Personlig træner - personlig træning - Morten Rene Pederzen

Fra Værket i Randers, hvor jeg deltog i Danmarks første DM-bodybuilding for naturlige atleter i 2014 Personlig træner Morten siger "What you see, is what you get" Du kommer til at ligne din mester, så vælg kvalitet, vælg erfaring, vælg resultater, vælg kreativitet, vælg især seriøsitet og inteligens, når du skal vælge hvem der skal være din personlige træner. Kig din træners resultater og filosofi dybt i øjnene og se om det er noget du også kan stå inde for. Jeg arbejder med alle seriøse mennesker, der ønsker et sundt liv, med en optimal krop, en stærk psyke og et mål om at skabe en optimal fysik.

En time der kan forandre dit liv for altid

               "Den perfekte krop"

"Jeg laver løsninger der forbedrer, forlænger og beriger dit liv"

Vægttab - Muskelmasse - Model - Symmetri - Kosttilskud - Målsætning - Chins program - kostvejledning - Antiaging


Mine specialer er ting jeg har arbejdet med hele livet, ting jeg virkelig ved noget om, og ting jeg selv har succes med.....min baggrund er livslang træning, elite tennis, atletik og 3 Mr.Fitness finaler, samt mere end 9000 træningspas i vægttræning over 40 år.
Min egen træning og mange af mine kunders resultater, som Christina her er dokumenteret via træningsdagbøger, og foto som her, hvor fotografen Henrik Knudsen var på pletten. En rigtig god ide er at få taget foto når du starter, og derefter hvert år, så kan du virkelig se dine fremskridt, og glæde dig over dem mange år efter.

Jeg kan kan også give dig succes med din træning, sørge for at du når dine mål, og får den krop du gerne vil have.

Men uanset hvad du gerne vil så vær forberedt på at det tager tid, at du skal arbejde hårdt, at du skal have vilje og diciplin, at du skal være tålmodig, at du skal være målrettet, og ikke mindst at du skal være villig til forandring. Jeg skal nok vise vejen, men du skal lave arbejdet....

            "
Hvis du gør som du altid har gjort, så bliver det som det altid har været"

Første trin er at sætte mål, dernæst at lave en plan/strategi for at nå målet, og sidst at skabe handling så du kommer i mål.

Jeg hjælper dig med et realistisk, men gerne stort mål. Sammen laver vi en plan/program du kan holde. Og ved hjælp af test/måling osv kontrollere jeg at du arbejder dig sikkert hen mod dit mål. Det kan nogen gange godt være en lang rejse, men du vil lære meget undervejs.

Priser 2020

       Du kan vælge følgende muligheder ved mig.

Du kan vælge at tage det på time basis, hvor første gang altid er lidt dyrer pga af snak, mål, vejning mm.
Du kan også vælge at købe et 5 turs eller 10 turs forløb, som kan være meget fornuftígt da det tager lang tid at skabe den perfekte krop, især hvis det er opbygning af muskelmasse, eller et meget stort vægtab du er ude efter...ting tager tid, og husk det er ikke alene målet der er vigtigt, det er rejsen derhen der skal være sjov og lærende, det er undevejs du virkelig lærer noget om din egen krop.
Hvis du vælger personlig træning ved mig så har du valgt det rigtig kort i spillet, det trumf kort du skal bruge for at vinde og får en krop du kan være stolt af. 

Jeg hører hjemme i Randers og Water&Wellnes, kontakt mig på 40105221 eller mail morten@antiaging.dk

                   
 
  "Take the best, forget the rest"

1 gang personlig træning 1995 kr
Tager normalt mellem 2-3 timer pga samtale, mål, vejning, program, kost, kosttilskud, træningsdagbog som du får af mig, og som du skal bruge fremover.

Opfølgning 695 kr
Tager 1 time, test af mål, ændring af program/kost mm. Vi kigger lidt i din træningsdagbog og ser hvordan det går, revidere dine mål, sætter nye osv.

5 turs kort 4250 kr
 
Første gang tager 2-3 timer pga af mål og samtale, program og kost mm. Derefter har du så 4 x 1 time tilbage, som du kan bruge efter behov, er det vægttab, skal vi måske mødes hver 14 dag, er det muskelmasse måske kun hver 3 eller 6 måned, så et 5 turskort kan holde mange måneder


10 turs kort 7500 kr 
Første gang tager 2-3 timer pga af mål og samtale, program og kost mm. Derefter har du så 9 x 1 time tilbage, som du kan bruge efter behov, er det vægttab, skal vi måske mødes hver 14 dag, er det muskemasse måske kun hver 3 eller 6 måned, så et 10 turskort kan holde mange år. 

Rabat når i er flere

10 turs kort hvis i er 2 stk 14.000 kr ialt

10 turs kort hvis i er 3 stk 18.000 kr ialt

10 turs kort hvis i er 4 stk 21.000 kr ialt                              "Pris er noget du betaler, værdi er det du får"


   

Personlig træning/coaching ved mig

               Opstart-Mål-Program

Første gang tager et par timer eller mere. Vi starter med en snak om dine ønsker og mål, om den tid du vil bruge på at komme i form. Jeg skal også vide lidt om din baggrund, hvorfor vil du det du vil?...og hvor vigtigt er det for dig?

Så skal vi lige have målt og vejet din krop, samt have lidt tal og forklaring på bmi-fedt%-hvilestofskifte-muskelmasse, osv. Det tager lidt tid at lave nedenstående.

Vægt i kilo
BMI så vi ser hvordan vægt og højde passer
Fedt% med maskine og tang
Mål af krop med målebånd
Biologisk alder
Evt foto/video, hvis du selv har kamera med.
(foto RosholmPhoto og model Camilla)

Så laver vi dit program, og sammen går vi det hele igennem, tester teknik og udførelse af øvelser, finder udgangsvægt så du starter det rigtige sted-

Så en snak om din kost, og sikkert en ændring af det. Måske har du brug for en Teagreen-kur som opstart.

En snak og sikkert nogle forslag om kosttilskud som er relevante for dig, hvis du skal nå dine mål. 

                                 "Start idag, for imorgen bliver til aldrig"
Hvem vælger personlig træner

Nå dine mål med en personlig træner

Du sparer tid og penge. Du undgår mange års forgæves træning. Du når dine mål langt hurtigere. Du har en plan

Mine kunder kan være alle, typisk helt "almindelige" mennesker der for alvor vil i form, men det kan også være "kendisser" der bare ønsker det bedste de kan få, jeg har haft nogle af landets mest kendte personer som klienter, men for mig er alle lige, og uanset hvem du er vil jeg gøre mit bedste for at du får resultater, og det er også min bedste reklame, man er ikke bedre end den sidste kundes resultat.

Det kan også være Lena som du ser på foto. Idag er hun 28 kg lettere, ser bragende godt ud, og har viden om hvordan hun holder formen resten af livet, husk at en personlig træner som mig giver dig ca 40 års opsparet viden, viden fra tusindvis af træningstimer, hundredevis af bøger, og mange kurser og seminarer, det er viden du aldrig selv vil kunne finde. Foto Morten Degn

                        "Den som holder målet klart for øje, kommer ikke på afveje"

Nå dine mål, følg dine drømme

Alle kan nå deres mål...

Alle mennesker kan komme i topform...


Men ikke alle mennesker kan blive verdesmestre, der skal dine gener være med dig, du skal have potentialet i dig.
Men jeg kan hjælpe dig med at nå din maksimale topform, lave program så får mest muligt ud af det, og bruger kortest mulig tid på at komme i dit livs form.

Pigen på foto (fotograf er Kenneth Dalby) er i form, og jeg har bare hjulpet ganske lidt på vej, ligesom jeg har hjulpet tusindvis af andre i tidens løb, så jeg ved at alt er muligt, alle kroppe kan forandres over tid, det er hele er et spørgsmål om min planlægning og din tid og vilje.


Ja, du kan få den krop du ønsker..

Ved mig er det absolut muligt at nå det det, men især at ønske det. Alt for mange går ikke efter guldet, når ikke deres fulde potentiale, eller tror ikke på deres drømme, det skal man...
Man skal tro på at man kan få sin drømmekrop, og man skal stå ved at være det. Måske meget udansk, men har man lidt mod så går det.
Selvtillid skal læres og optrænes, ved at sætte mål og delmål og senere nå dem, så får man den styrke man skal bruge, men som sagt ofte skal man have hjælp og støtte til at komme igang.
Du kan altid få en gratis snak med mig om dine mål, drømme, ønsker...jeg lytter og skal nok sige om jeg kan hjælpe, jeg synes selv det er det fedeste at hjælpe andre til at nå større mål end de måske troede de kunne.

"Selvtillid er livets grundsten, i det øjeblik du mister den, mislykkes livet"

Personlig træning til piger i alle aldre

Hvis du er en pige der søger personlig træning, så er jeg helt sikkert den, der kan komme og hjælpe dig.

Som pige har du behov for en du kan stole på, en der har erfaring med især vægttab og den mentale del.
Du har også behov for at stå til regnskab for en anden end dig selv, og du har behov for at en kontrollere dine mål, din vægt og dine fremskridt.
Du har behov for en der kan give dig selvtillid til at turde sætte nye mål og lave en plan, så du også kan gennemføre dem.
Du skal sikkert have ændret mange vaner, men det kommer stille og roligt.
Så hvis dit ønske er vægttab, en sund, slank og flot krop, så kan jeg hjælpe dig på vej.
Er du over 40 år, så har du fra da af alderen imod dig, det hele bliver meget sværere, du får mere fedt, mindre muskel og ser ofte mere slap ud, så her kræves der meget mere af dig, og du skal bruge en træner med meget erfaring, ellers vil det blive meget svært for dig at få resultater, og her har jeg over 40 års erfaring, især med kvinder og vægttab.

Men husk du skal selv være villig til at få hjælp, og villig til at gøre det arbejde der skal til.

Du kan altid kontakte mig og høre om jeg kan hjælpe med din udfordring.
 
(Foto RosholmPhoto og model Camilla)

    "Der er ikke noget, der smager bedre end smagen af at være slank"

Jeg har selv været der=erfaring

Jeg ved hvad topform er !
Jeg har været der hele livet
Jeg var i topform da jeg var 20 år
Jeg var i topform da jeg var 30 år
Jeg var i mit livs topform da jeg var 40 år
Jeg er i topform nu, hvor jeg er over 50 år
Jeg er i topform nu, hvor jeg er over 61 år
Jeg er i absolut topform nu i 2013 og fik bronze i Bodybuilding
Jeg deltog i Natural Power Fitness 2014 som 55 årig
Jeg forventer at min livsstil holder mig i topform når jeg er 60
Det er kun folk der selv har været der, som virkelig kan fortælle og vejlede, som kan få dig i topform uanset din alder og nuværende form.

Derfor skal du altid vælge en meget erfaren personlig træner, som er specialist i lige det område du ønsker resultater i.
Jeg kan nogle ting inden for de områder jeg har specialiseret mig i. Og en god målestok for at man kan noget er lige netop den tid man bruger. Undersøgelser verden over viser at de virkelig dygtige mennesker har brugt masser af tid på deres projekt/sport/arbejde.
Helt nøjagtig er det altid mindst 10.000 timer, når du har brugt den tid så vil du oftest være et geni inden for dit felt. Jeg har her sidst i 2019 har jeg trænet over 10.000 gange vægttræning, brugt ca samme antal timer på at læse/skrive om emnet, og jeg fortsætter med at træne og forske i hvordan man på en naturlig måde skaber den perfekte krop, det er min metië

En ihærdig klient og et godt forbillede

Den smukke pige her startede ved mig for mange år siden ien ung alder. Var meget målbevidst og ihærdig. Blev målt og vejet, fik lavet program og gik igang. Idag er hun selvkørende, sætter mål, når dem, og sætter nye mål.
Hun er et godt eksempel på en pige der har fundet vejen til en god livsstil, og stille og roligt, men sikkert arbejder sig hen mod sine mål.

Masser af vægttrænig er hendes metode, og det vil virke på alle. Træning kan foregå i et center, men også hjemme ved dig selv. Investere du i et trænings elastik og et par kettelbelss, så kan du få lavet et lille program på 20 min du kan lave hver dag i din stue eller ude på græsplænen. Få det ændret ca hver 3 måned. Du kan sagtens nå resultater på den måde.

Personlig træning til mænd der vil i form

Som mand har du brug for en træner, der selv har været, hvor du vil hen. Du har brug for en med et livs erfaring i at bygge muskelmasse, og skabe en perfekt krop.

Du har brug for at få et skræddersyet program der får dig på det spor, som gør at du selv når dit mål.
Du har brug for en jævnlig kontol og måling der viser dine fremskridt, og som giver motivation til det store arbejde det er at få en fuldendt krop.
Du har brug for at vide hvilke kosttilskud og mad du skal spise for at nå målet på en sund og god måde.
Måske skal du lære at bruge en trænings dagbog, det giver mere system i din træning og kost.
Du skal have forståelse for at du er din egen skulptør, og at du vha. hårdt arbejde kan hugge dig selv ud i granit, og skabe den krop du virkelig ønsker.

Så hvis dit ønske er at din krop skal den perfekte udgave af dig selv, så er jeg den mester der kan vise dig vejen, og den filosof der kan skabe forståelse for hvordan du skal nå dit mål.

     "Vær frygtløs og stærk, verden nærer kun agtelse for sine helte"

Hvad sker der med numsen?

Tyngdekraft og alder, stop din ældning

En piges numse falder ca 15 centimeter fra hun er 16 år til hun 60 år, det skyldes alder, tyngdekraft, kost og især for lidt træning, og du kan ikke løbe dig fra det?

Men et fata er at alle de piger der er bange for vægttræning gør en stor fejl. Det eneste virkeligt dokumeterede du nogensinde selv kan gøre for at få en flot krop og numse er at lave vægttræning, og for hvert år du er over de 20 år, bliver det bare mere og mere vigtigt for dig, der er ingen vej udenom. Tyngdekraft og alder gør at en utrænet piges numse falder med ca 12-15 centimeter fra hun er 16 til hun bliver 60 år. Med systematisk træning, kan du selv gøre meget for at opbygge og bibeholde en flot bagdel langt hen i livet..meget af det er op til dig selv, og valg af træning...hvad vælger du?

Vælger du systematisk træning så ældes din krop kun 0,1 % om året efter du er fyldt 20 år, dvs fra 20 til 30 er du ældet med 1%...men gør du ingenting så ældes du med ca 1 % om året, dvs fra 20 til 30 er du ældet 10 % ....kan du se forskellen, måske kender du allerede mennesker i din omgangkreds, hvor du kan se det, men du kan altså vælge at gøre noget ved det, og det er aldrig for sent at starte.
(RosholmPhoto og model Camilla)

Husk jeg hjælper dig med at forbedre, forlænge og berige dit liv.

Den perfekte krop og psyke hele livet

       "Den perfekte fitness krop"

Det ultimative mål for mig er at skabe den perfekte krop både psykisk og fysik, og det er også det der skinner igennem i mit arbejde med mine klienter.
Første mål er som regel det mentale, du skal kunne lide dig, måske endda være en smule narcisistisk, og kunne danne dig et billede af den krop du ønsker, eller den person du vil være.
Dernæst skal du finde dit mål, så du kan finde glæde og tilfredsstillese ved målrettet træning og sund kost, samt være villig til evt at bruge de kosttilskud der kan forbedre din præstation og helbred.
Når først du har forstået at "en perfekt krop" er en livsopgave, så har du egentlig nået målet, resten er detaljer på din vej.

Mine klienter...Camilla

Jeg har masser af kunder, som når flotte resultater. Det er kunder fra hele landet, fra Grønland til Åbenrå, Fyn og København. Det er sportsfolk og modeller, det er fra helt almindelige mennesker til kendte mennesker som Don Ø. Det er folk der vil tage på og folk der vil tabe sig, og jeg kan garantere for at alt er muligt, alle kan nå deres mål.

En af pigerne er Camilla her på foto.
Her arbejder vi med vægttab og skønhed, og man må sige det er lykkes. Der er tabt over 15 kg, og alt på hende er blevet flottere.
Kampen er dog ikke forbi endnu, nye mål dukker op...

2 piger tabte ialt 46 kg på 3 måneder

          Vægttab 46,4 kg på 12 uger

De 2 piger her havde et forrygende forløb. Målet var stort vægttab, og metoden var fokus på kost. Vi lagde ud med Teagreen-kuren i ca 14 dage, her tabte Malene 9,0 kg og Maria 8,8 kg. Der efter fulgte de en kost med mange grøntsager, lidt frugt og en del protein. Vi lagde også nogle rene faste dage ind. Træningen var sjov, fokus på holdtræning som Zumba, Hit, Boksetræning og lange gåture. Efter 3 måneder havde Malene tabt 25,4 kg og 30 cm i taljen. Maria havde tabt 21 kg og 27 cm i taljen.

Fremad rettet skal der nu også fokus på vægttræning for at forme kroppen.

Mine klienter...Christina

Christina er bokser og bokse træner, flot og stærk.
Her arbejder vi især med symmetri og muskelmasse, og fremgangen har være enorm. Nu har vi vinger, brystmuskler og flotte balder.
Målet her er først en en perfekt symmetrisk krop med femine muskler og former. Senere måske en fitness konkurrence, og der er potentiale til det.....

Mine klienter....Luise

Og så kan jeg ikke stå for det her flotte foto af Luise.
Luise startede ved mig for efterhånden mange år siden, og fra den dag vi lavede program og målsætning har hun arbejdet hårdt på at nå målet som bla var flotte foto og en fitness konkurrence.
Foto er for længst nået. Går det efter planen er hun på scenen i 2013.
Også her er kontinuerlig træning og diciplineret kost vejen frem.
Målene er vigtige både for mig og klienten, der skal være klare mål om hvad man vil. Det skal være skrevet ned og der skal være delmål, så man kan se og måle at man er på rette vej.
Først når man har disse mål bliver ting konkrete, og derefter er det bare et spørgsmål om diciplin og vedholdenhed, så kommer resultaterne stille og roligt.

Mine klienter og partner Stine og Marc

2 x bronze i Ringsted

Historien her er speciel, i sin tid var jeg med til at uddanne/hjælpe Marc lidt på vej, vi har holdt kontakt i over 20 år, og i dag er Marc selv en seriøs og meget efterspurgt personlig træner i KBH.
I ca 2010 lavede jeg program til Stine med henblik på noget "konkurrence" engang, kunne se der var potentiale i tøsen.
I 2013 er hun i KBH og hun kontakter mig for lidt support, jeg giver bolden videre til Marc som overtager hendes træning/diæt mm, og det virker.
7. september tager hun bronze i Body fitness i Ringsted, og kvalificere sig til DM i Herning måneden efter, ligesom jeg selv gør.
Men her ser i 3 generationer af atleter og personlige trænere med succes.
Jeg vælger altid at samarbejde med de bedste, og når der bliver for stor afstand så hjælper jeg hellere mine partnere som Marc i KBH og Kenneth Døi i Ålborg, det giver de bedste resultat, og det er også rart feks til konkurrencer at vi kan hjælpe hinanden med stort og småt.

Alder er ingen begrænsning for dem der vil

2 x Bronze i Bodybuilding 2013

Efter 13 års pause med konkurrencer valgte jeg i 2013 at tage en hurtig beslutning, bla for at udfordre mig selv fysisk og mentalt. Jeg valgte at stille op til DM-bodybuilding Masters med kun ca 75 dages tid til forberedelser. Alt var nyt, posering, show, forbund, konkurrenter osv, da jeg ikke havde konkurreret i bodybuilding før. Men med en intens og målrettet indsats lykkes det at hive en bronze medalje hjem trods visse begynder fejl, kort forberedels tid, en alder på 54 år osv.
Så lad dig ikke skræmme af din alder, din tid, dine mål, jeg ved at stort set alt kan lade sig gøre hvis man virkelig VIL og gør en indsats.

"Mennesket har kun den begrænsning det selv sætter"

Daniel Risgaard og Natural Power Fitness

Naturlig atlet Daniel Risgaard

Daniel er en jeg træner på bla. Fitness Elite holdet. Han er naturlig atlet, 19 år gammel, dybt seriøs, og debuterede i Danmarks første rene konkurrence på Værket i Randers. Han har på få år nået mere end andre gør på et helt liv...googl ham og se, billederne taler for sig selv....du kan nå samme resultater ved mig hvis du har viljen og styrken, vedholdenhed og tålmodighed...Daniel kalder vi "The Monster"

Naturlig atlet Howard

Howard..finalist i Natural Power fitness

Howard "Nakken" går også på mit hold, fantastisk mand med en flot symmetri. Seriøs og dedikeret, og har skabt en unik krop på få år. Han er stærk, flot, udholdende og atletisk.

Kom også finalen i 2014 så ham skal vi nok komme til at se mere til.

Topform 55 år

Danmarks historie 2014

I konkurrencen Natural Power fitness på Værket mødtes Danmarks eliten for de rene og doping fri atleter for første gang. Stort felt på 15 mand i alle aldre og vægtklasser i en åben konkurrence. Jeg nåede selv den form jeg havde planlagt, men måtte se mig slået af yngre og mere rippede folk, så det er fair nok. Heldigvis kan jeg stadig lave forbedringer, og det er jo det som bodybuilding drejer sig om, at forbedre og bygge den perfekte fysik. Alder skal aldrig være din hindring, det vil jeg gerne bevise, så uanset din alder og form, kan jeg med min erfaring sikkert gøre dig endnu bedre. Jeg håber selv at jeg inden for de næste år kan blande mig blandt de bedste i verden i min aldersklasse....vi får se

Kontakt info

Jeg hører hjemme i Støvring ved Randers, og her arbejder jeg fra, samt at jeg ofte er tilknyttet et center i Randers.

Kontakt mig på tlf 40105221

Mail morten@antiaging.dk

Eller find mig i det center jeg er i.

Eller find mig på Facebook

Du kan altid spørge eller vi kan finde tid til en gratis samtale.