Find styrken i dig selv, giv aldrig op

Videoen du skal se.

Den mest motiverende video jeg kender , se den og du vil blive klar over at du ingen problemer har, at du skal være taknemmelig for din krop og sundhed hver dag, og at ingen udfordringer er for store, du kan alt hvis du virkelig vil.
Se video:
http://www.maniacworld.com:80/are-you-going-to-finish-strong.html

Den her video har en helt fantastisk historie for mig, fordi jeg så den i et syn, eller det som indianerne kalder en "vision" for ca 35 år siden, da jeg var ca 15 år.
På et tidspunkt da jeg var omkring de 15 år læste jeg et sportsblad, hvor der var en artikel om en Hollandsk pige der havde vundet Ol guld i løb. Historien om hende var lidt speciel idet at hun blev født som et svagt barn, og under hendes opvækst led hun af alle mulige sygdomme, jeg tror sågar hun var lam på et tidspunkt. Mange gange var hun næsten dødsdømt, ingen troede hun blev ret gammel. Men stik imod alle odss, så kom hun sig, begyndte at løbe, og endte med Ol guld, hvilket jo var fantastisk, men også lidt typisk, idet at dem der møder stor modgang ofte kan lave fantastiske præstationer.
Historien må have gjort stort indtryk på mig, for om natten havde jeg en beynderlig drøm, som idag stadig står lyslevende for mig, og som kom til at ændre mit liv.

                                         Min drøm eller vision
I drømmen kommer jeg ind i et lille rum, på et bord står der en person uden krop, kun hoved og fødder er tilbage, og hovedet ser glad ud og smiler til mig.
Jeg synes jo det er forfærdeligt, og jeg spørger om ikke det er frygteligt, men hovedet svarer at det er det ikke, for det kan jo alt, jeg er lidt forfærdet og siger at det kan det jo ikke, det er jo kun et hoved og to små fødder, det kan jo ingenting siger jeg, jo siger hovedet, prøv at se her, og så vipper det med den ene fod, er det ikke fantastísk siger det, jeg kan alt med den fod.
                                          
 Drømmen slutter
Drømmen giver mig et klart vink med en vognstang om at være glad for det man kan, og ikke pive bare fordi man møder lidt modstand, der er altid nogen der har det værre, men som alligevel er glade for det de kan.
Jeg tror alle har en 2-3 drømme i livet som virkelig gør indtryk, og det er sikkert noget man skal lære noget af.
Men kan du forestille dig hvor overasket jeg blev da jeg 35 år efter min drøm så at det faktisk var virkelighed, at personen med kun hoved og fødder faktisk eksisterede, det var ret chokerende, men alligevel livsbekræftende.

Vi du se mere med den lille mand, så er der en lidt længere video herunder, se den og lær så at leve med dine "små" udfordringer her i livet, vær teknemmelig.

http://video.google.com/videoplay?docid=9026810297916989221

En anden form for motivation er visualisering, dvs at du i dit hoved begynder at danne billeder af det du vil opnå, vil du feks tabe dig, så se dig selv som slank.
Dernæst skal du sige det til dig selv "Jeg er slank" sig det som du allerede er det, så tror din hjerne også på det.
Derefter skal du skrive det ned "Jeg er slank og lækker"
På den måde fodre du din hjerne med positive affirmationer, du begynder stille og roligt at ligne det du ønsker.
Muhammed Ali var en mester til det, han kunne både tale sig selv op, og samtidig få hans modstandere til at blive mindre og svagere, simpelthen fordi han fortalte dem at de var det, tilsidst troede de også at de var det, og endte med at tabe i 7 omgang, som han havde sagt.
Drømmen der blev til virkelighed, på foto Nick Vujicic, som blev den levende manifistation af en drøm/syn/vision jeg havde som barn.