Har dog nået meget på de sidste 3 måneder: - tabt ca. 7 kilo - fået mange posetive bemærkninger om mit vægttab - familien har fået fokus på motion - vi går og cykler som aldrig før ( den ene dag i Tyrkiet blev det til 31.554 skridt ) brugte trappen hver gang op til 4. sal.... - spiser stort set ikke hvidt brød - jeg spiser ikke længere "lige det sidste på min søns tallerken" - spiser som det mest naturlige mindst 6 frugt og grønt dagligt - det behøver vi ikke tænke over mere, her er der tale om en vane.... - starter hver dag med et stort glas vand og mine teegreen, et stort glas grøn te og havregrød med nødder, rosiner, appelsiner og lign.også en vane som jeg end ikke kan undvære på ferie - ryddet op i klædeskabet og alt hvad der var for stort er sendt til "Afrika" - det bedste er dog, at de små ændringer i min hverdag ikke optager mine tanker døgnet rundt, som alle andre forsøg på et tabe mig har gjort - jeg føler ,at jeg har fået overskud både mentalt og fysisk - jeg føler mig ikke mere "snydt" når jeg siger nej tak til formiddags brødet og eftermiddagskagen på jobbet ! - var i forvejen opmærksom på at købe økologisk, men processen de sidste 3 måneder har gjort mig og min familie mere bevidste mht at udnytte vores dyrt indkøbte gode råvarer bedre og smide mindre ud.... Tak for et godt forløb med mange små gode og anvendelige råd, for motivationen, for lækker sushi, og ikke mindst for et godt fællesskab på holdet og på traveturerne, hvor stort og småt er blever vendt. "Alle kan opleve, at der sker forvandling når tanker og ord bliver gjort til handling........


Susanne Jensen

Mit forløb sammen med dig er bare gået så godt, har fået et helt andet syn på mad, hvad der er sundt og hvad der usundt. Tror min hjerne har forandret sig meget så nu er resten af mit lavet om, så nu tænker jeg meget over hvad jeg kommer i munden, det gjorde jeg ikke før.. Troede da ikke man kun leve uden kartofler, pasta , ris og brød... For ikke at nævne sovs og dressing... Men har fået det meget bedre med mig selv... Så vil anbefale dig til andre hvis de mangler hjælp til at tabe sig, og så er de første 17 kg jo også væk, så kan kun være glad og tilfreds... Syntes også det har været nemt, men man skal også selv have viljen...


Tekst fra Lene Riis fra "hold 22"


For mindre end 3 mdr. siden var jeg en træt, tyk og slap sofakartoffel. Efter mange overvejelser (i sofaen) kastede jeg mit slæbetov efter en gammel ven og sammen med ham er bodyage gået fra 50 til 27, bmi fra 28,8 til 24,6, næsten 12 kg fedt er væk - jeg er ikke længere træt og har lige løbet 8,5 km. Nu er det næste år afsat til lidt mere fedttab og flere muskler. Af hjertet tak Morten Rene Pederzen for din støtte. Med dig blev det uoverskuelige - ja jeg fristes til at sige - "a pice of cake"


Tekst fra Julie Kjær Handberg "hold 22"


"Jeg har gennem et par år trænet nogle gange om ugen, men jeg opnåede ikke det resultat, som jeg egentligt ønskede. Min grundform var ok og jeg var helt normal vægtig, men jeg var
absolut ikke tilfreds med min krop, og min energi var helt i bund.
Jeg forhørte mig derfor ved Morten, om slanke- og livs stilsholdet også var for ”en som mig”, og Morten mente bestemt, at jeg ville kunne profitere af det. Nu lakker holdet mod slutningen, og jeg har fået bedre vaner ift. kosten, fået mere energi i hverdagen og en mere fit og flot krop. Jeg har sagt farvel til 8 kilo fedt og er ved at få bygget muskler på i stedet. Jeg fortryder ikke at jeg tilmeldte mig – kun at jeg ikke har gjort det noget før!"