Slankeholdet for store piger, start februar 2020

Jeg hjælper dig i form igen, den form du ønsker, jeg har mere end 30 års erfaring med især overvægttige piger, og fantastiske resultater med dem alle. På 4 måneder kan vi ændre dit liv, så du får den krop du gerne vil have. Mit mål er at du bliver glad, sund, slankere, flottere og tilfreds med dig selv.

Hvem er jeg ?

Morten Rene Pederzen 60 år


Jeg har arbejdet med piger/kvinder i ca 35 år. I mange år i samarbejde med min tidligere chef Birgitte Pedersen og "Slank med plan" som var et succesfuldt koncept der kørte mange år i det legendarisk "Studie 1" i Mediehuset i Randers.

De sidste 14 år har jeg kørt "Slankeholdet for piger" som har været en kæmpe succes. Jeg er nu i gang med hold 39 så der er tabt mange kilo på mange piger. Rekorden på mine 3 måneders hold er 10,5 kg på 2 uger og 26,5 kg på 3 måneder.


Så der ligger mange års erfaring bag, og du kan være helt tryg i de rammer jeg sætter op. Hvis blot du har den rette indstilling, en god tålmodighed og et seriøst ønske om at tabe dig, så skal jeg nok sørge for at du får resultater.

"Du vil tabe ca 15 til 30 kg på de 4 måneder"

Nå dine mål med Morten

"Slankeholdet her er kun for piger, der vejer over 100 kg eller har BMI over 35

  De 3 smukke piger på fotoet har på 3 måneder tabt over 50 kg ialt via mine metoder. De synes det har været sjovt, nemt og en god oplevelse at deltage på slankeholdet. 

Kan du motionere 1 minut hver dag? eller lidt mere
Kan du huske at spise vitaminpiller dagligt?
Kan du ændre en kostvane, feks spise 1 stykke frugt hver dag?
Kan du slippe af med bare en dårlig vane, feks undgå chips? eller cola?
Kan du se dig selv slankere?  sundere?  gladere?  på vej mod dit endelige mål?  
Kan du spise 6 små måltider hver dag ? eller 3 ? eller bare 1 ?
Vi finder din stil, din metode, for der findes ikke nogen rigtig metode, den der er rigtig er den der virker for dig

Jeg forlanger kun meget små skridt af dig, til gengæld lover jeg store resultater, hvis du gør en lille indsats hver dag resten af dit liv. Men husk de små skridt er kun starten, hen ad vejen skal du yde mere. Men første krav er at du møder op med en positiv indstilling og være villig til forandring.

På mine hold får alle resultater, alle kan nå deres mål, også dig!

                           Tilmelding.       

Holdet starter med gratis foredrag ude ved mig på Amtsvejn 15 i Støvring i februar 2020
Tilmeld på 40105221
Mail
morten@antiaging.dk

Mødetid er derefter hver tirsdag og torsdag kl 18.00 i Støvring
Først en times gåtur, så en lille vejning, og så dagens tema, forvent at vi bruger et par timer hver gang. Og det er vigtigt at du kommer hver gang, det er især det jeg siger du skal lære af.

     (Normalpris 9995 kr for 4 måneder)

Tilbud på første hold er 7995 kr  

 Inck Teagreen-kuren 1795 kr, materialer, afslutning med spisning på Cafe Konrad, og meget mere, så der følger meget med i prisen. Der er max plads til 12 personer på disse hold,og der skal være min 6 stk for at holdet kører, og når vi går igang kommer der ikke flere på. Det giver dig ro og tryghed at du ved hvem du møder hver gang. Når de 4 måneder er gået, laver jeg gratis opfølgning på jer i 8 måneder mere, med vægt og mål.

Nå dit store mål med små skridt

"Selv den længste rejse, starter med det første skridt"

Selvom dit første skridt mod målet bare er lillebitte, så er det der dog. Det at skulle igang med et vægttab, hvis man er virkelig stor kan være svært, ja nærmest grænseoverskridene for de fleste.

De fleste vil ikke i et center med spejle og mange mennesker, og de fleste kan ikke klare at starte i en sports klub, da det vil være for belastende for kroppen.

Men en gåtur i skoven kan alle være med til, derfor kommer dette hold til at køre fra min gård i Støvring v/Randers. Så mødes vi i rolige, private og trykke omgivelser. Motionen bliver nogle stille og rolige gåture i skoven v/Støvring, eller åeen ved Randers.

Du kan evt købe et elasik, og så viser jeg dig nogle enkle øvelser du kan lave derhjemme, kan du lave bare 1 minut hver dag? kan du det så er du igang, og det er det vigtigste, kommer du ikke igang nu, så sker det måske aldrig.

1 minut om dagen er selvfølgelig ikke nok, men det er en start, det vigtige er at du gør noget HVER DAG så derfor er det bedre at starte småt, så du kan få vanen indført, når først du har vænnet din krop til motion og sund kost, så bliver alt nemmere.

"Jeg hjælper dig helt i mål"  

Kosten skaber din krop

"Du skal spise sundere og mindre"  

Du skal lære at spise sundt, oftere, mindre og bedre. Du skal ikke være fanatisk, og kan du bare holde det 80% af tiden så er det fint.

Du får nogle gode, simple og nemme råd af mig og Teagreen-kuren, det er som regel nok for de fleste, enkelte har tabt 30-60 kg på den måde, så du kan også.

Har du brug for noget mere konkret så følger der også konkrete kostplaner med på holdet, som er lavet af kostvejleder Henriette, og den bruger vi den første måned. Her er beskrevet igen nemt og enkelt (foto af det hele) hvordan du må spise 3-5 måltider om dagen, alle på 300-400 kalorier, og ialt ca 1500-1800 kalorier pr dag.
Du bliver mæt, men taber dig alligevel fra dag 1.

Men husk du bliver hvad du spiser, er det slik, cola, chips, kager og pomme fritter, så er det som former din krop, det kan aldrig være andet, du bliver tyk, træt, ældes hurtigt, får sygdomme med den kost.
Ændre du kosten til frugt, grønt, fisk, kød, måske groft brød og brune ris, så skabes du af det og får energi, flot krop, ældes langsomt, færre sygdomme og mere respekt, for folk vil misunde at du kan disse ting, så mentalt betyder sundhed også meget for dit selvværd og selvtillid.

"Kosten er 80% af din succes"

Hvad kan du forvente

                                 En ny vægt-et nyt liv

På 4 måneder kan du som pige tabe15-35 kg, komme igang med daglig motion, få bedre kostvaner, og blive mentalt istand til at holde din vægt resten af livet, og det er meget nemmere end du tror.


Det kræver lidt vilje i starten, for vi skal ændre på dine vaner. Det er dine små daglige vaner eller uvaner der skaber din krop.
Men allerede efter 2 uger kan du se og mærke forskel, både på din krop og din psyke.

Husk det her er din sidste kur=livsstilsændring, nå du går igang ved mig så får du resultater, og det gør alle, men husk du skal gøre arbejdet, der findes ingen lette løsninger, som slankepiller og operation, der findes kun en virkelig kraft og det er din egen.

Så mener du noget med dit vægttab, så er dette holdet for dig. Kom med til det indledende foredrag som er gratis, hør hvad jeg kan tilbyde, og tag så din beslutning, er du ikke klar der så vent.....men husk den her.

                   
"Imorgen bliver til aldrig"

Vi skal ændre dine tanker

"Hvis materien er mægtig, så er tanken almægtig"

Er du blevet rigtig stor, så er du garanteret rigtig god til at lyve over for dig selv, så god at du næsten tror det er sandt.
Du vil endda måske sige at du næsten ikke rører usund mad (slik, kager, sodavand) du bliver bare tyk uden at forstå det.
Du kan kun snyde dig selv, måske også enkelte andre, men ikke mig. Jeg ved at hvis du følger min plan (teagreen-kuren) så vil du på dette hold tabe 15 - 35 kg på de 4 måneder. Gør du ikke det, så har du snydt dig selv.
Husk det er dig der skal gøre alt arbejdet, jeg viser vejen, jeg støtter og motivere, jeg kontrollerer også og på den måde sørger jeg for at du hele tiden er på rette vej.
Når du skal stå til ansvar over for andre end dig selv, så plejer der at ske magiske ting...folk der før har påstået de ikke kunne tabe sig, kan lige plusdelig godt..
Du skal bare lære at have fokus på din sundhed og dit vægttab, og være villig til at bruge lidt tid på det.
Tænk på hvor meget tid du har brugt på at tage på?
Tænk på hvor meget mad du har spist for at øge vægten?
Tænk på hvor lidt motion du har lavet?

Nu skal du flytte dit fokus, tænke anderledes?
Finde tid til motion?...folk ser tv 3-4 timer dagligt
Finde sund og slankende mad.?
Finde mål og positive tanker..?

Husk du er sammen med et hold, der alle har samme mål, i lærer hurtigt at bruge hinanden, og faktisk vi du/i se at det at tabe sig både er lettere og sjovere end i vidste.
Når resultaterne kommer, så stiger motivationen, og før du har set dig om er du en anden person

Så snyd ikke dig selv med at det er sommerferie når det her hold starter, det er nu du skal på, det nu du skal igang.

"Dine tanker skaber din krop"

Her foregår det

 Slankehold på landet, privat omgivelser

Det hele foregår ude på min gård i Støvring lige uden for Randers.
Vi går en tur hver tirsdag og det er omkring golfbanen/skoven i Støvring, eller ved åen i Randers, og i et tempo så alle kan være med. Og hjemme i min stue tager vi så ugens tema, så i er i trygge rammer på dette hold. Og hver torsdag laver vi lidt let træning ude på gården, tilpasset efter alle.

Der vil også komme andre folk indover, bla NLP terapeut Lone Werge, som hjælper med dine tanker og mål. Psykoterapeut Anniezette Haldborg der fortæller om hendes terapi. Johnny Tempeldal som fotæller viser meditation og meget mere, Lene Riis der fortæller om mad, mave, tarme. Maria fortæller om massage/akupunktur, og der kommer måske andre folk på.
Alle disse mennesker kan også vise dig vejen og give gode redskaber til et godt liv.
På foto er jeg sammen med kostvejleder Henriette som kommer ud og laver mad sammen med jer og viser opskrifter, hun er også forfatter til bogen her.
"Der findes intet problem så stort, at du ikke kan gå dig fra det"

Du kan blive 15 år yngre

Test din biologiske alder

På holdet her får du også testet din biologiske alder, og det er en god rettesnor for dit liv. Er du meget overvægtig er du sikkert 10-15 ældre end du i virkeligheden er, og det er ikke godt, for det forøger din risiko for alle livsstilssygdomme og diverse skavanker, som depresion, træthed, ondt i led, mm.

På dette hold kan jeg næsten garantere at du på de 4 måender bliver forynget med 10-15 år istedet for, og det får dig virkelig til at kravle op ad rangstigen for et længere liv, og det vil også påvirke dit humør og din motivation gevaldigt.

Så selvom det kan være en slem øjenåbner første gang at få det målt, så er det virkelig positivt at se det gå den anden vej, og det gør det hurtig under min vejledning....på sidste slankehold kom en ældre mand med fordi hans barnebarn havde sagt at hun gerne ville have ham lidt længere, hun var nervøs for hans overvægt. Han tabte over 20 kg, og blev 15 år yngre på 3 måneder....han var motiveret, og han blev glad...du kan også
.

Pigen på foto er også en af mine klienter, og jeg synes at billedet siger alt, du kan virkelig forandre dig på kort tid, hvis du virkelig vil.

Dokumenterede resultater

Dokumenterede resultater over 10 år

Alle resultater på mine hold er dokumenterede over de sidste 10 år. I den tid har jeg eksperimenteret med kost og kosttilskud for at finde de løsninger der giver hurtige og varige vægttab. Hurtige vægttab vil sige fra 5-11 kg på ca 2 uger, fordi det er vigtig at pigerne ser målbare resultater med det samme, ellers mister mange modet og lysten igen. Rekorderne er 8,8 kg, 9,0 kg og 10.5 kg på ca 2 uger

Varige resultater er det vi når efter 3 måneder, og det er typisk 15-25 kg for de store piger. Rekorderne er 21 kg, 25 kg og 26,5 kg på 3 måneder.

De to flotte piger på foto tabte tilsammen over 46 kg på 3 måneder.

"Det er resultaterne der tæller"

Det er ok at være lidt overvægtig

Det er ok at være overvægtig, man kan sagtens være glad og tilfreds alligevel, men det er også ok at ville gøre noget ved det hvis man ønsker det.

Det er heller ikke farligt at være overvægttig i mild grad, fesk veje 10 kg for meget, det vigtige er at du er aktiv og bevæger dig, og at du vælger sund mad og gode kosttilskud.

Du er heller ikke en belastning for samfundet hvis du er meget overvægttig, det har mange påstået, men faktisk viser statistik at en overvægttig ikke koster mere end en normalvægttig, og det er fordi at en meget overvægttig dør tidligere, måske 10 år før gennemsnit, og måske ikke når sin pensions alder. Og det kan så være en god andledning til at ville tabe sig.

Jeg respektere dem der vil være overvægttige, men jeg vil hjælpe dem der vil tabe sig, og jeg kender alle de psykologiske faktoere der skal til, for det er ikke altid nemt for en der altid har været tyk, det kan føles stressende og forkert at skulle ændre livsstil. Men med mine redskaber og viden kan jeg faktisk få det til at føles positivt og let, og det vil du selv erfarere på mine hold.

"Målet er at du bliver tilfreds med din krop"

Du kan sagtens

                "Dit første skridt "

Har du tilmeldt dig dette hold, så når du målet

Jeg kan hjælpe dig hele vejen, jeg viser vejen, jeg og de andre på holdet giver dig de redskaber du skal bruge og stille og roligt ændre du mentalitet fra en taber til en vinder i kampen med vægten. Du skal bare gøre arbejdet, men det er også nemt nok når du altid ved hvad du skal.

Så tænk på det her som en start, dit første skridt...så er du igang. Det er ikke så svært, og tænk på at om kun 4 måneder engang i juli er du måske 20 - 30 kg lettere og har et helt andet liv...et liv og en krop du idag kun drømmer om, men som er en realitet om få måneder, er det ikke en god tanke....et positivt mål...og en indsats værd ?


Tilmeld dig på tlf 40105221 eller ring bare hvis du vil have mere info.

Mail morten@antiaging.dk
 

"Hvis du gør som du altid har gjort, bliver det som det altid har været"