Kend dine mål, se dine fremskridt, få resultater

Mange tager fejl af dem selv, og tror måske de er bedre eller dårligere end de virkelige mål, jeg kan gøre det konkret
Luise her har været kunde ved mig i mange år, starten var at finde de konkrete mål, og derfra var der kun en vej...
Gratis råd og personlige erfaringer med træning og kost
Camilla før og efter et besøg på Slankehold m/k og senere individuel træning og personlig træning ved mig
Sådan skaber jeg den perfekte krop

Kend dine mål, og få bedre resultater

Bliv konkret og nå bedre resultater.

Folk som kender deres mål og udgangspunkt har langt lettere ved at sætte mål, og nå disse mål. I det øjeblik du kender din vægt, fedt %, fedtmasse, bmi, muskelmasse og biologisk alder, så kan du også gå igang med at ændre disse, samt få en senere opfølgning, hvor du kan se dine fremskridt. Vi starter med alle de elektroniske ting på Tanita måleren, som er meget nøjagtig hvis dine mål bliver taget på samme maskine og under samme forhold hver gang. Vi kan også se mængden af fedt omkring dine indre organer, og det betyder meget for din sundhed og livsstils sygdomme. Vi tester også din biologiske alder, som fortæller hvor gammel din krop faktisk er nu med den fysik du har. Du kan godt være 25 år, men have en krop som en på 40 år hvis du har for meget fedt og for lidt muskel, men det gode er at vi kan rette op på det hele igen.

Pris og sted

Det tager en halv time at få taget dine mål.

Når vi er færdige med Tanita, tager vi mål på hele kroppen med målebånd, samt 4 steder med en lille tang, intet gør ondt. Har du kamera kan vi også tage 4 foto fra alle sider af din krop, så har du sammenlignings grundlag. Du får et skema med alle tal på som du kan bruge til opfølgning.

 

 

 

Det koster 150,00 kr 

 

Det foregår ude på min gård i Støvring eller i center.

Fra buttet pige til lækker "babe"

Viden om kost, og målrettet træning er Camillas vej

Tabte 22 kg

Camilla her er et godt eksempel på at få taget sine mål, erkende resultatet, lave en plan for at ændre det, og så have vilje og diciplin til gennemføre det. Hun er gået fra buttet pige til slank babe-model. Målsætning, kost og træning har været medicinen. Hun er gået fra en krop hun hadede til en krop andre beundre, flot arbejde og sejt gået. Og arbejdet med kroppen fortsætter, jeg håber snart at kunne komme med et nyt frisk og flot "babefoto"

Kunderne fortæller

Camilla er et godt eksempel på før og efter, og værdien af måling og jævnlig kontrol

Kontrollen VAR forskellen

Jeg har i flere år gerne villet tabe mig - men kom aldrig rigtig længere end til ønsket. Det ændrede sig da Morten fik banket noget fornuft og nogle fantastiske vaner ind i mit hoved. Det er altid dejligt at besøge Morten til en vejning, for han er så motiverende og positiv. Det er uden tvivl det faktum, at jeg vidste at Morten skulle veje og måle mig der gjorde at jeg efterhånden har smidt 12 kg. Han forstår at motivere på den helt rigtige måde. Og for mig har det skub han har givet mig hver 14. dag været nok til at guide mig i den rigtige retning. Jeg skylder ham det største tak for at have ændret min holdning og mit liv for evigt. Gør jer selv den tjeneste at brug de penge det koster - for det er hver eneste krone hver! Jeg vil anbefale alle at bruge Morten - for han gør virkelig en kæmpe forskel.

 

Atlet..fitness, bikini, bodybuilding.

Vægten er en ting, muskelmasse, fedt%, væske, knogler fortæller en anden historie

Ambitioner med din krop

Hvis du er mere ambitiøs så er en god måling rigtig vigtig, for den lyver ikke. Når vi ved hvad din fedt masse og muskelmasse er, når vi kender alle mål på din krop, når vi kender fedtet lige under din hud, så ved vi også hvad der skal til, hvilken retning du skal i for at nå i mål. Du bliver mere målrettet og seriøs i det øjeblik du har konkrete mål, og samtidig får erfarne øjne til at kigge på dig, og en seriøs kritik, det gør at du kan komme videre.

Vægtab over 46 kg på 3 måneder

3xM..Morten, Maria og Malene på Cafe Kræs hvor alle mine hold slutter af med lækker mad.

Kontrollen gav store resultater.

På mit "Slankehold nr 28" var der fantastiske resultater for alle piger, men især 2 piger skilte sig ud. Det var Maria som tabte 8,8 kg på 2 uger, 21 kg på 3 måneder og 27 cm i taljen. Veninden Malene tabte 9,0 kg, 25,4 kg og 30 cm i taljen. Det der især virkede for dem var kontrollen hver 14. dag, her tog vi vægt og fedt% og på den måde stod de til ansvar både over for mig og hinanden, og det holdte dem motiverede og skarpe alle 3 måneder og gav disse fantastiske resultater. De brugte og bogen til at få de 6 daglige små måltider, og deres motion var gåture og masser af Zumba. Kontrol virker, for så ved du hvad der sker, du står til ansvar, og vi kan korrigere dine mål og ønsker.

For selv at opnå den perfekte krop har kontrol af mål altid været vigtigt for mig, på den måde kan du stille og roligt arbejde dig systematisk hen imod den krop du ønsker. Jeg kan hjælpe dig med at analysere dine mål og samtidig støtte dig i at nå dem hurtigst muligt.
morten rene pederzen