Foto/tekst dokumentar om mit liv 1959....og fremover

Gasolin "This is my life" fed tekst, og min tekst starter 19. juni 1959 et sted i Århus (verdens mindste storby) Foto her med Elvis, det ville være umuligt at beskrive mit liv uden at der var dyr med, derfor dette foto....Vi er alle et, består alle af stjernestøv og kommer fra samme sted, som "begyndte" for ca 14 milliarder år siden, undre mig stadig over hvordan "intet" kunne blive til "noget" men jeg er jo selv beviset på at det skete.

På usikre ben "Evulotion begins"


”Selv den længste rejse starter med det første skridt” min starter sommeren 1959, og som du ser var det lidt op ad bakke. Pointen er at alle rejser/forandringer starter med det første skridt, eller en ny beslutning. Så hvad enten du vil leve sundere, tabe dig, deltage i en Fitness konkurrence eller ændre noget andet så er mit bedste råd her ”Start nu” i morgen er der bare gået en dag mere af dit liv, og du har faktisk kun 29.200 dage at leve dine drømme ud i hvis du bliver 80 år, som er gennemsnits levetiden i Danmark i dag, så hver dag er vigtig, husk det.

Livets cykeltur

Jeg har holdt godt fast i cyklen, nu godt nok på 2 hjul. Jeg har ikke bil, kørekort ting som jeg bevidst har fravalgt, beslutningen tog jeg da jeg var ca. 12 år, af mange grunde men de 2 vigtigste, cyklen gør at jeg holder fast i mindst 1 times motion dagligt, den ene time er vigtig for alle mennesker i den moderne verden, det er essensen af mit foredrag, motion, bevægelse, sollys, frisk luft er vigtigt for alt i din organisme, det var vigtigt for de fleste som bliver 100 år, og 20 år mere giver dig faktisk 7300 fantastiske dage mere. Jeg er meget standhaftig, er en beslutning taget ændre jeg den sjældent.

Indiansk filosofi+Neeta


Et af mine første dyr var en tam allike, som hed Neeta (fugl). Neeta fulgte mig overalt, selv i skole. Dyr har altid betydet meget i mit liv, og jeg mener de skal respekteres på lige fod med mennesker, jeg ser ingen væsentlig forskel. Jeg afskyr alle der ikke behandler dyr ordentligt, derfor går der hver måned også et beløb til Oasa, for hver solgt Teagreen-kur doneres 10 kr. af overskuddet til denne dyreværns forening. Et fakta er også at mennesker der har et kæledyr lever længere, er mindre syge og føler større glæde. Du kan også hjælpe ved at støtte Oasa, men vigtigst af alt er at du selv er god ved alle dyr og at du respektere dem, samt at du tager afstand fra dem der ikke behandler dyr godt. En lille bog du bør læse er høvding Seattles bog ”Vi er en del af jorden” her er et lille uddrag.

”Vi vil overveje deres tilbud om at købe vort land. Hvis vi beslutter os for at tage imod tilbuddet, vil jeg stille den betingelse, at den hvide mand behandler dyrene i dette land som sine brødre. Jeg er en vild, og kan kun forstå verden som sådan. Jeg har set tusindvis af rådnende bisoner på prærien, efterladt af den hvide mand som skød dem fra et tog. Jeg er en vild og kan ikke forstå, hvorfor den osende jernhest kan være vigtigere end bisonen, som vi kun dræber for at holde os i live. Hvad er mennesket uden dyr? Var alle dyr væk, ville menneskene dø af sjælens store ensomhed. For hvad der sker med dyrene, vil også snart overgå med menneskene. Alting er forbundet med hinanden”

Indianerne fik aldrig noget for deres land, og den hvide mand holdt ikke ord, på kort tid var næsten alle bisoner væk, og Amerika er i dag en af verdens største forurenere, godt på vej til at ødelægge alt natur, akkurat som høvdingens spådom var for ca. 100 år siden.

Zenta nr 1 - min første hund

Zenta var min første hund. Her er jeg ca. 15 år og i gang med hundetræning. Beslutningen om at leve sundt er taget for længst. Min tid bruges i naturen, og læsning om sundhed, kost og træning. Dengang løb jeg meget, og naturen omkring skovene i Hornslet var min helt store legeplads. Intuitivt vidste jeg at det var et godt sted at være, ren luft, fantastiske oplevelser. Fakta i dag er at folk som opholder sig meget ude i naturen lever længere og holder sig yngre.

Du er skabt til natur, din krops rytme findes der, og kommer du for langt væk fra naturen mister du meget. Du skal feks have sollys for at danne d-vitamin. Du skal lave dybe indåndinger i den friske luft. Du skal bevæge dig. Al sandhed findes i naturen, alle svar findes der, du skal bare stille de rette spørgsmål, med tiden kommer de rette svar. En rigtig god ide er at finde nogle steder i naturen hvor du kan koble af, og steder hvor du kan finde energi. Slappe af, afstresse, finde ro osv., find dit sted derude. Det kunne være et sted med vand, en sø eller en bæk, vand har nemlig en beroligende effekt. Når du har et sted, så vil du altid kunne tage derud når du har brug for det, besøger du det ofte kan du visualisere det, og du kan trække det frem i din hjerne når du skal bruge det, her bruger du tankens kraft. På samme måde kan du finde et sted der giver energi eller kraft, det kan være en bakke eller høj med nogle store træer og en god udsigt, måske lidt vind. Du skal kunne føle storhed sådan et sted. Prøv disse teknikker, så får du også frisk luft, sollys mm. Lav nogle vaner, så du får det gjort, og glæd dig så over hver dag.

Tennis.....drømme

Et sted i Spanien. Man kan lige ane tennis tøjet. Jeg ville egentlig gerne være en fantastisk tennisspiller. Jeg begyndte lige i Bjørn Borg tiden, så det rette idol var der. Desværre var mit talent ikke stort nok. Jeg blev den bedste i klubben i Hornslet, fik mange mesterskaber der. Jeg var blandt de bedste 10 i Randers, men ikke god nok til de bedste i landet. Men det er en fed sport, og jeg fik en fantastisk kondi. Jeg begyndte her at træne mere vægttræning, især for at få mere muskelmasse. På billedet er jeg ca. 20 år, vejer jeg ca. 67 kg, det tog så ca. 20 år at komme op på 92 kg. Her lærte jeg virkelig begreberne disciplin og udholdenhed, samt det at have et langsigtet mål. Især det at skrive sit mål ned, at visualisere det, og lægge en plan for det, er meget vigtigt. Først når du gør det begynder der at ske ting. Du bliver fokuseret, målrettet, og fra det øjeblik kan intet standse dig

Atletik hallen...starten

Atletik hallen i Randers. Jeg begyndte at dyrke atletik i Randers Real. Her var mit talent større, efter nogle år var vi i elitedivisionen, og blandt de bedste hold i landet. Jeg startede som 400 m løber og spydkaster, fik dog mest succes som spydkaster, vi gik på få år fra 4 division til landets bedste række elitedivision, og vi havde et rigtig godt hold. Det blev tilsidst for hårdt for min arm at kaste spyd, så jeg måtte indstille karrieren, ærgeligt for det er fedt at kyle det spyd afsted, savner det stadig.
 På billedet træner jeg chins, som er den bedste rygøvelse du kan lave, min rekord var 32 stk, jeg kender endnu ingen der har slået den. Vægttræningen her var meget primitiv, vi havde kun en 20 kg stang, og så det stativ du ser her. Det viser at det ikke er udstyret der betyder noget, du kan sagtens nå langt bare du træner hårdt nok og holder dig til basis øvelser og tunge vægte. Jeg byggede masser af solid muskel masse op i hallen, om sommeren var der 40 grader, og om vinteren havde jeg 5 trøjer på, da var der frost i hallen. Her er jeg 28, og vejer ca. på 75 kg, der er lang vej endnu, men vægttræning fylder mere og mere, og det var her jeg blev rigtig god.

Studie 1...Danmarks førende center

Træning med Susan. Det var mest til ære for fotografen, normalt trænede jeg alene, det har jeg det bedst med. Min faste makker var dog altid min trænings dagbog. Jeg har skrevet alt ned siden jeg begyndte i ca. 1978. Dagbogen er dit vigtigste instrument, hvis du skal til tops, først når du skriver ned og ser hvad der virkelig sker er du på rette vej. Du kan altid kontrollere om det går fremad, om du når dine mål osv. På billedet er vi ca. i 1997 og jeg er nok ved at være på toppen rent styrke og vægtmæssigt. Vejer ca. 92 kg, og føler mig super stærk. Susan på billedet var en god ven, og en usædvanlig smuk pige, og nok det største Miss. fitness talent i landet, hun deltog 1 gang, med succes. I de perioder jeg trænede tungest havde jeg en god makker i Martin, især ved max løft er det lidt vigtigt med lidt hjælp. Jeg var nu godt på vej mod første fitness konkurrence, nu skulle kroppen rippes ned til kampvægten på scenen, som var ca. 78 kg

Zenta nr 2...og brormand Tom

Menneskets bedste ven. Zenta hedder dalmatineren her, egentlig min lillebrors hund, men under hans sygdom var den ofte i pleje ved mig. Zenta var en fantastisk hund, og tit familiens midtpunkt, akkurat som min bror Tom var. Både min søster, mor og lillebror døde i en tidlig alder, ingen blev over 30, og det var især kræft der var den skyldige. Kræft, hjertekar sygdomme, sukkersyge og stress er livsstilsygdomme. Man kan ved hjælp af motion, sund kost og stærkere kosttilskud arbejde jeg væk fra dem, der er ingen garanti for helt at undgå dem, min familie var relativ sund. Man kan også arbejde sig hen imod dem, rygning, dårlig kost, inaktivitet, forurening, misbrug, doping mm. Det er de ting man kalder landminerne, træd ikke på dem, hvisl du vil leve længere end normalt. Jeg mener det er en pligt at være rask, forstået sådan at man gør alt hvad man kan for at styrke sin krop, og ligeledes gør alt for ikke at misbruge og nedbryde den, det er altid dit valg, vælg sundhed.

Ude i verden

Et sted i Sahara. Jeg er åben over for alle, andre mennesker er bare venner jeg ikke har fået endnu. Pga. den indstilling møder jeg folk overalt. Her er det en beduin i ørkenen, som lige viser et trick på sin hest. Jeg henvender mig altid til folk med dyr, hører deres historie, så jeg evt. har noget til mine foredrag. På ferier dyrker jeg ikke vægttræning, jeg vælger at gå meget, og svømme hvis jeg kan. På den måde får jeg motion på en anden måde end normalt, og det har kroppen godt af. Variation er den bedste metode hvis du vil holde længe i sportens verden. Er du på solrige steder, så overdriv ikke solen, den skader især din hud, hvis du overdriver.

Dyrenes ven

Et sted i Afrika. Her har jeg fået besøg af en kat. Ofte er forholdene for dyr i udlandet ikke for gode. Jeg hjælper hvor jeg kan, enten ved at støtte økonomisk eller selv tage aktion, ved at hjælpe, eller fodre de dyr jeg møder. Min grundlæggende filosofi er at hvis alle gør det samme, så spredes det som ringe i vandet, og mine handlinger kopieres. Alle kan gøre noget, og gør alle bare lidt, så kan det samlet gøre en stor forskel. Metoden med at gøre lidt bruger jeg i næsten alt, det virker for mig, og faktisk er der skrevet en bog om emnet, bogen hedder Kaizen, jeg fortæller lidt om den på mine foredrag. Læs den, du vil helt sikkert ikke fortryde, alle kan bruge den

Græske hunde (jeg kender Misty)

Et sted i Grækenland, og en lille lænkehund. Jeg kom forbi stedet hver dag, og blev gode venner med den lille fyr, som var bundet i en snor uden for en forretning. Mange steder i udlandet ser man det, og selv om den her hund så ud til at have det godt, så er det bestemt ikke i orden. Ingen dyr skal stå bundet et helt liv, så hvis du ser det, så gør opmærksom på det. Jeg har altid lidt mad til dyrene når jeg er i udlandet, så har de det lidt bedre når jeg er der. Skal du spise sundt og godt, så er middelhavskost en god retning. Friske solmodne frugter og grøntsager, frisk fisk, lam og kylling, olivenolie samt rødvin. Hvis du spiser og drikker bla disse ting i de rette mængder er du godt på vej mod de 100 år. Ligeledes er den græske filosofi også værd at læse, de skrev meget godt Sokrates, Platon og Aristoteles. Fysisk set har den græske idealfigur også været en stor inspiration for mig, så meget godt kommer også fra Grækenland

Berlin Zoo og marathon

Et sted i Tyskland, nemlig Zoo i Berlin. En nuværende slægtning, fredelig, stor og stærk, men alligevel i stor fare for at uddø. Det kan nemt ende med at de fleste dyr til sidst kun vil være at finde i Zoologiske haver, eller som en tavs bronze statue. Gorillaen her findes måske i under 300 levende vilde stk. Jagt, skovrydning og menneskelige sygdomme gør store indhug. Jeg støtter også Wspa som er en international forening der gør et stort arbejde, bla også for menneskeaberne. Abernes kost er også værd at kigge på. De vælger hele tiden de friskeste blade og frugter. Spiser kun lidt kød, bevæger sig meget. Der er lavet forsøg hvor man giver aber i zoo valget mellem almindelige frugter og økologiske frugter. Aberne gik hen og snuste lidt til dem, og tog så de økologiske, hvad ville du vælge, hvis du kunne lugte forskellen?.
Vendte tilbage til Berlin i 2009 hvor Lene Krag (kæreste) løb hendes første marathon i den flotte tid 4.55 timer (meget stolt af hende). En stor oplevelse, et fantastisk show med over 40.000 løbere i en fed, fed by.

Walk the talk

”Et godt eksempel” Jeg prøver altid at være et godt eksempel for andre. Som elitesportsmand mener jeg at det er et ansvar man har, masser af unge mennesker ser op til en, og ikke mindst efterligner det man gør, derfor har jeg altid trænet korrekt, spist korrekt, og holdt mig væk fra stimulanser og doping. Doping er kun for tøsedrenge, og lige nu er Danmark fyldt med cykelryttere med dårlig samvittighed og urent trav, absolut ingen respekt for dem eller andre der snyder og bedrager deres sport og deres tilhængere. Mine helte findes kun blandt de ærlige sportsfolk, dem som virkelig ved hvad hård og målrettet træning betyder, det tager tid at blive god, og der er ingen genvej. Det samme gælder mit forhold til dyr, det er vigtigt at lære andre at man skal respektere dem, her min ven Adam i Givskud løvepark, dog med en ufarlig ged.

Mis og andre katte

En af vores katte. Her er det vores første kat med det originale navn Mis. Vi vidste ikke at det blev vores kat, så vi kaldte ham bare Mis. Vi fandt ham i haven, lidt forskræmt, men han blev stor og stærk, og har givet mange glæder. Vi fandt ham, han var gratis, og måske en af de største glæder jeg har i min hverdag. Det viser igen at det er de små ting der betyder mest, ikke materielle goder, eller stor rigdom, men bare en kat. Her sidder han sammen med vores 2 græske skildpadder, og ofte så sover han faktisk i terrariet, hvor der er dejlig varmt, og selskab. Jeg bruger meget tid på at iagttage vores katte, da jeg mener mennesker har meget at lære fra dyrene. Katten spiser enkelt, sover meget, strækker ud, nyder tilværelsen, er altid i fysisk topform, et imponerende dyr.

Fitenss 1999

Så er vi i Fitness igen. Billedet her er fra 1998 og er taget før min første Mr. fitness. Det var også min første reklame for personlig træning, som jeg allerede der var godt i gang med. Jeg er der 39 og har trænet i ca. 24 år, og Mr. fitness i Herning ligger lige om hjørnet, nu skal formen bare pudses af. I 1999 har ingen på min alder før deltaget i en fitness finale. Aviser, blade, radio og tv2 følger mig der, de fleste tror nok ikke at jeg overlever, og det var også tæt på at ende der. Hård træning, show, diæt, og ambitioner, samt en barsk forhindringsbane tog næsten livet af mig, og det tog ca. 4 måneder inden jeg igen kunne trække vejret normalt. Elite idræt er ikke sundt, slet ikke hvis man vil være blandt de bedste i verden. I dag bruger jeg disse erfaringer som foredragsholder og personlig træner. Jeg træner stadig, ikke på samme niveau, men jeg vil se hvor længe man kan blive ved, jeg har nu været i gang i ca. 34 år, det er det man kalder erfaring, jeg ved nu noget som kun meget få mennesker ved. Min udfordring nu er at finde ud af hvordan jeg skal træne de næste 50 år

Showtime 1999

Mit første show, jeg er klar som superhelten Zorro. Filmen havde premiere det år, så det var oplagt at bruge dette tema. Min koreograf var skuespilleren Peter Westphael, og han lavede et rigtigt godt show. Jeg er ret svag i den disciplin, mangler rytme og danser ikke for godt, men det gik faktisk godt, dommerne var dog ikke helt enige, så nogen topplacering blev det ikke. Det vigtige i 1999 var dog at få erfaring i denne konkurrence så jeg kunne blive bedre, det fik jeg. Jeg lærte at jeg skulle være mere markeret, mere brun, hurtigere på forhindringsbanen. Så da jeg var frisk igen gik jeg straks i gang med at forberede mig til mr. fitness år 2000. Jeg ville have den bedste krop, nu vidste jeg hvad der skulle til. Fitness 2000 blev den største konkurrence, alle de gode var på scenen der. Jeg kom igen blandt de 12 bedste og i finalen. Jeg var mere markeret, mere symmetrisk, i bedre form, jeg var nu blandt de 6 bedste i symmetri runden, der skulle nu kun få forbedringer til før jeg var nr 1. Jeg gik nu i gang med at finpudse min form, helt ned i mindste detalje. Jeg følte at jeg i 2001 kunne slå alle, jeg vidste at jeg havde den bedste krop, men jeg skulle forbedre show og forhindringsbane.

Den perfekte krop

2001 var mit bedste år. Her er jeg klar til showet, jeg lavede det selv. Musikken var bla skrevet af mine musikalske venner fra Naturel born hippies, nummeret hed ”Best looking guy in town” Jeg lavede igen et godt show, selvfølgelig med mine begrænsninger. Dommerne syntes ikke det var så godt, men da jeg vidste at jeg var 1 eller 2 i symmetri runden kunne jeg selv afgøre det i forhindringsbanen. Jeg havde trænet mere kondi, havde prøvet den 2 gange før, og følte mig klar til at fyre den af, nu skulle det være. Desværre gik det galt efter 3 sekunder, jeg missede et greb i armgang, måtte starte forfra, mistede for meget tid og endte næstsidst i denne runde. Jeg måtte erkende at jeg aldrig blev gode venner med den forhindringsbane, det lykkedes ikke en eneste gang at gennemføre den korrekt, og det kostede medaljer. Jeg blev slået af min gode ven Peter Steen Larsen, han havde i forvejen 3 sølvmedaljer, så det var nok hans tur nu. Men jeg var blandt de bedste i symmetri, slog der flere der var verdensmestre, og jeg fik vist at det sagtens kunne lade sig gøre uden doping. Disciplin, udholdenhed og vedholdende intelligent træning var min opskrift på den perfekte krop.
December 2009, træner stadig og fik i år lavet flotte billeder (min egen fitness konkurrence)

Fotografer

Jeg fik taget masser af billeder hvert år. Jeg brugte dem til at se mine forbedringer, samt til reklamer mm. De fleste fotos er taget af Jakob Lerche, som er en dygtig fotograf fra Randers. Her er jeg i 2001 sammen med en kylling, vi synes at kontrasten var god. At se sig selv på foto giver et mere realistisk billede af ens form, man kan sammenligne, finde svagheder og styrker, og derefter arbejde på dem, fotos er vigtige redskaber for en Fitness atlet. Man ved heller aldrig hvornår det hele stopper, og jeg kender mange der har fortrudt at de ikke havde ordentlige billeder fra dengang de var på toppen

Reebok sponsor

Mig selv 2001. Reebok var min tøjsponsor alle 3 år, og tak for det. Her er lidt reklame for en trænings dragt, den smukke pige på billedet er min kæreste Lene Krag, som altid står klar til at hjælpe og støtte mig, hun er uvurdelig i mit liv, og sammen med hende har vi gården i Støvring, hvor jeg/vi laver en masse spændende arrangementer. Lene er blevet en god løber (var lidt svær at få igang) som nu træner til maraton løb rundt omkring i verden, så nu er rollerne byttet lidt om, før hjalp hun mig, nu hjælper/følger jeg hende, men det er dejligt at se hende nå hendes mål.
 Jeg havde nu godt gang i min personlige træning, mange kunne bruge min erfaring fra konkurrencen, så jeg havde mange kunder som selv ønskede at komme i topform. Nu i 2008 er det især vægttab jeg arbejder med, og en del tid bruges på slankehold. Slankeholdene blev en kæmpe succes. Det er et 3 måneders forløb med Teagreen-kur som start. Alle taber sig, det er fantastisk, og det hjælper mange kvinder, mændene må vente lidt endnu, men jeg håber at finde tid til et mande hold i år. Og det gjorde jeg, holdet på 3 mænd tabte over 70 kg ialt, bedste mand Calle over 31 kg, så Teagreen kuren virker også på mænd

Lene Krag, kæreste, hjælper og ven

Så kommer der et foto af min kærestes hånd, det er især for at vise, hvor brun man skal være når man skal stå på en scene. På scenen er der knald på lyset, så for at se brun nok ud bruger man en slags kropsmaling som man maler på et par dage før, og det virker som du kan se. Fotoet her er fra 2001, sikkert et par dage før finalen i Herning. Jeg vejer der ca. 78 kg, fedt % på 4-5 stykker, og 41 år gammel. Lene, min kæreste var også min hjælper under alle konkurrencer, og det havde været svært uden hende. Pga. den hårde diæt kan ens hukommelse godt drille lidt, man mangler simpelthen sukker, så man skal bruge nogen til de mere praktiske ting osv, så også stor tak til Lene, som altid er der og stort set hjælper med alle mine projekter ofte især som chauffør, da jeg jo ikke har kørekort.

Goat kommer til byen

Bogen Goat om bokseren Muhammed Ali kommer til Randers. Jeg var den første i landet til at købe dette mesterværk. Bogen er lavet af bla kunstneren Jeff Koons, den er produceret i Vatikanet, som er det eneste sted man kan lave så store bøger. Bogen er 50 gange 50 cm, vejer ca. 40 kg, og er på 700 sider. Den ligger stadig i en sikker bankboks. Vi er nu 2003, jeg arbejder i Fitnessdk i Randers, er personlig træner, og sælger kosttilskud. Arbejder også for det Amerikanske firma Nuskin, som sælger hudpleje og anti-aging produkter.

Fortsættes med nye fotos fra 2008 og mere tekst

Sushi - mad, kunst og arbejde

Det startede med et kursus i Makrobiotisk madlavning v/David Gill i 1980, her lærte jeg om brune ris, tang og filosofien bag sund kost. Da Mr.Fitenss konkurrencerne kom med diæter og smalkost, så kom der sushi på bordet. Japans elegante spise der både er mad og kunst passer jo fint ind i mine æstetiske krav, så det blev til mere og mere sushi.
Idag er det et del af mit koncept og en del af brandet "MortenRenePederzen" jeg holder kurser og fungere som gæstekok på udvalgte resturanter.

2009 og 50 år

2009 hvor jeg fyldet 50 år blev brugt til at trimme kroppen til en lang række fotos af Henrik Knudsen.
Jeg lavede min egen lille konkurrence med mig selv (et mål) og ramte formen ok.
Det gælder om hele tiden at sætte nye mål, og lave udfordringer.
Er nu i Fitness World Randers som instruktør/personlig træner.

Den perfekte krop lever endnu, bare i 2009 udgaven. Uanset hvad man gør så forsvinder der noget af muskelmassen nu, så de næste 50 år bliver hårde rent trænings mæssigt, men der kan jo dukke nye ting op, som feks den lille salamander Axeltohl som er et dyr der ikke ældes, og som kan forny alle lemmer, i sin krop, jeg ved der forskes i hvordan det kan lade sig gøre...spændende

Mine jobs - det skal være sjovt

På de næste sider vil jeg skrive lidt om det jeg laver, det er nok noget anderledes end de fleste, men der ligger en klar filosofi bag mine valg.

Udlev passionen, filosfien er at det jeg laver skal være sjovt, berigende og noget jeg sikkert ville lave, også selvom jeg ikke fik penge for det.
Jeg trives kun hvis jeg laver forskellige ting, som jeg egnetlig kan gå til og fra når jeg vil, det er ikke altid at job og fritid kan skilles ad ved mig.

Idag i december 2009 ser mit arbejdsliv vel nogenlunde sådan ud:

Ansat ved Fitness World Randers som instruktør
Distrubutør Excecutive ved Nuskin Enterprises Provo Utah
Leder af slanke og livsstilshold
Sushikok
Personlig træner
Foredragsholder
Har webshoppen www.antiaging.dk
Har webshoppen www.teagreen-kuren.dk
Har webshoppen www.mortenrenepederzen.nsedreams.com
Har butikken Antiaging.dk (hjemme og i Fitness World Randers

Fremtidige job, ting jeg arbejder på nu, men som jeg ikke tjener penge på:

Hunde/katte pension eller opdræt
Investering, primært aktier
Investering i kunst/samleobjekter
Skrive bog - udgive bog/bøger
Lave film
Kunstner primært maleri/billedkunst/tegning
Japansk have
Gården i Støvring (økologisk et eller andet?)

Fitness World Randers

Fitness World Randers, her med de 3 entertainere fra Asian Sensation, som lige fik lidt gode råd med på vejen.

Fitness World Randers blev min arbejdsplads ca 1. juni 2009. Det er et dejligt sted, et flot moderne center med en god atmosfære og dejlige kollegaer og en dygtig chef.
Her fungere jeg som instruktør ca 20 timer om ugen.
Holder også foredrag og andre events dernede.
Fitness World er nu Danmarks største kæde med ca 58 centre, så det kører derudad.

Nuskin Enterprise, et drømmejob

Foto af Nuskins topprodukt Galvanic spa og Tru face essens, som kan holde din hud ung, lækker og smuk hele livet.
Jeg startede med Nuskin som kunde ca 2002, og har senere gjort det til en del af mit arbejde. Det er et fantastisk firma der arbejder via Network marketing, og det er vanvittig spændende at arbejde med.
Er man dygtig, tålmodig og energisk kan man komme rigtig langt i firmaet.
Jeg er idag Excecutive (leder) og har været det i mange år nu, og håber at jeg kan inspirere/motivere mange andre til at komme igang i 2010, så både de og jeg kan komme længere med forretningen, som stadig er meget lille i Danmark, så der er et kæmpemarked forude.
Jeg beskæftiger mig i dette firma især med kosttilskudende LifePak og Tegreen. Men der er meget mere jeg skal have gang i næste år.
Sig til hvis du vil vide mere om dette fantastisk sted at arbejde, der er også plads til dig, og husk-du kan ikke fyres, bestemmer selv hvor, hvornår og hvem du vil arbejde med.
Du bestemmer næsten også selv din løn.
Det kræver kun at du kan tale med andre mennesker, og gerne vil hjælpe dem til at få en god forretning.

Slankehold en kæmpe succes

Foto med mig selv og 3 piger som tilsammen på 3 måneder tabte over 50 kg.
Lige fra start har holdet været en kæmpe succes med fantastiske resultater.
Det nyligt afsluttede hold med 11 personer tabte ialt over 103 kg, over 9 kg i snit, og 3 personer tabte hver over 15 kg, fantastisk resultat på kun 3 måneder.
Mit bedste herre hold med de "3 fra Hornslet" var en sensation, de tabte over 70 kg på 12 uger, og bedste mand Calle tabte over 31 kg på de 3 måneder.

Grunden til at det virker er at fokus ligger på sundhed, og at vi går efter resultater fra dag 1.

Sundhed og resultater er for mig disse 4 ting, som du også lærer.
Motion, og motion slår alt og holder dig ung
Kost, du bliver hvad du spiser, så lær at spise kvalitetmad
Kosttilskud holder din krop ung, styrker dit helbred så du undgår sygdom
Tanker, du er hvad du tror du er, så visualiser din drømmekrop

Sushi og Zen

Sushi=æstetik, lang levetid, sundhed, ro, balance, legender, oplevelse, meditation og meget mere.
Jeg spiser sushi hver uge fordi det er flot mad, der indeholder en masse sunde ingredienser, og så giver jeg mig tid til at nyde det, spise langsomt og falde til ro. Det er som et ritual der får mig i balance, og via mine kurser og gæstekok optræden prøver jeg at lære andre det samme.
På mine kurser er du en hel dag ude ved mig, og du lærer sushi helt fra bunden (skylle ris) snitte frugt/grønt, stege japansk omelet, skære fisk, drikke te og ikke mindst spise alt det sushi du kan, og få en ordentlig portion med hjem til familien.

Personlig træner med fantastiske resultater

Hurtigt og varigt vægttab for kvinder og muskemasse til mænd er mine 2 specialiter. Især evnen til at få folk igang, og få dem til at tro på at de kan nå deres mål, uanset hvad det er er en ting jeg kan hjælpe med.
Hvis ikke du har et konkret mål, så hjælper jeg dig med at finde det, for først når du ved pæcis hvad du vil kan jeg hjælpe dig.
Alle piger kan tabe sig og komme i deres livs form, og det kan du hurtigere end du selv tror.

Mine kunder idag 2011 er alle mennesker  helt almindelige og helt ualmindelige, som feks en kendt filminstruktør, en kendt fodbold Don, lidt modeller, en kendt danser, så det spænder vidt.
På foto ser du Camillla, et før og efter foto af en af de smukke Randers piger, vi mangler lige et "par kilo" endnu før målet er nået, men hun er bare et godt eksempel på hvad vilje, træning, kost og de rette kosttilsud kan gøre, når en erfaren personlig træner støtter op.Foredrag (dele ud af min viden)

Går jeg først igang, så snakker jeg nemt en 3 -4 timer........begrænsning er ikke en kunst jeg kender her, så du skal nok forvente at mine foredrag går over tiden (du får mere for pengene)

Mit lange foredrag "Alle vil gerne leve længe, men ingen ønsker at blive gammel" handler om vejen og strategien til at ville leve mindst 100 år, og holde sig ung, sund og rask hele vejen. Du får masser af tip, fakta og ideer til at gå igang med at forme dit liv i den retning.
Varighed 2-3 timer inck pauser.
Pris 12.000 kr

Muskelmasse
foredraget handler om hvordan muskler egentlig vokser, og hvordan du skal træne, tænke, spise og restituere for at få mest mulig muskelvækst. Alle kan kan komme i topform, hvis de ellers ved hvad de skal gøre. Her er masser af fakta og historier om min egen vej til muskelmasse på den naturlige måde.
Varihed 2 timer inck pause.
Pris 6000 kr

Vægttab
foredraget handler om min strategi til hurtigt og varigt vægttab. Det er samme metode jeg bruger på mine slankehold, og det virker.
Hør om de 4 søjler til vægttab.
Mentalt
Kosttilskud
Kost
Motion
Har du styr på de 4 begreber så holder du dig altid sund og slank uden problemer, det er nemmere end du tror.
Varighed 1 time
Pris 6000 kr.

Kosttilskud
foredraget handler om værdien og brugen af gode kosttilskud. Hør om de produkter jeg bruger og forhandler. Vitaminer-proteiner-grøn te-colostrum-vitality-olier-barer-chokolader-aloevera-spirulina og flere andre.
Jeg tager lidt smagsprøver med på te-barer-chokolader og shake, så du kan smage varen.
Varighed 1 time
Pris 6000 kr

Booker du det lange foredrag+et af de korte er prisen 15000 kr ialt, og vi laver det mere som en workshop dag, med god tid til spørgsmål osv.
Book i god tid, eller hør mere på 86 431539

Antiaging.dk (mit brand)

Jeg mener at jeg via mine kosttilskud som jeg sælger på hjemmesiden og butikken www.antiaging.dk kan stoppe/reducere din krops ældning.
Jeg ønsker selv at være "Brandet" for min forretning, så derfor dette foto fra min 50 års fødselsdag, så du selv kan se resultatet af min måde at leve, tænke spise, træne på.

Teagreen-kuren, min egen opfindelse

                                         www.teagreen-kuren.dk

Hurtigt og effektivt vægttab eller Danmarks sundeste og mest effektive kur til hurtigt at tabe dig i vægt.

For mænd er rekorden 10,7 kg på 2 uger og 31,7 kg på 3 måneder
For piger er rekorden 7,8 kg på 2 uger og 26,6 kg på 3 måneder.
Det er nemt og enkelt, du starter med 14 dages udrensnings kur, og fortsætter derefter med en almindelig sund kost, lidt daglig motion, samt nogle fantastiske kosttilskud.

Behøver jeg at skrive mere.

Nuskin produkter

                          www.mortenrenepederzen.nsedreams.com

På denne side kan du gå direkte ind og shoppe blandt verdens bedste produkter inden for anti-aging, både hudpleje og kosttilskud.
Du kan også gøre det lidt smartere og oprette dig selv som kunde/distributør og derved få produkterne til indkøbspris og erhvere retten til at sælge dem.
Det sidste er nok det bedste råd jeg har, gjorde det selv for ca 8 år siden, og har sparet masser af penge og samtidig fået mulighed for at få de bedste produkter til min krop.
Tag et kig på siden?

Xocai=chokoladesælger

             Netværk marketing.....tjen penge når du sover

Sidste skud i min forretnings strategi er Xocai, som er sund kvalitets slankechokolade med højt indhold af antioxidanter.

Det er lige en forretning for mig, og den første af den slags forretning jeg har sagt ja til i 7-8 år, her var jeg ikke et sekund i tvivl. Og vil du gerne arbejde med sundhed og et godt produkt, så er det her lige sagen, jeg kan kun sige TEGN DIG OP,  bliv distributør og bliv en del af mit team, det her kan blive en super forretning.
Det er så billigt (næsten gratis) at starte op, og der er så mange muligheder, og så mange spændende mennesker med, at sådan en chanche skal du ikke lade gå fra dig, du får den kun få gange i livet, så det er NU.

Jeg skriver nu 28. marts 2010, og jeg har været igang i 1 måned, men det har allerede nu været fantastik, min gruppe vokser fra dag til dag, og jeg glæder mig til ar skrive mere om det her....fortsættes

Men vil du være med..?
Arbejde i mit team?
Arbejde med sundhed?
Selv bestemme hvem du vil arbejde med?
Selv bestemme hvor og hvornår du vil arbejde?
Have et job hvor du måned for måned tjener mere?
Have et job hvor du ikke kan fyres?
Ja, du kan nok høre jeg er begejsteret for Xocai og mine andre Netværk (MLM) marketing forretninger, men jeg ved
det også er noget for dig, så kom med?

Kontakt mig for mere info, eller tegn bare dig selv op herunder:

http://mxi.myvoffice.com/antiagingdk/

Så er du med i teamet, og vi kan snakke om hvordan du kommer videre.

2011

Formæssigt, næsten som på foto fra 2009 hvor jeg blev 50 år, men må sande at her i 2011 kan jeg mærke en form for ældning. Træning bliver sværere, man mister simpelthen muskelmasse, selvom jeg træner intelligent og tungt, kroppen vil ikke det min hjerne vil nu...leder efter en løsning, en metode og tror jeg får en udfording med det.

Travlhed med det hele, sushi, foredrag, slankehold og mine webshops, men synes endnu ikke at jeg er god nok til at tjene penge, min revisor siger jeg skal sætte priserne op, og hun har nok ret, jeg er altså en vældig flink mand, og det bliver man ikke rig af.

Har i år været på Qigong kursus med Chili Turell (Dan Turells kone) men jeg fandt ud af at jeg faktisk lavede det i forvejen, havde selv opfundet min egen Qigong, og tror at det måske er en naturlig proces for folk der er meget kropsbevidste, men interesant.
Var og er en stor fan af Dan Turell, forfatteren med de sorte negle, jeg elsker folk der rager ud og er anderledes og intelligente, desværre nåede jeg ikke at møde Dan Turell inden han døde alt for tidligt, men et møde kunne have været sjovt og berigende.

Kendte folk jeg har mødt, og som jeg beundre.

Jens Jørgen Thorsen
, den halvgale kunstner med leopard bulserne, som desværre døde alt for tidligt også.
Jeg beundre ham for hans viden og kompromiløshed, og evnen til at ville det lidt anderledes...spændende mand.
En festlig fyr jeg mødte på IHS i Sønderborg...senere ville skæbnen at jeg kom til at arbejde med hans eks kæreste på Naturhistorisk museum i Århus, sjovt nok gik hun også i leopard bukser..det grinte vi lidt af sammen.

Don Ø også en rigtig flink mand som jeg har mødt mange gange nu og er gode venner med. Helt nede på jorden, skarp i hjernen, siger sin mening. Beundre ham for hans iværksætter evner, han skabte FCK og fik dansk klubfodbold på verdenskortet. Han er en mand med drive, og samler en masse energi om sig.
 Har fået et par bøger af ham, og har lovet ham et eksemklar af min...altså når jeg får taget mig sammen til at få den skrevet færdig...ja, ja overspringshandlinger...jeg ved det.

Jostein Gaarder..forfatteren bag Sofies Verden. Skole læren der bare fik en genial ide og lavede en bestseller af format.
Mødte ham til foredrag i en kirke, hvor han havde glemt hans bog...men så lånte han min, så nu har jeg Sofies Verden med hans initialer og en lille hilsen. Intelligent fyr, flink og rar, og vi fik senere en lille snak om filosofi, mit favorit emne.
Beundre ham for ideen med med bogen, der gjorde ham til multimillionær...ikke dårligt med en bog?

Ting jeg stadig mangler at få gjort/lavet. Ja, der er sku altid et eller andet jeg lige mangler.....tror jeg.

Høns
Hund
Bengaler kat
Geder
Færdiggjort mit bjerg og sø
Plante skov
Plante frugttræer
Fundet en ide med laden
Skilpadder
Ferie
Papegøje
Slange

Så er der noteret mindst 10 ting ned, og så sætter jeg x dato på når jeg når et eller flere af dem i år?
Jeg ved jo det hjælper at sætte mål, at give sig selv dette lille ekstra pres, at stille en forventning, og sende sit ønske/ide videre ud i universet....jeg venter og ser hvad der kommer tilbage?
 

                           Målsætning.
                     En vigtig pointe i min livsfilosofi er mål.
Sætter du et mål og skriver det ned, så er du bare ved den handling foran 97 % af befolkningen, du er altså i top 3%, og du når sikkert dit mål.
Laver du også en målrettet handlingsplan for at nå dit/dine mål, så er blandt de 1% af toppen af befolkningen, altså foran 99% af dine medmennesker.
Så fakta er at det er ganske små ting der bestemmer din succes, blot et pen og en lap papir. Tro mig det virker..
Så mit bedste råd (også til mig selv) her i 2011 er at du sætter mål, skriver ned, og handler. Gør du det, så sker der også mirakler for dig.

2011...artikler, og fyldt sø

2011 bød på en hård vinter....men en fyldt sø, vandstanden i min sø steg vel 3 meter, selv ikke min optimisme rakte dertil, men her er beviset altså.

Nyt initiativ er at skrive artikler for Fitness-guide.dk, samt Nyt om sundhed.dk, her vil jeg ca hver måned levere en artikel om styrketræning, sushi, sundhed mm.

"Det hemmelige selskab"...en ide

Mig selv med den lille kælepuddel Anton.

Anton tilhører min mangeårige veninde Dorte, og sammen laver vi fremover et lækkert arrangement i Dortes 600 m2 store luxus lejlighed.

Det hedder "Det hemmelige selskab" og er bygget op om sushi og wellness massage mm. Det starter i juni 2011 og finder derefter sted ca 1 gang om måneden, gerne mere.

"Det hemmelige selskab" ..sat igang

17. juni 2011 kl 18.30 slog vi dørene op i Dortes 600 m2 store luxus lejlighed lige midt i Randers. Vores samarbejde drejer sig om min ide med "Det hemmelige selskab" som er guormet sushi og wellnes i ekstraordinære omgivelser.

Det bliver afholdt 12 gange årligt, en gang pr måned og hver gang med 12 vip-pladser til dem der vil betale den rigtige pris som er 1995 kr pr person.

Første gang blev en super succes, lige som jeg havde forstillet mig. 12 veloplagte gæster, en fantastisk stemning og et professionelt crev, der arbejdede seriøst hele aftenen.

Næste gang er fredag 1. juli, og der er allerede nu (24. juni) udsolgt, så det tyder godt.

Jeg håber jeg fremover kan lave mere af denne slags, det er yderst berigende at lave ting der er så sjove og udfordrende, det giver masser af energi og ny inspiration, lige sådan livet skal være når det er mest optimalt, og det er det der hele tiden er mit overordende mål.

Ja, og så blev jeg jo også lige 52 år. Har fået Tårnfalke unger på bjerget, en hel hæk af solsikker, arvet et par sumpskilpadder, kommet til slankehold nr 16, lært at bruge en hula-hop ring, skulle gerne i år have skrevet en bog så jeg kan få titel af forfatter...lyder godt når man har min alderTårnfalke med "trillinger" på bjerget

"Tårnfalke på Mount Morten"

En af de store ting i sommeren 2011 var at det lykkes Tårnfalkene at yngle i kassen på bjerget. Det kom 3 flotte unger, og på min fødselsdag den 19. juni sad de alle 3 for føste gang på kanten af redekassen og så nysgerrigt og lidt nervøse ud over den verden de nu skulle til at færdes i.

"Læg mærke til de små ting i tilværelsen, for med tiden vil de blive de store ting"

Måske er ynglende tårnfalke en lille ting for de fleste, men for mig var det mega stort at lykkes i 2011, en ting jeg vil huske, og glæde mig over.

Tårnfalkene blev også berømte, kom i tv, aviser og blade, så mange mennesker fulgte med interesse deres liv, så de gav på den måde glæde og god karma til mange.

Her er et link fra tv2
http://www.tv2oj.dk/arkiv/2011/05/18?video_id=19574&autoplay=1

Her et link til en fin artikel i Randers Amtsavis
http://amtsavisen.dk/randers/med-taarnfalke-i-baghaven

Filosofi "Religion"

Jeg tror på mig selv

Mennesket er en kraft

Jeg er tilhænger af indiansk mytologi

Jeg er ateist med Buddhistiske tilbøligheder

Buddhisme er en filosofi, og en perfekt metode at leve efter.

Jeg tror ikke på genfødsel, men jeg tror på genbrug, fostået således at intet egentlig går til spilde i universet. Min krop er lavet af atomer/energi som hele tiden udskiftes og har været alle steder. I mig er der atomer der før har været i Buddha og Platon, og Napoleon og Nero, og når mine forgår så blandes de med nye liv et sted i verden. På den måde lever vi "evigt" vi skifter bare atomer med andre væsner.


Jeg vælger at stræbe efter lykke og undgå lidelse, det er filosofien. Jeg gider ikke bruge 10 sekunder på noget negativt, jeg tror på nuet og stræber efter at bruge det perfekt, for nuet er altid perfekt, det er jo kun det der findes, alt andet er en illusion.

"Lev nu - dagen i går er historie. Dagen i morgen er en overraskelse. Dagen i dag er en gave"

Citatet siger det hele, igår er forbi, og du ved ikke om imorgen kommer for dig, så fokuser på nuet, øjeblikket....gør du det bliver livet lettere

Fuck finanskrisen, køb en guldcykel

Verdens flotteste cykel er på vej til mig, har den ca 1. september 2011....rent guld
  
Hvis man vil være rig og økonmisk uafhængig, så er mottoet "Fake it, till you make it" så nu køber jeg en cykle der signalere rigdom og overskud...og så kommer det vist helt af sig selv, så hold øje med "Guldlynet" derude når jeg triller forbi dig.
Cyklen er en Avenue, en special eddition, kun lavet en gang, og kun i et begrænset antal...jamen, den må man jo eje.

Slank med Zumba

Sammen med Louise fra Zumba4you i Randers, starter jeg nu slankehold ca hver 6 uge i Zumba centeret.

Det bliver med 5-6 foredrag af mig, og masser af sveddryppende Zumba med Louise.

25-8 2011 startede første hold på 6-8 yndige piger. Nu skal de på en lille Teagreen-kur, vægttabet skal skydes igang, og vaner skal ændres. Jeg tror det bliver en succes med min viden og Louises energi.

En dag i Berlin

              Berlin Marathon 2011

Her boede vi på luxus hotellet lige over for Radiotårnet i det gamle Østberlin. Fedt hotel med et 6 etagers højt rundt akvarium  midt i hotellet. Så hver morgen vågnede jeg op til denne udsigt. Et par dykkere svømmede rundt og rensede/tjekkede det hver morgen....stort akvarium.

Passion

                Passion    

Om at leve et dedikeret live til passin, om at ville nå det sublime.

En artikel om mig selv af en dygtig jounalist elev, som skulle lave en artikel om emnet passion, og valgte mig til det projekt, og det kom der denne artikel ud af.

Morten René Pederzen: Et menneskeligt eksperiment .


Lige siden han var 10 år gammel, har han forsøgt at skabe den perfekte krop, og er blevet ”et menneskeligt eksperiment”, som han selv kalder det. I dag er Morten René Pederzen 52 år, og den sunde livsstil er den samme.


Forgangen er dekoreret med gamle fitnessbilleder fra hans storhedstid, og den spinkle hund der står i skarp kontrast til sin ejer følger logrende efter os ind i stuen. Vi tager plads med hver vores kop grønne the.


For Morten er det så meget mere end bare at træne intensivt i fitnesscentret. Det er en livsstil og et led i et lykkeligere og sundere liv, hvor målet er at ramme de 100 år.


Det er sådan en holistisk ting, der hænger sammen med, at det egentlig startede tidligt, og så det også fortsætte sådan. Det er jo en livsstil kan man sige.

 

”Der er ingen vej udenom.”

Morten forstår måske godt hvorfor, udenforstående kan betragte ham som fanatisk, men svarer: ”Nogle synes, det jeg laver er underligt, men i virkeligheden er det jo naturligt, og det er det, de fleste faktisk gør i dag, der er det underlige for kroppen, for det er selvdestruktivt, det mange gør, når de kommer til at spise forkert."


Morten er fastsat på at holde linjen hele vejen igennem, og med mottoet ”Der er ingen vej udenom”, er det ikke usædvanligt, at nattesøvnen bliver udskudt til fordel for øvelser.

Siden han var 10 år, har hans liv drejet sig om visionen om sundhed og den perfekte krop. I hjørnet af stuen finder man en funklende Avenue-cykel i guld. En jubilæumsmodel, der blev fremstillet i et begrænset antal. Et rammende billede på Morten og hans jagt på perfektionen.


Mortens søster, lillebror og mor døde alle i en tidlig alder, og selvom det ikke er noget der påvirker ham negativt, bruger han det i dag som et slags redskab. ”Du bliver meget mere bevidst om tilværelsen, hvis dem omkring dig er døde, og så får du meget mere fokus på ikke at spilde tiden. Der er mange folk, der går rundt og udsætter ting. Det er ikke ting der påvirker mig negativt, men jeg bruger dem måske som en slags redskab til at komme videre.”

 

”Sæt dig et mål.”

Et af idolerne er Muhammed Ali, der står over dem alle, blandt andet fordi han vidste, han VILLE være den bedste.  Morten nævner også Caroline Wozniacki: ”10 år gammel og med bøjle på tænderne, der på spørgsmålet til hvad hun vil være svarer, at hun vil være nr. 1 i verden. Hun gør det hun siger, og hun ved hvad hun vil."  Morten har samme indstilling til livet: ”Jeg går meget op i at sætte mig nogle mål for, hvad jeg vil hele tiden. Hvis ikke du har et mål og skal sigte efter noget, jamen så kan du ikke ramme det.”

 

Samme omdrejningspunkt i fremtiden

Til spørgsmålet om konkurrencelivet kunne genopstå svarer Morten: ”Hvis jeg skulle træne på det her niveau, så ville jeg komme væk fra mit princip om at leve sundt. Min hjerne sætter ikke begrænsninger, men den det gør den fysiske krop.”


”I fremtiden vil jeg nok mere lave mine egne ting, skrive nogle bøger, laver nogle film, holde nogle foredrag. Men det vil stadig være omkring det samme omdrejningspunkt.

Anders Holm Nielsen - Danmarks Journalisthøjskole 

2012

Starter året med at få nogle nye baggrunde på mine fotos fra 2009 (50 år fødselsdag) Henrik Knudsen lavede en flot udstilling på Underværket i Randers bla. med disse nye/gamle fotos....og de blev virkelig fede.
Satser lidt på at "Livsstils holdet" og holdet for "Meget stor piger" skal igang i år. Og så selvfølgelig min bog der skal skrives færdig...det tager tid, jeg er doven der, og det er ikke godt.
Fitness Elite holdet er igang, 14 dedikerede personer træner, spiser, og tænker nu på at skabe den perfekte krop. Regner med at det bliver et årligt hold, det lover i hvertfald godt.
To Tårnfalke kasser er planen i år, mangler bare lige et nyt træ på mit bjerg, storm knækkede både det og Tårnfalke kassen.

Heldig start på 2012...tallet er 32

Spil....held eller dygtighed.....tilfældigt eller matematik

Jeg er et matematisk geni inden for spil, havde min første 13 i tips da jeg var 15 år, og var nær endt i Guiness rekordbog, da jeg vandt 18 uger i træk i tips.

Roulette er rent held...eller er det?
Fik i hvert fald en god start på 2012 ved Danske spil. De introducerede rolulette i januar, og jeg fulgte en bestemt strategi og har nu søndag 19. februar spillet 7 gange, vundet de 6 og har et 5 cifret overskud. Godt tilfreds, så nu må vi se hvordan året ender, jeg følger op her på siden....så ser vi om det er held....eller geni...?

Wocniaki i Randers...

9/11...hvem husker ikke den dag ?
Jeg var på job i Equinox, så fjernsyn og troede det var løgn...men så det var sandt, ringede til min kæreste i Horsens og sagde at USA var under angreb...og hun nægtede at tro mig. Nå det var et sidespring fordi jeg lige faldt over datoen.
11. september var et af mine idoler i Randers og vise lidt show tennis, og til dagen havde jeg medbragt min Bjørn Borg bog med hans autograf i. Planen var at få Caroline til at skrive i bogen ved siden af Bjørn Borg, og det er så det hun gør her på fotoet...sød pige.
Jeg bruger altid (næsten) Caroline som eksempel på målsætning og visualisering når jeg holder foredrag. Hun sagde det hun ville, og gjorde det.
Da hun var ca 10 år blev hun i etinterviev spurgt om hvad hun ville...svaret var således "Jeg vil være den bedste i verden" knap 8-9 år efter var hun det.
Pointen er at lære folk at sige det de vil, lave en plan for det, og genneføre den.
Caroline viser vejen, altid med et stort smil...og nu har hun sørget for at jeg har en bog med to verdens etter autografer i, en bog som jeg er sikker på der nu kun findes i dette ene eksemklar med de to autografer....bare lidt sjovt.

5 nye "børn"

2012 bød på Tårnfalke rekord.
Hele 5 flotte unger blev udruget i kassen, så det var en fantastisk sommer med travle Tårnfalke forældre der skulle finde mad til de 5 sultne unger. Masser af folk var forbi og kigge, så der blev delt noget kaffe ude.
Her sidder en af dem i det store træ med mit klatre reb inde i haven. De dage hvor de forlod reden sad de alle mulige mærkelige og forkerte steder for en falk, feks midt på vejen.
Her midt i september, med lidt træls vejr er en 3 stykker lige kommet tilbage til reden for at søge læ.
Planen er at købe en kasse mere, og sætte den op i klatre træet her, nu er der jo flere Tårnfalke der mangler en rede, så 2013 kan blive rigtig spændende.

Nuskin millionær klubben

Økonomisk uafhængighed og lykke

2102 blev også året hvor jeg tog mere alvorlig fat på netværks virksomheden Nuskin.
En ca 30 år gammel børsnoteret Amerikansk virksomhed som laver fantastiske og unikke produkter inden for antiaging, sundhed og skønhed.
Men også en unik forretningsmulighed for dem der vil opnå total økonomisk uafhængighed, leve nøjagtig det liv man ønsker, have det sjovt samtidig, kun arbejde med de folk man kan lide, og ikke kan blive fyret, og ikke at have noget loft over indtjening.
Næsten for godt til at være sandt, og man tænker....hvorfor gør alle mennesker ikke bare det ?
Jeg gør, og ca hver anden torsdag kl 19.00 holder jeg "Millionær" info møder ude på min gård i Støvring. Her prøver jeg så at samle det team af mennesker der vil det samme som jeg, og sammnen skaber vi så den forretning af velstand vi alle fortjener.
Pt 6. oktober går det fint, forretningen er i vækst, flere kommer til, og jeg er spændt på at se hvordan 2012 ender i den her forretning.
Du kan være med ?
Kig ude i menü og find linket "Søger du nyt job" her står alt beskrevet.
Det kunne være fedt at blive rig sammen med dig ?
Jeg sørger for alt den hjælp du skal bruge, hvis du viser initiativ og vilje.
Som tegning viser, i netværk marketing hjælper vi hinanden opad, ikke som i traditionelle job, hvor alle kæmper mod alle, vælg Nuskin, vælg den smarte vej....vælg mit team.


Læs mere om Nuskin herunder, du kan også selv handle/tegne dig op her..

www.mortenrenepederzen.nsedreams.com

Fitness Elite hold..og Amtsavisen er med

"Fitness Elite holdet"

2012 startede jeg hold nr 2 op. Denne gang med 12 spændende mennesker fra hele landet. Horsens, Vejle, Århus, Hornslet, Risskov, Randers og Ålborg er represænteret. Jeg er sikker på at det bliver sjovt at følge, og denne gang kan hele Østjylland følge med idet Randers Amtsavis har valgt at følge et par af pigerne på holdet fra start til slut. Holdet er for de personer der lidt ambitioner med deres krop, måske med et mål om en dag at stå på en fitness/bodybuilding scene, eller en model karriere. Alt kan ske, og jeg ser frem mod et spændende år 2013
.

Klog hjerne og perfekt krop

"Filosofi om krop og hjerne"

Jeg har siden jeg var måske 10 år været facineret af lige dele krop og hjerne. Sideløbende med de mange bøger om træning og kost, har jeg læst lige så mange om filosoffer og filosofi. Hjernen skal trænes på samme måde som din krop, og faktisk har mit eneste 13 tal være i filosofi og ikke i idræt, her måtte jeg nøjes med 11.
Jeg er inspireret af de perfekte kroppe som også de gamle grækere så op til og lavede statuer af, som atleten med discus her, men også at de kloge Grækere som Sokrates, Platon og Aristoteles, og senere hen andre filosoffer som mine favoritter som Kierkegaard og Kant.
Jeg går ind for at være både klog og stærk, at have en skarp hjerne og en flot krop, så min tankegang og undervisning bærer jo præg af begge dele.
Mine andre store idoler som Muhammad Ali og Arnold Scharwnegger, var og er også intelligente og kloge folk, som rækker langt ud over deres sportslige succes.
Så lær også at arbejde med din hjerne, ellers bliver du aldrig en virkelig stor atlet, men måske bare et stort brød, som ingen har respekt for.

Tanker skaber din fysik

Tanker bliver biologi

Jeg skal igang med en bog i år, så jeg smug starter her. Det der især optager mig er den magt jeg mener hjernen har over vores udtryk, især hvis vi er bevidste om det. Desværre tror jeg at 98 % af alle mennesker ikke er bevidste....men her er min tekst.

Tanker skaber biologi, så tænk og bliv til dig...

Din krop er din hjernes slave, den adlyder dig hjerne uanset om du vil eller ej. Er din hjerne fokuseret på negative og tanker og alt det du ikke kan, så bliver alt sådan, du bliver en syg krop.

Er du fokuseret på det du ønsker, og tænker positivt på de løsninger der skal til, så får en flot, smuk krop, der holder sig ung og stærk. Forfald og sygdom, succes og sundhed har ophav i dine tanker. Du kan med negative tanker skabe grundlag for alle sygdomme og nederlag. Du kan med positive og opbyggende tanker få din krop i en tilstand, hvor den faktisk kan modstå alt, det er som resonans, du skaber svingninger i din krop med dine tanker, og kroppen adlyder bare, jeg er selv fuldt bevidst om det, men de fleste mennesker er ikke, og derfor tror de ofte at deres ulykke/uheld er andres skyld.

Det er også lige meget hvordan du spiser og træner, du får ikke de ønskede resultater før din mentalitet er ændret, hjernen skal indstilles korrekt, derefter lykkes alt som regel.

Så hvis du vil skabe den ”Perfekte krop” så visualiser den i din hjerne, det er gentagelsen der virker her. Ligesom jeg nu her i februar 2013 har trænet ca 7800 gange, så har jeg sikkert endnu flere gange tænkt, eller mentalt set den perfekte krop for mig, så start med at give din hjerne/bevidsthed den rette næring, stil ind på den rette kanal, og bliv ved og ved, tro mig så kommer resultatet, lige så sikkert som din skygge følger dig i solskin.

Så bliv bevidst om dine tanker, husk din krop adlyder, den kan ikke andet, derfor skaber du dig selv. Det du tænker nu, bliver biologi, det bliver fysisk i din krop i morgen, eller om en uge, eller et år, men det kommer, og det kommer fra dig.

Sponseret af Raw Snacks

Raw Snacks

"En lækker lille sag"

I 2013 fandt jeg endelig de protein-energi bar jeg længe havde ledt efter, barer der var lækre, smagte godt, så godt ud, og havde en unik historie og filosofi bag sig. Det kom dog til at udvikle sig ret uventet, min plan var blot at sælge dem, men firmaet bag var så imponeret over min hjemmeside, min historie og personlighed at de i stedet valgte at sponsere mig, min slanke og elite hold mm. Sådan et tilbud kan man jo ikke sige nej til, så jeg sagde tak.
Raw Snacks har jeg nu i min butik på gården

Newcommers 7. sep 2103

Kvalifikation til DM-bodybuilding Masters i Ringsted

45 dage før konkurrencen tog jeg en hurtig beslutning om at deltage i konkurrence igen efter 12 års pause.
Det blev ikke Fitness som før men Bodybuilding for første gang.
Jeg skulle i topform på under den halve tid, have et show på 1 minut, samt lære poseringer og på diæt, alt sammen på kun 45 dage, en kæmpe udfordring ?
Jeg vejede 84 kg, og fedt% på 11.5% den 28. juni 2013
Jeg vejede 79 kg, og fedt% på 6.7 % den 7.september 2013
Jeg kom i finalen, fik bronze og var godt tilfreds
Fandt ud af at der skulle rettes mange ting til DM 28 dage senere, og det gik jeg så i gang med.

DM-bodybuilding i Herning 2013

DM Bodybuilding Masters i Herning

Jeg havde 28 dage mere til at forbedre mig i, nu skulle jeg jo møde Danmarks eliten, så jeg skulle på alle måde være skarpere.
Jeg fik forbedret mit show, jeg huskede det hele, men blev nervøs på scenen, rystede og havde svært ved at få sat mine poseringer ordenligt, øv
I symmetri runden var roen på plads igen og der gik det godt, fik gjort det jeg kunne.
Fysisk havde jeg ændret formen endnu mere
Jeg vejede 78 kg og fedt% var nu 6.1%
Jeg kunne have været længere nede, jeg kunne have lavet en såkaldt væske udtømning så jeg havde set måske 10% mere rippet ud, men det valgte jeg bevidst ikke at gøre, så jeg har lidt mere i posen til 2014
Jeg fik Bronze igen, og var godt tilfreds

Men på mange måder fedt at være "tilbage" og jeg satser nu på flere år med konkurrence, og er nu i gang med at prøve at forbedre de ting jeg kan, spændende med nye udfordringer, det giver livet mere indhold