Program til muskelmasse og styrke.
Muskelmasse, styrke og volume kræver mange års træning at opnå, men alle kan, især hvis de får det rette program, rigtig vejledning og selv har tålmodighed og disiplin. Foto fra optakt til Mr.Fitness 2001 Det som jeg er specialist i, det jeg virklig ved noget om er hvordan man på en naturlig måde opbygger muskelmasse, jeg er måske efterhånden den i landet med mest erfaring, idet at ikke mange har trænet uafbrudt i over 35 år. Samtidig er det "All natural" dvs du får at vide hvad der virkelig skal til, kun ganske få ved det.
Sådan "får" du muskelmasse.
Et program til muskelmasse/styrke koster ved mig1995.00 kr, og en opfølgning koster 595.00 kr.
Du kan også vælge 10 turs kort til 6995 kr.
 


Første gang tager ca 2-3 timer.

Foto fra mr.fitness 1999, her laver jeg l-press, en øvelse der virkelig kræver mavemuskler, du kan også lære at lave l-press ved mig.

Du booker en tid ved mig evt på 86 431539
Vi mødes og snakker om dine ønsker, kostvaner og kosttilskud.
Derefter tager vi mål af hele kroppen med målebånd, fedt% på maskine og med tang, skriver det ned på et skema som du får en kopi af.

Vi laver program ud fra din kropstype, alder, erfaring og ønske.
Jeg gennemgår alle øvelser med dig, og notere ned i din træningsdagbog (du får en flot træningsdagbog med), så kan vi altid følge op på dit program igen, og du kan se dine fremskridt.

At opbygge muskelmasse på en naturlig måde er en langsom proces, det tog mig over 20 år at komme fra de 66 kg jeg vejede som 18 årig til de 92 som var min højeste vægt, så du skal væbne dig med tålmodighed. Jeg er den spinkle type, dvs at opbygge muskelmasse er svært for mig, er du feks den atletiske type vil du kunne bygge muskelmasse på både hurtigere og nemmere.

       Der er flere ting der betyder noget når du skal øge muskelmassen.
1. Dine gener, er de gode kan du gøre det meget hurtigere end mig.
2. Vægttræning og nok især tung træning, her skal programmet laves til dig.
3. Kosten skal være iorden ellers er din træning meningsløs.
4. De rette kosttilskud, vitaminer, olier, proteiner, alle dele skal være tilstede.
5. Det mentale, din tro og din målsætning.
Jeg hjælper med alle dele, så er du sikker på succes. Du skal have tid og diciplin, har du det når du dine mål på en sund og rigtig måde.

Lad dig ikke friste af hurtige løsninger, og slet ikke folk der siger steroider er sagen, det er det ikke, du forkorter dit liv og risikere livsvarige skader på din krop, udover impotens, dårlig hud med bylder og hårtab, så lad dig ikke friste.

Der er ingen genveje, men du behøver heller ikke tage den længste omvej, og med et systematisk og struktureret program og nogle opfølgninger ved mig kan du nå lige hvad du vil på en sund måde der giver en fantastisk fysik og en stærk psyke.

Muskelmasse hele livet

 Muskelmasse og topform hele livet

Der er 10 år mellem øverste og det foto du ser, naturlig træning holder hele livet, og din krop ældes næsten ikke, hemligheden bag en ung krop findes her, det er en form for styrketræning hele livet igenem.

Mit mål har siden jeg var barn (9-10 år) at være i form hele mit liv, og indtil videre har jeg levet op til min egen mission, på fotoet her er jeg 51 år, og med vil jeg vise/bevise at du via naturlig, seriøs og målrttet træning kan være i absolut "topform" hele livet igennem.

Det kan lade sig gøre på naturlig vis, via træning, kost og kosttilskud. Men det kræver bestemt vedholdenhed og diciplin hver eneste dag. Det visualisering og tålmodighed, og det er ligeså meget en mental opgave som det er et fysisk projekt, nå jeg siger "topform" så mener jeg hele kroppen og psyken, du skal også opbygge selvtillid, autoritet, visdom mm, det er ikke nok kun at løfte tunge vægte, intilligensen skal være med.

Mit job er også at bringe dig i topform, og jeg mener at det kan lade sig gøre for alle, uanset baggrund, alder og nuværende trænings tilstand, det er ALDRIG for sent at gå igang, men jo før du du gør det jo bedre er det.

Det kræver kun din indsats og min vejledning.
Jeg har erfaringen, og hvis du har tiden og er villig til at bruge penge på et program og et par opfølgninger, så kan du nå dit mål, uanset størrelsen
Kontakt mig gerne med dine ønsker, så tager vi en snak.


Krops type og træning/kost
Der findes 3 kropstyper

Den spinkle Ectomorph typisk Fitness atleten (mig selv) løbertypen, altid rippet og markeret, men svært ved at tage på

Den atletiske Mesomorph typisk bodybuilderen, bliver nemt stor, muskuløs, stærk, og øger hurtigt muskelmasse

Den kraftige Endomorph typisk styrkeløfteren, vægtløfteren, altid lidt buttet med fedt på kroppen, solidt og kort bygget


Dit program skal være lavet efter din kropstype, det samme med din kost og kosttilskud, træner du efter den forkerte type får du næppe resultater, og det er typisk for mange at de træner som deres kammerater der har et program (som måske passer ham) men næppe dig.
Der er himmelvid forskel på om du er tynd eller kraftig, og jeg har set folk træne forkert et helt liv fordi de ikke vidste bedre, eller ville ofre penge på en personlig træner der kunne skrue det ritige program sammen til dem.
Den spinkle type skal træne tungt, basisøvelser, får reps, lange pauser mm, lige modsat den kraftige type...

Din kost skal også afpasses, den spinkle type må aldrig gå sulten i seng, hvorimod den kraftige type altid skal være på vagt for ikke at tage på i fedt.

Store doser vitaminer/mineraler/phytonæringsstoffer er vigtige for alle, men den tynde type må aldrig tage ting der øger forbrænding, hvorimod den kraftige skal have Tegreen kapsler for at øge forbrænding osv

Så der er mange finesser der skal tilpasses hvis du vil nå dine mål, men som særdeles erfaren personlig træner kan jeg hjælpe dig til målet, men du skal være bevidst om dit mål, og have tid og vilje til at forfølge det.

                                                         Husk

               "Selv den længste rejse starter med det første skridt"

                                                      og

                     "En dag uden træning er en dag uden mening"

Kosttilskud der er nødvendige
Der er kosttilskud du skal have for at kunne øge vægt og muskelmasse, samt have kræfter og energi til at gennemføre din træning, og så er der nogen du måske har brug for specielt for din kropstype.

Nødvendige kosttilskud.

Lifepak vitaminer/mineraler/phytonærngsstoffer.
MarineOmega 3 fiskeolier.
Hørfrø olie
In2zym isolight valle protein
Mannatech glycoslim protein
Kreatin
Disse produkter sikre at du har de mest nødvendig mikronæringsstoffer (vitaminer, mineraler, olier) i din krop hele tiden, samt makro næringsstoffer (protein-kreatin) så din krop har byggesten at vokse af.
Du kan købe/bestille alle produkter ved mig.

Supplerende kosttilskud.

AgeLoc vitality=energi til muskler-hjerne-hjerte
Spirulina protein af tang=styrker immunforsvar
Q-10=enrgi til celler
Flexcare=beskytter og forbedre dine led
Cordymax=øger din udholdenhed