Slankehold for rigtige mænd 2010

Slankeholdet er for de mænd, som vil tabe sig hurtigt og effektivt, ændre livsstil, og få en sund og flot krop, samt forebygge de værste livsstilssygdomme. Du kan nå alle disse ting på mine hold, og alt foregår i en særdeles hyggelig og afslappet atmosfære, hvor alle er velkomne, og alle kan deltage. På fotoet er jeg lige fyldt 50 år, så alder er ingen hindring for at komme i form, jeg kan hjælpe uanset dit udgangspunkt.

Få den perfekte krop.

Morten Rene Pederzen 50 år og stadig en af Danmarks flotteste atleter.
Det tog ca 20 år at bygge den perfekte krop, og arbejdet standser aldrig.

Den erfaring jeg har fået igennem min træning og konkurrencer, gør mig også til den bedste mentor for alle der vil have en flot og sund krop, samt et langt liv.

Er din vægt blevet 3 cifret, strammer bæltet, er dansehåndtag blevet til bildæk, er dit blodtryk for højt og dit kondital for lavt, ser du kun sport på tv, og er du mest til fastfood? vil du ændre på det? Jeg kan hjælpe dig :-)

På de 3 måneder holdet varer lærer du en masse om kost, træning, mental træning, effektive kosttilskud mm som du kan bruge resten af livet.

Alle kan komme i fysisk og psykisk topform, også dig. Det er kun et spørgsmål om at komme igang, sætte nogle mål, og så gøre det der skal til.

Det er nemt for mænd at tabe sig, det går endda hurtigt, de fleste kan nå deres vægttabs mål på bare 3 måneder, det kræver som regel kun nogle enkelte ændringer i din hverdag, det er meget nemmere end du tror.

Det svære er at få en flot og muskuløs krop, det tager tid, tålmodighed og viljestyrke, men det er her jeg kan hjælpe dig, hvis du senere vil arbejde med det.
Jeg kender turen dertil, jeg har været der, og er der stadigvæk, selvom jeg nu snart er over 50 år.
Ingen andre i Danmark har samme erfaring og visdom inden for dette felt, så vil du virkelig tabe dig og nå dit mål, så er det her holdet for dig, her møder du andre ligesindede, her er plads til humor, og her bliver ingen stemt hjem.

Der er max plads til 15 friske mænd.


Det næste hold starter (    ) kl 14.00
Det starter med foredrag kl 14.00 på Amtsvejen 15 Støvring 8930 Randers Nø
Her er der undervejs et par gode pauser med te og lidt sundt snack (nødder, frugt, grønt, mm)

Første vejning/måling og startinfo er (        ) i Fitness World i Randers.
Derefter vil der være fast mødedag hver torsdag kl 19.00 i Fitness World Randers hvor vi bla træner. Så det er et krav at du også har/får et medlemsskab hertil (229 kr pr måned)
Det bliver en blanding af gåture udenfor, og træning i centeret, afhængig af jeres form. Men jeg skal nok få jer i topform....

Pris for 3 måneder 3495 kr inck teagreen-kur.
Tilmelding på 86 431539 v/Morten eller find mig på Facebook, der er fri entre, men husk tilmelding.

Morten

Morten Rene Pederzen 50 år.
182 høj
85 kg
Indehaver af den perfekte krop.

Har brugt hele hans liv på at bringe sin krop i fysisk og psykisk topform.
Metoden hedder "Kaizen" en filosofi som jeg egntlig selv opfandt, men som jeg ca 40 år senere fandt en bog om, så andre end mig bruger også denne filosofi.

Kort fortalt er det små daglige skridt mod et stort mål, gør du bare lidt hver dag, så er det kun et spørgsmål om tid før du når dit mål, alle kan det, også dig.

Du skal arbejde og sætte mål for flg:
Det mentale, hvad vil du-og hvornår, sæt mål, skriv dem ned.
Motion, få et enkelt program, lidt fedtforbrænding og vægttræning, så har du kombinationen der virker
Kost, lær at spise naturligt og simpelt, mange små måltider
Kosttilskud, vælg de rette, LifePak og Tegreen til at begynde med, så kommer der fart på forbrænding

Følger du disse 4 råd, så når du nemt dit mål.

Formålet med slankeholdet er først og fremmest hurtigt og effektivt vægttab på en nem og sund måde. Typisk taber du mellem 5-11 kg de første 14 dage, så er du igang og motiveret, du kan se det virker. Vi mødes fast en gang om ugen, hver anden uge er der vejning og lidt peptalk.
Når du har tabt dig, nået dit mål, så opdager du nok at der dukker nye ambitioner op, måske vil du forme din krop så den bliver flot og atletisk.
Her kan jeg så hjælpe dig så du kommer nemmere til din drømmekrop, det tager tid, der er ingen smutveje, men jeg kan sørge for at du ikke tager de længste omveje.
En ekstra gevinst ved mine metoder er også at de virker sundhedsfremmende og livsforlængende, især mænd over 40 år skal virkelig gøre noget for sig selv. Typiske faresignaler er overvægt, højt blodtryk og kolesterol. Ofte også lidt dårlig ryg samt stress. Du får også styr på alle disse ting på mine hold, faktisk kan det redde dit liv.

10/2 2009.
Første hold er godt igang, og læs lige her, det er fantastsik, på 3 måneder har de 3 mænd tabt 70 kg.
Calle tabte 10,8 kg på 2 uger, og 31,7 kg på 3 måneder.
Claus tabte 9,8 på 2 uger og 26 kg på ialt.
Lars tabte 4,7 kg på 2 uger og over 20 kg ialt.
Så mændende kan godt, resultaterne herover er nogle af de mest fantastiske jeg har haft.

Maj 2009
Hold 2 er igang, 6 friske mænd er startet, de vejer lige fra 85 kg til 144 kg, målet er vægttab og livsstilsændring, følg med her.............
De 6 mænd tabte ialt over 75 kg, og bedste mand ca 19 kg på de 3 måneder. 2 mænd er nu nede på idealvægt ca 75 kg, og begge kan løbe lange ture og er i næsten topform.

Du kan læse det fulde program for slankeholdet under slankehold for piger lige over dette link, det er ca de samme aktiviteter der er på mandeholdet, men her er det lidt mere uddybet.

Husk at for begge hold starter det med vejning/måling/startinfo Januar/februar 2010 i Fitness World I Randers, hvor jeg har min forretning mm
.

Fantastiske resultater.

De 3 supermænd på det første rene mandehold lagde stærkt ud. På kun 2 måneder var vægttabet over 50 kg, hvilket er et fabelagtigt resultat, og slutresultat var 70 kg.
Faste kosttilskud er de stærke LifePak vitamin/mineral/phytonæring samt Tegreen begge fra Pharmanex. Et protein tilskud som du ser på foto er protein isolight fra In2zym og Glycoslim fra Mannatech. Ved at supplere med de rigtige kosttilskud kan du virkelig nå vedvarende resultater med din krop.
Men husk at blive ved, på 1 år er 98% af din krop udskiftet, så blive ved mindst 1 år.

Calle (midt i foto) lagde ud med at tabe 10,8 kg på 2 uger, og 22 kg på 2 måneder, og over 31 på 3 måneder, stik den?

Claus har tabt over 25 kg på 3 måneder.

Lars tabte over 20 kg, og vægttabet bliver ved.

Vil du med på turen ?
Så er næste hold 6. februar 2010

                                       Fakta.
Alle på mine hold har tabt sig hurtigt og meget, du kan også men det kræver en tilmelding og en indsats af dig.

Kurt kom forbi Morten.

Her kan du møde Morten i tv2 øst, hvor han fortæller lidt om træning, fitness, sushi og slankehold, og meget andet. 10 minutters underholdning lige herunder.

Foto du ser her er fra 19.juni 2009 hvor jeg blev 50 år, alder er ingen hindring i at holde formen, jeg kan vise dig vejen uanset alder, baggrund og nuværende form.

http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/player.aspx?id=413281&r=7