Tag 20 - 30 chins og dips, og få en muskuløs overkrop

Chins og dips er de ultimative øvelser til en flot overkrop. Jeg kunne på toppen tage 33 rep i chins og 55 dips. Du kan lære hvordan du kan optimere din ryg og brysttræning og få målbare resultater på kort tid. Foto her af Henrik Knudsen

Sådan får du en perfekt overkrop

Vi du lære at tage 15-30 repetioner i chins/dips
Vil du have en bred og flot ryg, og et stort bryst.
Vil du have en stærk og muskuløs ryg.
Vil du have den perfekte v-form
.
Vil du have den flotteste krop på stranden 2012

Jeg kan lære dig hvordan du opnår dine mål.
Jeg laver et program der skridt for skridt gør dig stærk og symmetrisk.
At få en bred og stærk ryg, og en stor brystkasse kræver et specielt program, hvor du både træner tungt og let, samt træner udholdenhed.
Foto Henrik Knudsen

                           Program ved mig koster 1495 kr
Vi tager også lige mål af din krop og laver en max test i chins og dips, så kan du både se og måle dine fremskridt. Har du lyst så tager jeg også lige 4 foto, så har du et klart billede af din krop, og på den måde kan du endnu bedre se dine fremskridt, og jeg kan rette dit program til så du når din topform.

Jeg har et specielt Russisk inspireret program, som du kører sammen med et ryg program jeg har lavet. Jeg har selv brugt det samme program i perioder, og for mit vedkommende gik jeg fra ca 22 reps til 33 reps på få måneder, så jeg ved det virker. Der er også lidt mentaltræning og strategi i at tage over 30 chins, du skal vide hvad du gør, og hvordan du vil nå dit mål.

Du får også rådgivning om hvilke produkter du kan bruge for at optimere din træning, her anbefales bla. Vitaminer (Lifepack) MarineOmega (olie) protein Performance fra In2zym og kreatin, evt ageLOC vitality hvis du mangler energi. Hvis du skal opnå resultater skal din kost/kosttilskud være i orden, ellers er din træning meningsløs. Husk træning bare er stimulation til vækst, det er din mad og restitution der gør at du vokser/bliver stærkere.
                                      En senere opfølgning koster 595 kr.

Hvis du vil have resultater og er seriøs med din træning, så få lavet et program.
Mange spilder tiden og træner forkert hele livet, og opnår intet, først når du har en plan, et mål, en strategi kan du nå helt til tops. Alle kan forbedre sig meget, også dig.
Her er en lille video om chins, om kort tid får du min egen hvor jeg vil vise og fortælle hvordan jeg tager 30 reps, og kører med vægt på.

http://www.youtube.com/watch?v=iUNoLR0pYjY&feature=related

                           Jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål i 2012

Rygtræning, få en v-form

Ryggen er vigtig for din symmetri, det er de brede vinger der skaber din v-form, uden den ser du ikke ud af noget, så glem ikke din rygtræning.
Foto er fra 2009 hvor jeg er 50 år, men har stadig en god ryg, og husk at det er bygget helt naturligt over mange år, tålmodighed er en dyd i naturlig vægttræning. Min ryg var større/mere muskuløs omkring år 2000 hvor jeg kun var ca 40 år, men det er nok omkring det maksimale du kan bygge naturligt.

Det kræver tunge basisøvelser at bygge ryggen, chins, træk til bryst, rows og lign er det du skal fokusere på.
Kør tungt lige fra 3 til 8 reps, det giver resultater.
Husk også at variere din træning, og husk at kigge på din ryg, få lavet nogle foto så du virkelig ved hvordan den ser ud, mange er tilbøjelige til at træne det de kan se, bryst, biceps osv, men glemmer ryg, bagskulder og triceps.

Generelt slipper du heller ikke for dødløft, som jeg mener er en vigtig øvelse for muskelmasse i hele kroppen, men den kræver rigtig teknik, så få en træner til at hjælpe dig, ellers kan du nemt skade dig selv

Muskuløs krop

En stærk, solid, muskuløs ryg er også det bedste værn mod rygskader. Og jo stærkere ryg du har, jo stærkere vil du også blive i bryst (bænkpress) da det jo er den modsat rettede muskel (balance) du træner. Sørg altid for at træne begge sider af kroppen ca lige meget, mange fokusere kun på det de ser i spejlet=forsiden

Jeg træner selv ryg (chins, rovs, dødløft) hjemme i haven, hvor jeg har lavet lidt primitiv træning med sten (dødløft) et tov der hænger i et træ (chins mm) så det er det er en øvelse du nemt kan træne alle steder, da du jo selv er vægten.
Jeg prøver også på at lave nye chins øvelser, udført på andre måder osv, for at blive bedre er du nød til hele tiden at udfordre kroppen på nye måder.Muskuløst bryst=potent power

Det tager tid at opbygge et muskuløst bryst, her er mit taget et par dage før Mr.fitness finalen 2001 .

Faktisk var min første brystøvelse blot armbøjninger, senere kom dip til, og grundtræningen her var masser af dips, masser af reps, og senere masser af tung dips træning, og det virker.
Dips er en genial basisøvelser, der ud over bryst også giver skulder og triceps træning i stor stil.

Et virkelig muskuløst bryst er også noget der ses og vækker beundring. Det er vel det der kendetegner en flot atlet. Så vil du gå fra kyllinge bryst til gorilla bryst, så følg mit program, det er hård systematisk træning, det sund kost, som godt kunne være en del kylling, det er de rette kosttilskud, og ikke mindst den rette mentale indstilling, kan du forestille dig den perfekte overkrop, så kan jeg hjælpe dig med at skabe resultater du ikke selv troede muligt.