"Godt Nytår og go røv nr 3..opstart 21. januar 2017

Godt Nytår og go røv 2017

Mand eller kvinde, ung eller gammel, de fleste vil vel gerne have en flot bagdel, her kan du lære at gøre noget ved det.

"Gør din bagdel til en fordel"

Mange vil gerne have en god bagdel, det er en eftetragtet muskelgruppe at fokusere på. Nogen få har gode gener og det hele sidder fra naturens side perfekt. De fleste danskere har dog ikke disse genetiske anlæg, vi er mere fladnumsede og lidt kedelige på det område. Men det er kroppens største muskel, og den kan trænes op til at blive flot, rund, fast og stærk med den rette træning og kost, samt lidt hjælpemidler som kosttilskud og diverse gel/cremer som muligvis har en effekt på huden, appelsinhud, opstramning mm. Så længe du er i stand til at lave vægttræning er der håb, så der er mulighed for forbedringer selv om du er over 60 år og har førligheden i orden.

  "Når enden er god er alting godt"                

Hvad betyder en flot bagdel

"Hold nr1" i action, og allerede en perfekt bagdel her

"En flot og stærk bagdel forlænger dit liv"

Kroppens største muskel hedder på latin Gluteus maximux, som over sat til Dansk er balle muskler, eller i hverdags sprog "en go røv" og det vil især mange piger gerne have. Som regel er det en kosmetisk ting, man ønsker det fordi det ser godt, er sexet, ens tøj sidder bedre, man får god komplimenter, og det giver måske lidt status. Men faktisk viser mange undersøgelser at du lever længere, generelt er sundere, og din hjerne fungere bedre, hvis du bibeholder din muskelmasse på ballerne. Så der er altså også sundheds mæssige fordele ved en god bagdel.

Hvad skal der til for at skabe en flot bagdel

Hele kroppen aktiveres, også din kondi, men der findes mange andre øvelser, og måske virker Squat slet ikke for dig.

 

"Træning der virker"

Min erfaring over mere end 40 år siger at der skal en god del træning til for os danskere for at få en rund, flot og stærk bagdel. Det er for en del ikke så nemt at finde de øvelser og den træning der skal til for at få de ønskede resultater. Det kræver for nogen et bredt udvalg af øvelser, og lidt systematisk træning og en god tålmodighed at nå resultater. Men et er sikkert, og det er ballerne kan trænes og formes med den rette træning, og den rigtige kost. Squat som vist her træner hele din krop, det er en god øvelse, men teknikken er svær. Men har du først lært er det nemt, og det er en øvelse du kan lave hver dag i dit eget hjem og med egen kropsvægt når du lige kan finde tid, du styrker på den måde hele din krop, og strammer op på ballerne, samt mindsker fedt i blodet (kolesterol) så den er go.

"En dag uden træning er en dag uden mening"

Hvad sker der med din bagdel hvis du ikke træner ?

Hvis ikke du gør noget forsvinder ballerne med alderen, det starter allerede i 20 års alderen

"En piges numse falder 16 cm fra hun er 15 til hun bliver 65 år"

Men kun hvis hun ikke træner, gør man ikke noget for at vedligeholde muskelmassen træder tyngdekraft og alder i karakter, og dine baller bliver flade, slappe, falder ned og du får appelsinhud og fedt i stedet for muskel. Ballerne vil på en typisk dansker blive flade og hænge, nogle piger får endda en slags dobbelt-balle, som hænger i lag, og den bliver både flad, og bred og lidt for blød. Så man kan vælge bare at følge naturens gang, og det respektere jeg, men ønsker man ikke det, så er det kun ens egen indsats der kan ændre tidens gang, ja det er hårdt arbejde, men jeg synes det er det værd.

Kan jeg hjælpe dig ?

En af mine unge klienter, og det her er flot arbejde.

"Mine klienter har succes"

Jeg kan med sikkerhed hjælpe dig på vej, du skal bare vide at du selv skal gøre alt det hårde arbejde, og være bevidst om at det er en livslang proces der aldrig stopper, du kan altså ikke bare træne det op, og så håbe at det holder, du skal træne ballerne flere gange ugentligt for at det virker. Jeg har i tidens løb hjulpet mange på vej mod en flottere krop, og det vil lykkes for alle der vil gøre en indsats. Jeg har selv haft store udfordringer med mine baller, da feks. squat går mere i mine ben, og det samme med benpress, så derfor har jeg eksperimenteret meget med at finde alternative løsninger, og det har virket.

"Modgang er kun en overgang"

Også for mænd

Mig selv yderst til venstre fra DM i Naturlig Bodybuilding på Værket i 2014.

"Baller af stål"

Selvom jeg forudser at denne workshop mest tiltaler piger/kvinder, så er mænd også velkomne. Faktisk fokusere mange mænd så meget på bryst og biceps at de glemmer ben og baller, og det giver jo nogle usymmetriske kroppe og ser også lidt ynkeligt ud på stranden. Og uden ben og baller kan man godt glemme alt om konkurrence og det at komme på en scene. Men man får heller ikke den muskel udvikling på resten af kroppen man ellers kunne få....så træn ben og baller, hvis du vil have en muskuløs krop der er flot og symmetrisk.

Dato, sted og pris i 2017

Ben og balle træning sætter gang i hormoner der så igen sætter gang i muskelvækst for hele kroppen.

Workshop med Morten I Fitness4you

Workshoppen er tænkt som et par timer med fokous på træning af baller. Der vil være lidt teori, og derefter går vi alle de øvelser igennem som jeg synes er gode for baller. Det er delt op i 2 lag, først de vigtige basisøvelser, som alle vel skal have med, og så de mange isolations øvelser som er gode at supplere med. Holdet er både for mænd og kvinder. I får alle en seddel med de øvelser vi gennemgår, og de produkter jeg anbefaler, og så kan i selv lave notater så i kan huske udførsel osv.

Det bliver lørdag 21. januar 2017 kl 15.00 i Fitness4you gl.hobrovej 38 i Randers.

Tilmelding til mig på morten@antiaging.dk mere info på 86431539 og for at tilmelde skal i bare sende jeres mail til mig, så kommer i på listen.

Pris er 450 kr pr person og der er max 15 pladser

Der kan laves hold inden januar 2017 hvis i er 10 stk der selv finder sammen ?

"Pris er det du betaler, værdi er det du får"

 

Individuel balle træning med Morten

Du får måleskema med alle dine mål med i ene timen.

"Ene time med personlig træner"

Hvis du ikke er til hold, så kan du også booke mig individult. Vi gennem går alle ca 20 øvelser for baller, og vi laver ca 4-5 af øvleserne i alle 3 sæt, så du føler hvordan en træning virker. Vi tager også alle dine mål på kroppen, først maskine, så målebånd og tang, så på den måde kan du følge dine fremskridt. Du får også en stor tube Renu28 med, som er en gel der videnskabeligt beviser at du kan minimere appelsinhud, strækmærker, slap hud, fødsels mave mm. Regn med at det tager ca 2-3 timer ialt.

Pris er 1995 kr.

Renu 28 en Gel der kan lave mirakler på dine baller/hud

Her kan du se hvordan Renu28 virker på en mave der har født, og skindet er blevet slapt og rynket.

"En mirakel gel der kan ændre din hud"

Renu28 er det sidste nye inden for antiaging, det er en vand/salt baseret gel med aktive Redox molekyler, der kan bringe din hud tilbage til en yngre og fastere tilstand. Du smører gel på de steder du vil ændre, og du skal regne med at bruge den 3-6 måneder for varige resultater, men ofte vil du se begyndende resultater efter få uger. Renu28 har især stor virkning på piger over 35-40 år, og det virker faktisk bedre jo ældre du er. Der er dokumenterede resultater på slap hud, appelsinhud, rynker, modersmærker, mm. En gel koster pt 350 kr, men der følger en lille prøve gel med på workshop holdene, og en stor tube med på individuel balle træning.

Gel 350 kr

Træn varieret
For at få de perfekte baller skal du sandsynligvis ramme musklen fra flere vinkler, forskellige reps og tempo
Fedt contra muskel
Muskler vejer mere endt fedt, men fylder mindre, derfor er 60 kg ikke bare 60 kg, du kan næsten forme din krop som du vil med vægttreæning
Camillas forandring
Camilla her har tabt mange kg fedt og fået lidt muskel i stedet for, forskellen er fantastisk
Vægttræning
Varieret vægttræning er det eneste der kan flytte rundt på dine baller
En øvelse
Stiff-leg deadlift er en god øvelse for dine baller, men teknikken skal være i orden så du ikke ødelægger ryggen
Mit bud på den flotteste numse kommer her, døm selv ?
Fra filmen "Eyes wide shut" af Stanley Kubrick, en fantastisk flot film. Nicole Kidman har en fantastisk figur og en meget flot po-po, måske det kan inspirere nogen. Se ca 16-25 sekunder inde i klippet.

"Hold nr 1" i Fitness4you i Randers.

"Hold 1" i vores flotte sal i Fitness4you

"Hold 1"

Der var fuldt booket, og kun piger, men mænd må altså gerne være med. Det blev nøjagtig til 3 timer med træning og teori om hvordan man får flotte, stærke og perfekte baller. Der følger et program og en lille goodie bag med, med te og proteinbar. Med den succes det var er "Hold 2" allerede på plads, og det bliver 20. februar, og max 15 pladser, så der er tid til alle.

"Pris er det man betaler, ømme baller det man får"

Jeg er/har selv være top atlet i fitness og bodybuilding, så jeg ved hvad der skal til hvis du vil optimere din krop til det bedste dine gener tillader. Og jeg ved at med vilje, diciplin og tålmodighed så kan alle nå deres mål.
morten rene pederzen