Lene Krag har tabt 12 kg. Vejer nu 58 kg, en bmi på 20, en fedt% på 18. Tabt 11 cm i taljen. Resultat af gå ture, ændring af kost. Bruger LifePak og Tegreen som fast kosttilskud. Lenes næste mål er maraton i Berlin. Hun kombinere nu den meget løbetræning med vægttræning i Fitness, og med stor succes, hun er blevet rigtig flot, og får mange kommentarer for den flotte figur. Bruger også Overdrive (ekstra b-vitamin) samt Flexcare (beskytter led) da hun træner hårdt, og kroppen derfor skal bruge mere og stærkere kosttilskud.

Lone har nu tabt over 15 kg.

Mor og datter tabte tilsammen ca 17 kg på de 3 måneder. Starten var Teagreen kuren, og det satte gang i motivation og vægttab.

De to søstre fra Langå fra hold 5 har nu tabt ca 18 kg. Fint resultat, men det stopper ikke her, begge søstre tog deres mor i hånden, og nu går alle 3 på hold 7, hvor vægttabet fortsætter. Bruger den stærkere LifePak fra Holland, Tegreen og MarineOmega. Ved slagteren i Langå kan du købe lækkert kød og slankepålæg, og det nyder mange på slankeholdene godt af, så kig forbi Slagteren i Bredgade i Langå, her er kvalitet.

Jette har nu tabt over 16 kg, fået ændret livsstil, så at det at leve sundt er en del af hverdagen. Hun startede på hold 3, men holder stadig fast i gåture og den motivation man får der. Bruger Lifepak vitaminer og Teagreen, som både hjælper på fedtforbrænding og et stærkere immumforsvar.

Gitte har nu tabt over 10 kg, og hunden er i topform.

Calle tabte 10,8 kg på de 2 uger han var på teagreen kuren. Det er ny rekord for mænd og det hidtil højeste der er tabt på 2uger. Calle har nu efter 6 uger tabt 18,4 kg, aldrig set mage før, fantastisk. Og efter 2 måneder er vægttabet 22 kg, ja jeg målløs, det ser ud til at Calle slår alle rekorder.

Claus tabte 9,8 kg på 2 uger, også en Teagreen kur. Det andenbedste resultat nogensinde på 14 dage. Efter knap 2 måneder og en tur til Scotland (whisky og mad) er vægttabet nu over 18 kg, utrolig godt gået. Det skal siges at Claus fra 6 til 8 uge tabte over 6 kg, det er sku godt gået. ialt tabte Claus over 26 kg, topformen nærmer sig.

Gitte slår alle rekorder. Hun har nu tabt over 60 kg på 18 måneder. Hun har brugt teagreen kur 3 gange, mest som en motivation når vægten stod stille. Hun Tabte de første ca 18 kg på de 3 måneder hun deltog på mit slankehold. Se slankehold for piger i menu.

Karen var stjernen på hold 6. Hun gik fra 87 til ca 71 kg på 3 månder. Tabte altså ca 17 kg med teagreen kuren. Og hun fortsætter den gode stil, vægttabet her 3-3-2009 er nu på 19 kg, og humøret er bare i top.

Mette har nu tabt over 20 kg, er begyndt at løbe, næste mål halv maraton. Og så ser hun jo fantastisk ud nu.

Edith og Lone 2 lækre veninder, som jeg havde i 3 måneder. Fik flotte vægttab, og stor styrke. Jeg er især imponeret over deres enorme styrkefremgang, de kan begge trække 60 - 70 i ryg, de fleste piger måske det halve. De har virkelig lært at træne hårdt og seriøst, og i kommer sikkert til at høre meget mere til dem. Det skal også lige nævnes at de på de 3 måneder tabte ca 15 kg ialt, flot af et par i forvejen flotte tøser. Bruger LifePak, tegreen og Cordymax. Lone..... Edith.....

"Da jeg begyndte på Mortens slankehold i 2008, var jeg ikke i tvivl om, at det var den helt rigtige beslutning for mig. Efter bl.a. to børnefødsler havde jeg taget alt for mange kilo på, som jeg ikke rigtige kunne tabe igen. Jeg havde brug for motivation og et sparringsforløb for at realisere det, jeg ønskede; nemlig at tabe mig mindst 25 kilo. Allerede tilmelding til Mortens slankehold gjorde mig bevidst om det ønskede mål, og det alene gjorde, at jeg havde tabt mig mere end 5 kilo inden start. Motivationen kom allerede efter slankeholdets 14 dages diæt; det gav resultater med det samme i form af stort vægttab og mindre oppustet mave. Derefter gik det kun den rigtige vej, og resultatet var en førsteplads på det pågældende hold, et vægttab på næsten 14 kilo, langt færre centimeter om livet og en lav fedtprocent. Det mest tankevækkende var, at resultaterne blev opnået med et minimum af fokus på mad, som jeg stadig nyder godt af, og nu mangler jeg kun 2 kilo, før end jeg har nået mit mål.Jeg ved godt, at jeg selv har været med til at gøre en forskel, men jeg vil alligevel takke Morten mange gange for det flotte resultat. Mette Winther Nielsen"

Monika gik på hold 6, som netop er afsluttet i december 2008 – har indtil nu tabt 10,6 kg. Jeg er sikker på at Morten har fundet den helt rigtige sammensætning af faktorer til hans hold, der gør at man opnår de mål, man har sat sig. Nogen af disse faktorer er den opbakning, sammenhold, støtte og venskaber der opstår på holdet. En anden faktor er starten med 14 dages udrensning, som oftest resulterer i et vægttab på 3-6 kg, hvilket er utrolig motiverende for det videre forløb. To andre er kostændringen og motionen. Kostændringen får vi hele tiden nogle gode input fra Morten og fra de andre på holdet og starten af motion i det ”nye” liv får vi i første omgang ved at møde op til fælles gåture hver tirsdag. Der har hver tirsdag været forskellige relevante temaer, som vi efter gåturen har haft mulighed for at høre/deltage om/i, hvilket har gjort det ekstra motiverende at møde op hver tirsdag uanset vejr og vind. Så er man klar og vil gøre en indsats er det helt klart en anbefaling værd. VH Monika

Anna Steenberg er kunstneren på hold 5. Hun kommer stadig på vores gåture og vægttabet er nu på 13 kg. Anna bruger Lifepak og tegreen, samt spirulina. Derudover min slankete Earl grey puh erh, som smager fantastisk, men også virker slankende. Så en kombination af motion, kost og kosttilskud virker godt på hende, og der intet der tyder på at hendes vægttab ikke bliver større.

De tre mænd på slankeholdet har leveret fantastiske resultater. Her er gutterne efter en gang hård træning og en shake bestående af in2zym isolight og Glycoslim fra Mannatech. Det samlede vægttab efter ca 2 måneder er nu ca 60 kg, det findes vist ikke bedre i Danmark. Stor ros til de3 viljestærke fyre. Efter 3 måneder var det samlede vægttab 70 kg.

Kirkebæk er 3 mand på herreholdet. På de 8 uger er der nu ca røget 10,2 kg. Lars startede dog 2 uger før de andre, tog teagreen kuren alene, uden motion og tabte 6 kg, så ialt er der nu ca røget 16-17 kg. Lars sidder yderst til venstre, han var så tynd at han ikke hang ved første foto alene.

Anette fra hold 7 er en målbevidst dame. Hun har tabt sig ved hver vejning, bruger 4 stk tegreen og Lifepak hver dag. Vægttab på 2 måneder er nu ca 13 kg. Anette er yderst målbevidst og fokuseret, både med kost og træning. Så alt tyder på kun måske slår den gamle rekord for damer som er på 18 kg. Samtidig er hun en god motivator for de andre på holdet. Efter 3 måneder havde Anette slået rekorden og tabt over 19 kg, en fantastisk præstation.

camilla er også på hold 7, og det kører også derudaf. Startede med tegreen kuren og tabte over 12 kg på de 3 måneder, og jeg er sikker på at det ikke holder her. Hun bliver dødlækker når hun er i topform.

Lydia startede også med Teagreen kuren, fik en god start og nåede ca 11 kg på de 3 måneder, flot

Liselotte kører derud af, på ca 3 måneder har hun rundet de 11 kg, og målet er større endnu, spændende og se hvornår hun er helt i mål. 14/6 2010 du vil ikke kunne genkende Liselotte nu, hun er over 32 kg lettere nu og i fantastisk form, Tegreen kapsler, grøn te fra Chaplon og gåture er vejen frem.

Her kommer Mariannes egen mail til mig. Godt skrevet synes jeg. Jeg vil fortsat komme og gå med på tirsdage, når det passer med mit arbejde og selvfølgelig fortsat komme til vejning - mangler jo fortsat 8-10 kilo i at nå mit endelige mål. Har dog nået meget på de sidste 3 måneder: - tabt ca. 7 kilo - fået mange posetive bemærkninger om mit vægttab - familien har fået fokus på motion - vi går og cykler som aldrig før ( den ene dag i Tyrkiet blev det til 31.554 skridt ) brugte trappen hver gang op til 4. sal.... - spiser stort set ikke hvidt brød - jeg spiser ikke længere "lige det sidste på min søns tallerken" - spiser som det mest naturlige mindst 6 frugt og grønt dagligt - det behøver vi ikke tænke over mere, her er der tale om en vane.... - starter hver dag med et stort glas vand og mine teegreen, et stort glas grøn te og havregrød med nødder, rosiner, appelsiner og lign.også en vane som jeg end ikke kan undvære på ferie - ryddet op i klædeskabet og alt hvad der var for stort er sendt til "Afrika" - det bedste er dog, at de små ændringer i min hverdag ikke optager mine tanker døgnet rundt, som alle andre forsøg på et tabe mig har gjort - jeg føler ,at jeg har fået overskud både mentalt og fysisk - jeg føler mig ikke mere "snydt" når jeg siger nej tak til formiddags brødet og eftermiddagskagen på jobbet ! - var i forvejen opmærksom på at købe økologisk, men processen de sidste 3 måneder har gjort mig og min familie mere bevidste mht at udnytte vores dyrt indkøbte gode råvarer bedre og smide mindre ud.... Tak for et godt forløb med mange små gode og anvendelige råd, for motivationen, for lækker sushi, og ikke mindst for et godt fællesskab på holdet og på traveturerne, hvor stort og småt er blever vendt. "Alle kan opleve, at der sker forvandling når tanker og ord bliver gjort til handling........"

Edith Vad Brown her i Fitness centeret hvor en del træning foregår. Her arbejdes både med kondi, styrke, balance og vægttab, eller med et andet ord anti-aging. Edith får med andre ord alle de råd jeg kan give, også med råd om kosttilskud og hudpleje. Kroppen ses som et stort hele hvor vi arbejder med alt.

Som i kan se så er der kommet muskler og styrke på Lone Wessmann. Hun har på rekord tid fået en stor styrke i vægttræning, forbedret kondi, samt kommet igang med løb. Målet er sundhed og velvære. Lone er i god form, nu arbejder vi mere med detaljer, som feks en slankere talje, mm

Eva tabte hele 18,5 kg og 17 cm på taljen på 3 måneder og blev dermed bedste pige på hold 8. Føltes nemt siger hun.

Dorthe kom i fantastisk form og har det store smil på. En glad pige fra hold 8.

Hanne tabte 8,2 kg, og der kommer endnu flere kg af. Her i modefarven 2009.

Signe fik ændret livsstil, tabte 8 kg, bmi på 22, er i god form.

Elsebeth her med sol på. Tabte 8,2 kg, et super resultat. Altid i godt humør, klar til en rask gåtur.

Hanne stråler af sundhed, her næsten i topform. Flotte vægttab, flotte mål og lav bmi.

Ulla tabte hele 16,1 kg på 3 måneder, og mere end 18 cm på taljen. Et fantastisk resultat fra mine hold. Ulla er nu efter 1 år oppe på et vægttab der hedder 33 kg...fantastisk

Lækre Cecilie her tabte 6,8 kg, er igang i fitness, og kommer snart i topform.

Ernst fra mandhold nr 2 tabte 18,9 kg på 3 måneder. 2 uger på teagreen kur gav 8,4 kg, så der sker noget når Ernst går igang, flot klaret.

Slanke Møller her tabte 8 kg på 3 måneder, løber godt nu, lever sundt med kost og Tegreen. Man kan jo se han er super sund.

Henritte fra hold 10 har nu rundet de 15 kg og mange cm på taljen,

Tina gik fra 82 til 70 kg på 3 måneder, fantastisk præstation

Kamala skulle i form til bryllup, tog turen fra Ålborg, tabte 10 kg og kan nu løbe 5 km, en god start

Pia kommer til at tabe rigtig mange kilo, på de første 3 måneder røg der 13 kg, og nu er der ialt tabt 16 kg, målet er mange flere,,

Tina smed 10 kg på 12 uger, flot

Lene nåede også at blive superlækker til sit bryllup, vi fik pillet 8 kg af

Smukke Sanne her tabte 12 kg, og ca 17 cm på taljen, så hun er glad

Marie, min Franske forbindelse tabte 12 kg, og er snart under de 70 kg, ligeledes kom hunden Ozzy også i form, på mine hold tager du bare hunden med..

Lene tabte 10 kg på slankeholdet, er fortsat med 4 tegreen daglig, lærte at løbe, 3 km, så 5 km, så 10, så 15, så kom der et halvmaraton, og endelig efter kun 1 år en stolt Lene efter at have gennemført Berlin Maraton i en flot tid, på mit hold får du også et løbeprogram med

Sushi er lækker og sund slankemad, og alle kusister kommer til sushi ude ved mig, ligesom vi slutter af med at spise på en lækker resturant i når de 3 måneder er gået, begge dele er med i prisen.

En af de piger der har haft et af de flotteste resultater ved mig er den smukke 16 årige Katrine her. Med en fantastisk diciplin og målrettethed tabte hun over 35 kg på 6 månder. Sjældent har jeg mødt så dygtig og seriøs elev, og det giver resultater

To seje piger fra hold 12. Margit tabte 9,5 kg og Mette hele 14,9 kg og dermed holdets fortjente vinder, så smiler man da til fotografen

Dorte og Anette fulgtes ad hele vejen og det gjorde vægten også, de tabte hver 11,7 kg på 12 uger, flot klaret og stor ros til dem

Susanne kom af med 10,5 kg på de 3 måneder med Teagreen kur, motion og sund kost

Foto på vej Dorte fra hold 14 tabte på 3 måneder 26, 7 kg og har dermed en imponerende rekord som bliver svær at slå. Små måltider, daglig gåture og nu bla cykle på job gav resultater. De 2 uger på Teagreen-kuren gav et vægttab på 7,8 kg, så starten var perfekt. Men flot klaret af en målrettet pige, og det bedste resultat nogensinde.

Foto på vej. Et andet flot resultat og rekord fra hold 14 var Hanne W som ud over et fantastisk vægttab på 15,1 kg også tabte 27 cm på taljen, hvilket er helt utroligt, men må indrømme, det ser sku flot ud, og nu har hun vist at det kan lade sig gøre, stort tillykke..

Måske kan du kende Liselotte fra et tidliger foto fra hold 7 inden hun startede på Teagreen-kuren og slankehold. Her er hun igen med et par af de gamle bukser og ca 32 kg lettere og ser bare godt ud, igen foto og resultat taler vist for sig selv, men tillykke til hende for et fantastisk resultat og en god repræsentant for mine slankehold.

Her kan i se/læse om de fantastiske resultater som pigerne og mændene på mine slankehold opnår. Du kan nå de samme resultater, let og ubesværet.
Alle på mine hold starter med teagreen-kuren.
Fotos kommer på efterhånden som jeg får taget dem.

Slankehold nr 1 tabte 96,9 kg 13 piger.
Slankehold nr 2 tabte 138,6 kg 18 piger
Slankehold nr 3 tabte 50,6 kg 6 piger
Slankehold nr 4 tabte 90,2 kg 14 piger
Slankehold nr 5 tabte 152,8 kg 19 piger, i snit 7,8 kg.
Slankehold nr 6 tabte 99,4 kg 12 piger, i snit 8,3 kg (rekord)
Slankehold nr 10 var 9 piger som tabte 10,8 kg i snit
Slankehold nr 14 var 20 personer som indtil nu har tabt 188 kg

Slankehold nr 1 mænd igang 3 mænd, og på 3 månder har de tabt over 50 kg.Calle fra mandeholdet tabte 10,8 på 2 uger, og 18, 4 på 6 uger FANTASTISK, men det stopper ikke der, da de 3 måneder var gået havde Calle tabt over 31 kg, og hele holdet 70 kg, altså 23 kg i snit, imponerende.

Slankehold nr 10 for piger var et hold på 9 friske piger og tilsammen tabte de hele 97,2 kg altså over 10, 8 kg hver, og det er en ny og helt fantastisk rekord.

Næste slankehold som er for piger/mænd starter 28. april 2011 kl 19.00 og du kan tilmelde dig nu, en god ide for der er rift om de 20 pladser i det nye år