Bliv model og få den krop du ønsker, jeg kan hjælpe dig

Går du med drømmen om at få lavet nogle flotte fotos, blive model eller komme på forsiden af et blad. Vil du gerne have den perfekte krop, eller bare et perfekt foto, hvor ser godt ud. Så kan jeg hjælpe dig med at få din krop i form, give dig den rette selvtillid og attitude. Senere kan jeg anvise den rette fotograf til at lave lige det mesterværk du fortjener, eller ønsker. Foto her er af mig selv, taget den 19. juni 2009 da jeg blev 50 år. Fotograf Henrik Knudsen fra Randers.

Beslutning....

Det første skridt....beslut dig

Pigen her har jeg her 27-9-2012 slet ikke mødt endnu.
Normalt er det kun fotos af klienter jeg har trænet/vejledt der er her på siden.
Men hun har kontaket mig fordi hun har en drøm om at komme i topform, få en flot og smuk krop, og lave den træning, og spise den kost/kosttilskud der skal til, så hun på en naturlig og rigtig måde kan nå målet.
Det vigtigste for at nå målet, eller overhovedet at komme igang, er at tage beslutningen om at finde en personlig træner der kan hjælpe. Det har hun nu gjort, første session, program, mål, vejning, kost mm er aftalt en gang sidst i oktober.
Nu følger vi så op med foto hen ad vejen, så i kan følge med her, så lad det være en opfordring og en motivation til andre, som ikke kan beslutte sig...?....husk uden en beslutning og en start sker der intet.

"Selv den længste rejse, begynder med det første skridt"

Sort hvid kunstfoto.

               "Take the best, forget the rest"

Fremhæv altid dine bedste sider, og glem så resten, de fleste gør det modsatte.
Med sort hvid foto kan man lave helt utrolig billeder, måske kun med dele af din krop, som vist her. En god ide er evt at lave en tegning, eller finde nogle fotos der ligner det du vil lave. Denne side er bla lavet med henblik på inspiration og motivation til at gå igang med at handle.
Tænk kreativt.
Foto her er af mine kunder jeg træner, og fotograf er Henrik Knudsen fra Randers.

Find en god fotograf.

                           Fotografen og træneren
At få lige netop det bedste frem ved dig er en kunst, her kan jeg som træner/coach hjælpe dig og din krop og selvtillid med at komme i topform, derefter skal dú vælge en fotograf/kunstner der kan lave et mesterværk med din krop.
Jeg samarbejder med de bedste i Randers området, og de er virkelig dygtige og proffesionelle. Jeg kan henvise til den/dem som mener de bedst lige for dig.
Her er både dygtige kvindelige og mandlige fotografer, besøg deres sider og se selv.
Nissepigen her er Henrik Knudsens foto.

De fleste af mine egne fotos er pt lavet ved.
Jacob Lerche
Morten Degn
Ole (Den utradionelle)
Henrik Knudsen (Objektiv)

Og fotos af andre på siden her
Trine Rosholm
Claus Ardal
Preben Breinholt
Kenneth Dalby
Asanka Pallavtta

En målsætning.

                                    Målsætning
At skulle være i form til en foto session giver dig et klart mål, og et fastsat mål giver motivation til at gøre det der skal til.
Skal du virkelig nå noget så sæt en dato, dit slutmål.
Sæt nogle delmål, og få lavet en plan, og gå så igang.

Kun 3% af befolkningen har klare nedskrevne mål, så bare ved at have mål og skrive det ned er du foran 97% af de andre. Du bliver den der gør noget ved det, og ikke bare snakker om det. Når du har taget en beslutning, er der ikke så langt til handling, er du kommet hertil i teksten, så er du nok godt på vej.

Farve foto.

                             Sæt farver på livet
Farve foto er lidt anderledes, kan være fantastisk flotte, men virker mere nøgne, mere afslørende, og her skal din hud også være i topform, alt kan ses.
Jeg kan hjælpe dig med at bringe din hud i form, den rette kost, masser af kosttilskud, tørbørstning og exfoliering, samt galvaninc spa og masser af fugt.

En smuk glat og ung hud slår alt, og fortæller meget om din sundhed og tilstand.
Læs mere på min side om bla Galvanic spa, som er en lille maskine, samt nogle ampuller der renser og tilfører fugt til din hud. Samtidig holder den din hud yngre og smukkere hele livet.

Modellen på fotoet er en af mine klinter som får personlig træning ved mig i Fitness World i Randers, og hun har på kort tid ændret meget på sin krop blot ved træning og kost, og nu også fået lavet en række flotte billeder.

Grænseoverskridene.

                            Udlev dine drømme
Spring ud på dybt vand, bryd grænser og normer, udlev din passion, gør det for dig selv, din egen skyld og ikke for andres.
Det her er dit projekt.
Der findes ikke mere livsbekræftende ting end at gøre det man har lyst til, men som man tit ikke gør fordi man er underlagt andres meninger og samfundets normer, med godt dansk, du skal sætte dig op mod janteloven.
Du og kun du sætter dine mål og dermed grænser, drømmene er ikke større end dem der drømmer dem, hvad drømmer du om?

Pigen på fotoet her er også en af mine klinter som jeg træner i Fitness World.
Fotograf Preben Breinholt.

Visualisering, en stærk kraft.

                           Sæt et stort mål.
Du skal kunne se målet, have det i dit hoved. Har du først det, kan du også nå det. Absolut intet er umuligt, hvis man virkelig vil og har et stærkt ønske og en målrettet holdning, samt en plan.

Har du målet, og det må gerne være et stort mål, så er næste skridt at kontakte en personlig træner med erfaring i at skabe flotte, symestriske og æstiske kroppe, og det er bla mit speciale. Jeg kan hjælpe dig med at få det bedste ud af din krop, og få den i form til forsiden af M, eller nogle flotte fotos til dig selv.

Du skal have et mål, tid, vedholdenhed, samt vilje og lyst til at arbejde for sagen, har du det kan jeg nemt hjælpe dig til at nå dine mål. Du kan altid kontakte mig bare for en snak om dine muligheder, eller book en prøvetime i Equinox.

Kontakt mig via mail progressive@mail.tele.dk
Telefon privat                86 431539
Fitness World  Randers

RosholmPhoto og Boudoir

                             "Overvindelse"
Pigen her er også en af mine klienter som jeg træner, og hun er rigtig flot her i lidt blege farver, at kommer hertil var et mål og en overvindelse for hende, men når det så er gjort er man igen vokset lidt, og den form for selvtillid virker. De dygtige fotografer er fra RosholmPhoto som er et nystartet studie den lille by Laurbjerg. Her har de et stort flot studie med masser af plads og gode intensioner
. Så er du pige og ønsker en god fotograf så er de en af dem jeg samarbejder med, og de er yderst proffesionelle, her kan du trygt få lavet de fotos du ønsker.
Skal du have hjælp til ideer, eller skal kroppen i form, så kan du booke mig som personlig træner til disse opgaver også. Jeg elsker flotte sort/hvid fotos, og har sikkert mange gode ideer til hvordan du kommer til at se fantastisk ud.
Tjek deres side herunder og se bla de flotte Boudoir fotos de har, lad dig inspirere, så skal jeg nok få dig i form-

www.rosholm-photo.dk

Den perfekte krop

                  "Perfekt foto-perfekt krop"
Et af mine bedste fotos, synes jeg selv.
Taget en dag før Mr.fitness 2001. 41 år gammel og i topform.
Her er jeg i min bedste form, og står lige så det hele ser perfekt ud.
Målet er og har altid været at skabe den "Perfekte krop" den er her, det bliver ikke bedre end det var i 2001

Fotograf her er Jakob Lerche.
Jacob har et lækkert studie i Randers, og jeg har arbejdet meget sammen med ham mange gange. Han er dygtig og yderst proffesionel, og kan anbefales hvis du skal have perfekte fotos der er knivskarpe, også foto til reklame, du kan se et job mere vi har lavet her: http://www.flexiket.dk/Nyheder.7.aspx
Foto her er fra 2008 og en opgave for Flexiket i Århus.

Jakob finder du her, tag evt et kig på hans side, og se hans arbejder:
http://www.photografia.dk/

Efter 19. juni 2009 skal jeg i samarbejde med de bedste fotografer i Randers laver nogle fotos i anledning af min fremskredne kronologiske alder på 50 år.
De nye fotos vil med tiden komme her, sammen med link til de respektive fotografer. Så glæd dig til lidt mere inspiration.

Eget foto 1999

                                   "Zorro"
Foto taget lige Mr.fitness 1999.
Morten Degn er utrolig dygtig til at arbejde med photoshop. Her har han lagt skygge baggrund ind af superhelten Zorro, som jo var en del af mit show dengang.
Morten er proffesionel fotodesigner, og kan en masse på det område.
Derudover er vi begge gamle atletik udøvere fra Randers, så vi kender også hinanden fra træningsbanen, det var tider....

Du finder Morten Degn herunder
http://www.fotodesigner.dk/

Eget foto 2009

                                 "Utraditionelt"
Foto taget engang i 2009
Ole også kendt som "Den utraditionelle" er kendt for at fange "øjeblikket" altså lige det der er specielt ved dig. Jeg glæder mig selv til at arbejde mere med ham, da han er en sympatisk og proffesionel fotograf.
2009 har jeg fået lavet nye fotos ved Ole, og du kan bla lige nu se dem udstillet i hans butik i Randers.
Ole finder du herunder
http://www.den-utraditionelle.dk/default.htm

50 års foto 2009

                                 "50 somre"
Foto af mig selv taget 19. juni 2009 på min 50 års fødseldag.
Nu er "Den perfekte krop" så 50 år, og der er ændringer, men det er faktisk ok.
Jeg sætter hele tiden mål for mig selv, et af dem var at lave en slags topform på denne dag.
Derudover at finde nye motiver/vinkler at lave foto på.
Lige nu kan du se nogle af de fotos Henrik har taget på en hjemmeside for verdens bedste fotografier som hedder http://1x.com/photo/26174/portfolio/11727

Her er fotografen Henrik Knudsen.
Henrik finder du her http://fo2grafikeren.dk/fo2grafikeren.dk/Velkommen.html

Fitness pige

                                   "Trimmet"
Pigen er også en jeg har lavet program til. En måltettet og hårdtarbejdende pige der ved hvad seriøs og hård træning giver, og man må sige at her har det givet resultat, man kan sagtens være viking, blondine, stærk, muskuøs og alligevel se fantastisk ud i balkjolen, flot synes jeg.... og så siger hun at hun først snart er ved at være i topform?

Fotograf er Kenneth Dalby

www.Dalby-Photography.com

Nye fotos 2011

                             "Udstilling"
2011 lavede fotograf Henrik Knudsen en udstilling på Underværket i Randers. Her brugte han bla mine fotos fra 2009, men med ny bagrund i bla sten, skiffer og ild. Du kan se nogen af dem her, synes selv de blev rigtig fede.

Alle foto her er lavet i 3 versioner. Farve, en udgave som er svagt farvet, og en sort hvid. Og så er der sat 3 bagrunde bag, så på den måde kan man få meget ud af samme foto.

Foto i flammer

                        "Udstilling Underværket"
Fra udstillningen på Underværket i Randers. Fitness atlet i flammer af fotograf Henrik Knudsen.
Lige nu arbejder jeg med et hold fitness atleter i Randers. 12 mænd og 2 piger, og jeg håber der her på siden vil dukke lidt flotte fotos op af nogle af dem, når vi hen af vejen rammer den rette form.

Planen er at alle atleter der vil kan blive fotograferet først i november 2012. Jeg glæder mig virkelig til at se resulatet, og håber der bliver et par rigtig fede fotos her til model-siden. Kan ihvertfald se at der er sket stor udvikling med flere atleter, så mon ikke projektet lykkes.

Hun er bare flot...pige C

                              "Randers pige"
Nogen har det bare, andre har det ikke...modellen her er også en jeg hjælper med lidt træning og kost. Fotografen hedder Asanka Pallewatta og der er flere fotos på vej, men vi ligger lige ud her med "Vind i hår" hvis hun skulle have et indiansk navn.
Smuk pige og en af mine favoritter, især pga af den naturlige skønhed, den er en god basis, så er der en hel masse man kan lære, og så er der en del man kan træne sig til, så alle har vel i sidste ende en mulighed for en flot krop, lækkert udseende og et godt foto.
 Og skulle du genkende den smukker pige her på foto, så  giv hende din stemme, hun er nemlig "pige C" i dysten om årets Randers pige, som er en festlig del af "Randersugen"....hun får min stemme

Formen nærmer sig

                      "Fitness atlet på vej"
En af pigerne fra længere oppe på siden her, men nu i en mere muskuløs og trænet udgave og lækkert hår.
Jeg er sikker på der med tiden kommer flere flotte fotos af pigen her, hun har det der skal til af vilje og målsætning, så jeg glæder mig allerede til næste projekt.
Fedt at se at folk træner, sætter mål og udvikler sig, og der er foto en god markør for ens fremskridt mm.

Babe foto......vægttab 17 kg

                      "Babe 1"
Pigen her har taget skridtet, ændret kroppen til det hun vil, fik lavet et program, satte sig ind i kost, gik igang, blev tunet op, fik lavet tid ved en dygtig fotograf (et mål) og ud af alt kom en række fede fotos, et af dem ser du så her....flot synes jeg.
Men her stopper det ikke, nu er kroppen ved at være toptunet, der er røget 6 kg mere, og der kommet lidt mere tonet muskel på, så næste foto, som er lige om hjørnet tror jeg bliver rigtig flot.
Det er ikke nemt at tabe sig, mentale ting som vilje, diciplin, vedholdenhed er faktorere man skal have, eller træne op.
Man skal også kunne modstå mange af de ting man har lyst til, samt ændre på vaner man har haft i årevis, og de vaner er ofte som gode venner man ikke sådan lige kan skille sig af med.
Så jeg har stor respekt for pigen her, og andre der, kan finde målet, lave en plan, udførere den, og så tilsidst evt står her på siden med en lækker krop....well done

Fotograf
Claus Ardal

Hjemmeside med masser af flotte foto.
http://www.dkphoto.dk/

Babe 2

                        "Babe 2"

Så kom der nye foto af" Randers Baben" nu i en slankere udgave anno efterår 2012. Vejen hertil er selvfølgelig igen "beslutning og målsætning" og derefter en plan for hvordan man udfører det. Kost og træning i en målrettet kombination, så kan det meste lade sig gøre.

Camillas vej har været masser af træning, samt en stor interesse i selv at sætte sig ind i kost, og lære hvad der er godt og skidt.
Samlet set er der nu tabt 27 kg siden beslutningen om at tabe sig startede, og man må at det sidder fint nu.
At få lavet flotte billeder er så også et bevis på at bryde grænser, og sætte mål, samt at inspirere andre til også at få taget sig sammen til at ændre sin krop. Og hun viser at man godt kan få et stort vægttab på en naturlig måde, bare man giver den max gas med træning og kost.

Babe 3

                        "Babe 3"

Flotte kurver og former, så bliver foto også kunst. Kroppen er i sig selv et kunstværk, og vil man det virkelig, så kan man med den rette kost og træning optimere kunstværket. Pigen her har meget at byde på, og man kan godt sige at en god bagdel er en fin fordel.
Vægten hedder nu ca 60 kg, men vægt betyder egentlig intet, det er det man ser i spejlet der virkelig rykker.
For at komme i denne form kræves selvfølgelig kontrol og visse afsavn, feks siger Camilla meget klogt at man bliver jo ikke nødvendigvis mere lykkelig 2 stykker kage, end man gør af 1 stykke. Lidt men godt kan være vejen frem, hvis man skal have succes med kosten.
Så vil du i form så lær at lev med at "lidt er godt" når det gælder mad, men spar til gengæld ikke på krudtet når det gælder træning, her kan du bruge mit motto "En dag uden træning, er en dag uden mening"....så keder man sig heller aldrig.

Claus Ardal er mesteren med fotografi apperatet her.

Bokse babe

Bokse instruktør med power og stil

Christina her er også en af mine klinter der får personlig træning, og hun er en hårdt trænende pige der passer sin kost og træning, og det kan ses nu på de flotte fotos. En i forvejen flot krop, som er blevet lidt mere muskuløs, uden at de flotte kvindelige former er væk...så bliver det næsten ikke flottere. Ud over vægt og kondi træning er hun også både bokser og boksetræner.
Henrik Knudsen er fotograf.

Flot ryg..flotte balder

Trænede flotte former

Christina her fra den anden side, men bestemt ikke kedeligt. Enhver pige ønsker som regel en flot numse. Pigen her har det, men er heller ikke kommet sovende til det. Det kræver træning at opbygge og vedligeholde flotte balder. Med de rigtige øvelser, den rette vejledning, og masser af hårdt arbejde...samt lidt gode gener for det, så kan mange piger godt gøre deres bagdel til deres fordel. Jeg kan som personlig træner hjælpe dig godt på vej, men husk du skal gøre arbejdet.
Nå men det det var lige de første par foto af Christina...der kommer lidt flere senere
.

Flot atlet...2 års træning..wauv

Fitness atlet med potentiale

Mie her har jeg kun kendt i kort tid. Hun har trænet seriøst i 2 år og allerede nået langt, grunden er at hun har en lille karriere før med både fodbold og håndbold, og det giver en god fysisk grundform som man hurtig med de rette råd og den rette træning kan bygge videre på.

Mie er naturlig atlet, tager afstand til doping og snyd, og det er også kun dem jeg arbejder med, og som er her på siden.
Mies vej er hård og målrettet træning, det er en lang vej og hendes eventyr med kroppen er først lige startet, jeg er sikker på det bliver godt....og det spændende at se flere fotos fremover...

Citat fra Mie....jeg elsker jo citater

"Jeg elsker at træne, og jeg træner ikke for at stille op - jeg stiller op fordi jeg træner"


Fotograf Torben Fischer

Marc en veltrænet elev

"Personlig træner og krop i verdens klasse"

March her er en af mine seriøse "elever" som nu følger i mit fodspor som personlig træner og måske konkurrence. Har er skarp og dygtig, og har på kort tid fået godt gang i forretning i KBH.

Han følger lidt mine sunde principper og stil, og ved ham kan du også købe Teagreen-kuren og få seriøs personlig træning/coaching mm.

Tjek hans side ud, så kan du se flere fotos af den muskuløse og rippede Københavner, hans hjemmeside hedder Lean Workout


www.marcjespersen.dk