Så gammel bliver du med din livsstil !
Lav din test her.

Link til test er her http://www.måbättre.se/agetest/dk/

Du bestemmer (næsten) selv din levealder.

Tænker du positivt?
Har du et job du kan lide?
Dyrker du moderat motion?
Spiser du sundt og varieret, samt med måde?
Har du venner og familie, et godt socialt netværk?
Får du et anti-aging kosttilskud, som LifePak + MarineOmega?

Hvis du bla opfylder de sunde råd ovenover er du godt på vej, men der er selvfølgelig mange andre ting der også spiller ind. Har du feks et kæledyr, vil du også leve længere, er du meget udendørs, så tyder alt på en længere levealder.
Den vigtigste ting du kan gøre er faktisk at spise lidt, men sundt, alle forsøg lige fra bananfluer til mennesker viser at en kost der for et menneske svarer til ca 1500 kcal pr dag er det der gør at din levealder forlænges, dyrker du samtidig motion og især vægttræning, så holder du også kroppen ung og flot.

Prøv testen øverst på siden, du skal blot ligge til og trække fra, det tal du ender på er din forventede levealder med den livsstil du har nu, husk at være helt ærlig, du snyder kun dig selv.
Skulle du få lyst til ændringer, mere viden, bedre kosttilskud, renere vand, eller noget andet, så kontakt mig, eller kom med på slankehold, sushi-kursus, foredrag eller start med en udrensende Teagreen kur, så kommer du godt igang

Du kan også prøve denne her:
http://www.dr.dk/forbrug/portal/cms-assets/hadetgodt/alderstest/index.html

Japanere er verdens længstlevende folkefærd. Grøn te, gamle traditioner, sushi, kosttilskud er deres vej, jeg følger den vej.

Test dit kalorieforbrug
For at tabe dig skal du være i kalorieunderskud, er du det?
Du kan lave en hurtig lille test her på Arlas testside (1 minut)

http://www.arla.dk/Helse/Test-dig-selv/Energibehov/

Du kan kun tabe dig hvis du er i dagligt kalorieunderskud, enten ved at spise mindre og sundere, eller ved at motionere mere eller oftere.

Gør du begge dele og kombinere med Tegreen kapsler så får du et hurtigt, effektivt og varigt vægttab.

Gør som pigen herunder, du kan sammenligne hende med en af pigerne på mit hold som nu har tabt over 60 kg på 3 år, eller Calle fra mit mandehold der tabte 31,5 kg på kun 3 måneder, eller hele hold 10 som tabte 10,8 kg i snit, og 4 piger over 15 kg, også på 3 måneder, eller Dorte fra hold 14 i 2010, der tabte hele 26,7 kg på kun 12 uger.

                                          "Just do it"
Et vægttab og derefter en stabil vægt du holder hele livet er noget af det bedste du kan gøre for din krop, hvis du vil leve længe og have et godt liv. Du kan høre hvordan på mine foredrag, eller lære det på mine slankehold, næste slankehold er 13. januar 2011