"Kræv din ungdoms krop tilbage"....7. august 2019

"Kræv din krop tilbage"

"Mandeholdet 2019"

Holdet er specielt for den meget overvægttige mand mellem 35 og 65 år. Vi laver din krop om på 3 måneder. Vi lægger vægt på vægttab, lavere fedt%, sundere krop, mere muskel og yngre biologisk alder. Forvent at tabe mellem 15 og 30 kg på de 3 måneder. Vægttab er vores focus, men du vil også blive stærkere og få mere muskelmasse og mindre fedt. Vi ændre din kost så du bliver sundere og får en yngre biologisk alder. Der bliver nogle udfordringer, men også nogle flotte præmier til de bedste resultater. Og så slutter vi af med en lækker middag på en god resturant.

"Vi gør det sku"

Morten er 58 år og din træner i forløbet.
Din talje skal helst være under 94 cm
Du kan altid komme i form, uanset din fortid og alder. Jeg kan vise dig vejen, da jeg selv har været der, erfaring er det du køber ved mig
Natural Power Fitness 55 år ung...indtil nu har jeg ret
I 2014 deltog jeg som 55 årig i Danmarks første DM for naturlige atleter på Værket i Randers
Foto fra 2001 og 42 år gammel, og lige efter mr.fitness i Herning, hvor jeg nåede finalen for 3 gang i træk..

Den hele mand...holdet for mænd der vil se godt ud, være stærk, og leve godt hele livet.

Sådan så jeg ud som 41 årig, efter ca 25 års naturlig træning

"Take the best, forget the rest"

Holdet her er kun for mænd, primært dig mellem 35 og 65 år

Jeg laver dette hold for de mænd, der seriøst ønsker at komme i den bedst tænkelige form. For dem der vil have en stærk, sund, flot og optimal krop, der gør dem i stand til at leve til de er 100 år, uden sygdom og forfald

Jeg vil dele rundhåndet ud af den viden jeg har om at bygge en perfekt krop i en sen alder, fortælle om alle de antiaging trick der er for at holde din krop stærk og vital, flot og ungdommelig.

Du vil lære om træning, kost, kosttilskud og mental træning, så du kan komme igang med at skabe lige den krop du ønsker. Jeg har som en af de få i verden, selv trænet i over 45 år, og været i topform lige så længe. Den erfaring får du del i, og følger du mine råd kan jeg garantere at du får resultater der vil forandre din krop for evigt. Du skal blot have tid, vilje, tålmodighed og lyst til at gøre arbejdet, så viser jeg dig hvordan.

"Alt er muligt"

Holdstart for "Mandeholdet" bliver 7. august 2019

Foto fra min 50 års fødselsdag

Opstart, pris, sted, dato og tilmelding til "Mandeholdet 2019"

"Mandeholdet" starter op en onsdag 7. august 2019 med gratis foredrag ude ved mig i Støvring kl 19.00

Jeg holder et gratis oplæg, hvor jeg fortæller lidt om mig selv og mine træningsmetoder jeg vil bruge på dette hold. Der plads til 20 personer til foredrag og max 12 personer på holdet.

Holdet varer ca 3 måneder, og vi mødes hver onsdag og/eller torsdag- fredag 18-20. Holdet vil have max 12 deltager og minimu 7 deltagere, så det bliver et lille intimt hold så der er tid til alle, og tid samvær. Det første er nu igang, og der vil komme lidt mere info på siden om det, og jeg skal nok snart sætte en nøjagtig dato på.

Tilmelding til mig på 40105221 eller morten@antiaging.dk

 

 

Pris for "Mandeholdet" er 7495 kr

"Pris er det du betaler, værdi er det du får"

Resultater

"3 mænd tabte over 70 kg på 3 måneder"

Mandeholdet har kørt før og det gik rigtig godt. De 3 bedste mænd tabte over 70 kg. Calle tabte 31 kg, Brian 25 kg og Claus 20 kg, og det gjorde de på 3 måneder. Det var kost, kondi og vægttræning der var opskriften. De 3 mænd havde til gengæld masser af vilje, motivation og energi, og derfor fik vi disse fantastiske resultater. Så det er bevist at "Mandeholdet" giver resulater, og vi dokumentere det hele sort på hvidt. Men husk det er dig der skal lave arbejdet, det kommer ikke af sig selv, så du skal være klar til en livsstils ændring ?...er du det, så er dette hold noget for dig.

"Just do it"

Præmien er en køretur

"Ferrari eller Porsche ?"

Mænd kan normalt lide fede biler, så præmien i 2018 bliver kørerture i nogen af verdens flotteste og hotteste biler, og du får selv lov at køre.

Så jeg har lavet 3 flotte og sjove præmier til de 3 bedste resultater på holdet.

Den mand der taber flest kilo og centimeter får en halv time i en rød Ferrari.

Den mand der øger sin muskelmasse mest får et kvarter i en Ferrari

Den mand der får den laveste fedt% får et kvarter i en sort Porsche.

Men alle vinder på holdet, for alle får en slankere, sundere, flottere og stærkere krop, bilturene er mere for at lave lidt konkurrence og øge motivationen.

"Succes på 4 hjul"

Program specielt lavet til din krop

Kom igang med et unikt program til din krop

Jeg laver dit første program specielt til dig

I løbet af de første par uger laver jeg et personligt program specielt til den krop du har nu, men med de ingredienser der skal skabe den krop du vil få i fremtiden.

Vi kigger på din kost, kommer med foreslag til dine kosttilskud, og sætter dine mål. Så er du hurtigt igang og kan begynde med at forandre din fysik til dit perfekt jeg.

Du får din egen trænings dagbog, så vi kan følge op og kontrollere. Du kan selv se dine fremskridt, og der sker hurtigt noget. Det vil tage 2-3 timer individuelt pr person at lave dette.

"Pain is temporary, quitting is forever"

Opstart..sundheds tjek, blodtryk, fedt%, taljemål, bmi, muskel masse, fedt masse, biologisk alder.

Typisk ser piger sig dårligere, og mænd synes de ser flotte ud....begge tager fejl

Vi starter med dit udgangspunkt....og finder dit slutmål.

Du taber fedt, får mere muskel og bliver yngre på de 3 måneder.

Alle starter med at blive vejet på elektronisk vægt. Den fortæller alle detaljer om din krop, som bmi, fedt%, væske, muskemasse, knoglemasse, vægt, fedt om indre organer, biologisk alder mm, dette skal også ses som et lille sundheds tjek af din krop. Undervejs skulle vi reducere fedt, opbygge muskel og gøre dig yngre.

Så tager jeg 4 steder med en tang, og måler fedt under din hud. Samt tager alle mål med målebånd fra top til tå.

Alle mål får du selv på et skema, så kan du følge dine fremskridt, når vi vejer hver 14. dag.

Du kan faktisk godt forbedre din biologiske alder med 25-30 år, hvis dit udgangs punkt er dårligt, til gengæld er der så plads til forbedring, og det kan du mærke.

"Den som holder målet klart for øje, kommer ikke på afveje"

De rette antiaging kosttilskud følger med

Kosttilskud der holder dig ung og vital hele livet

Det er vigtigt at du efter de 35 år bruger de rette kosttilskud for at forblive vital

De rette kosttilskud er vitale for din krop og din succes med at holde den ung. Jeg samarbejder med Naturdrogeriet som er et anerkendt firma inden for kosttilskud der virker.

I prisen er der for ca 2000 kr kosttilskud, som du skal bruge de første 2 måneder.

Jeg har selv brugt disse og lignende produkter siden jeg var helt ung 12-13 år, og ved at de virker, hvis du skal være vital, sund og rask og ungdommelig, og have en biologisk alder der er 15-20 år yngre end din kronologiske alder (den der står i dit sygesikringskort) Jeg vil gætte på at de mænd på holdet der kommer i dårligst form kan forbedre deres biologiske alder med 25-30 år på de 4 måneder.

"Den raske har mange ønsker, den syge kun et"

Du er hvad du tænker

Muhammad Ali kunne om nogen få tanker og ord til at blive virkelighed, vil du vide noget om mental træning, så studer ham

"Hvis materien er mægtig, så er tanken almægtig"

Der findes ikke nogen stærkere kraft i dig end dine tanker, og med tiden skaber dine tanker dig og alt rundt omkring dig. Så det at skabe en perfekt krop mellen de 40 - 60 år og beholde den der, er også et stort mentalt arbejde. Undervejs har jeg tekster og temaer der omhandler dette, og måske får jeg også andre folk indover her som er eksperter på det område.

Men først og fremmest skal du jo selv tro på at du kan ændre eller forbedre din krop. Du skal lære at visualisere dine mål, og i din hjerne se den krop for dig du ønsker. Når du kan det, og dit mål er klart, så kan du også nå det i den fysiske verden, så er der bare et spørgsmål om tid, tålmodighed, vedholdenhed og hårdt arbejde.

"Dag for dag, på alle måder bliver jeg bedre og bedre"

Mandekroppen mellem 35 og 60 år

Indianer høvdingen Geronimos ord, som han brugte i krigen med overmagten, den Amerikanske hær

"Stay hungry"

Når man runder de 35 år er det op ad bakke. Du topper måske endda allerede ved de 30 år, og derefter forfalder din krop faktisk lige så stille. Du mister energi, vitalitet, styrke, muskelmasse, smidighed, overskud, hjerneceller, kondi, syn og mange andre ting.

Til gengæld får du mere fedt, bliver mere blød, risikere skader og får flere sygdomme. Faktisk bliver det farligere og farligere at leve, for i følge "Gomberts lov" fordobles din risiko for at dø hver syvende år du lever. Hårde odss når man nu endelig er blevet voksen.

Men lever du sundt, spiser rigtigt, tænker klart, træner korrekt og får de rette kosttilskud, så kan du næsten helt stoppe den proces med ældning. Jeg vil undervejs måske kunne gøre nogen af jer 15 - 30 år yngre i biologisk alder.

"Selvtillid er livets grundsten, i det øjeblik du mister den mislykkes livet"

Program og temaer for de 3 måneder, sådan ca..

Her er jeg på scenen til DM bodybuilding 2013, 54 år, i topform, alder er kun en begrænsning i din hjerne, og jeg vil lære dig at bryde den barriere

Du lærer alt om at holde din krop i topform

Den erfaring jeg har erhvervet gennem 60 år får du del i. Jeg vil lære dig alt det jeg ved, og som jeg bruger på mig selv, og har gjort siden jeg var ca 10 år, hvor de første beslutninger om en perfekt krop blev taget.

Jeg vil her skrive overskriften på de forskellige temaer vi skal igennen. Grundlæggende vil det være at lære at tænke, spise og træne korrekt. Men ting som din søvn, vaner, arbejde, økonomi, genetisk arv, forhold og mange andre ting vil spille ind. Rækkefølgen her er lidt tilfældig indtil første hold er færdigt, da jeg sikkert vil ændre lidt undervejs, og improvisere efter de folk der nu er med på holdet. Ny viden, ny teknologi vil også spille ind, feks kan et kosttilskud forbedres og ændres, og vi udskifter det måske. Eller en trænings metode forbedres osv. Vi er i en verden hvor mange ting forandres.

Men nogenlunde sådan her, gør vi.

Opstart og info foredrag. Vejning og måling og foto af din nuværende krop. Individuel Program til alle. Nye mål for livet. Målsætning. Kend din kropstype. Konceptet jeg arbejder udfra. Hjerne. Alders test. Vilje og vane. Kosttilskud. Yoga og meditation. Kost og diæt. En dag hvor vi laver mad med en kostvejleder. Og så slutter vi af med at spise på en Resturant i Randers, og her havde jeg tænkt på en lille præmie til vinderen, evt den person der har fået bedst biologisk alder, øget sin muskelmasse, tabt mest fedt eller ?

"Søg og du vil finde"

100 aktive år til dig ?

Torben Ulrich som 85 årig og som ca 40 årig og top tennisspiller

Du kan leve godt og stærkt i 100 år med min opskrift

Jeg tror at man med den rette attitude bevidst kan få sin krop til at leve længere og bedre. Jeg tror at man idag skal kigge på epigenologi og den viden om hvordan vores gener udtrykker sig, hvordan vores tanker og adfærd måske påvirker vores gener, og ikke omvendt.

En af mine idoler er bla Torben Ulrich som var en af Danmarks bedste tennisspillere ennda i en meget høj alder. Han er en yderst bemærkelsesværdig mand med mange talenter, som man kan læse om i bogen "Udspil"

Jeg er helt sikker på at du med bevidst forkert livsstil kan ældes hurtigt og forringe dit liv med negative tanker , dårlig mad og mangel på motion, du har sikkert selv set ekssembler i dit liv. Jeg er også lige så sikker på du kan det omvendte. At du med en bestemt livsstil kan få dit normale mandeliv på 78 år til at vare ca 100 år, især hvis du følge rmine råd. Jeg er også sikker på at du i forløbet kan lære at holde dig ung og vital i lang tid. Men det kræver et arbejde og en indsats fra dig...resten af livet, og hver dag.

"Vær frygtløs og stærk, verden nærer kun agtelse for sine helte"

Hvis din krop er på vej til forfald

Ikke alt fremskridt er godt

Take action

Hvis du er mellen 35 - 65 år og du kan mærke alderen på en negativ måde, så er det nu du skal vende skuden, for det ikke for sent, du kan faktisk på bare et år skabe mirakuløse resultater. Hvis du er over 35 år, og allerede i fin form, så er dette måske også holdet for dig, for så kan du optimere og fortsætte den gode stil, måske endda forbedre en del alligevel.

På 1 år udskiftes 98 % af kroppens celler, alt bliver fornyet af den mad du indtager, så på et år er du faktisk et helt nyt menneske, og jeg kan gøre dig helt optimal på den tid.

Er du over de 40 år, så er du faktisk i forfald med mindre du bevidst ændre retningen, og den kan du ændre, og jeg kan hjælpe dig med at ændre den rigtig meget i den rigtige retning. Får du først grundlagt de rigtige vaner, og holder fast i dem, så får du også en fantastisk krop og et fantastisk liv. Jeg tror især at dette hold vil tiltale mænd i ca 40-50 år alderen, da det er her at mange mærker en negativ forskel i deres liv. Man kan der have succes på mange planer, men nogen mærker kropslig forfald, psykisk nedtur, smerter i lænd, ryg, manglende lyst til flere ting osv.

"Lige meget, hvor langt du har gået ud af en forkert vej, så vend om"

Mere potens og vitaliet i livet

Den meget berømte pige fra Aston Martin bilreklamen.

Vi får potensen til at stige

Håber din vitaliet reagere lidt på det foto, ellers skal du gøre noget ved det.

Med alderen vil vitaliet og potens som en naturligt ting falde for mange mænd. Det skyldes et fald i vores hormon produktion. For nogen sker det tidligere og kraftigere, for andre senere og mindre, men det sker. Det positive er at man selv via kost, kosttilskud, søvn og rigtig træning kan modvirke faldet, og er det sket kan man booste potensen igen. Fakta er at tungere vægttræning med basis øvelser vil hjælpe, og det vil du lære om på holdet. Så hvis du ud over en flot og sund krop også vil øge eller genvinde potens/vitalitet på en naturlig måde, så er dette hold både svaret og løsningen for dig. Jeg kan garantere dig mere vitalitet, det siger både erfaring og resultater mig.

"Selvtillid er livets grundsten, i det øjeblik du mister den mislykkes livet"

Stress og depression...vi knækker koden

Stress, depression og træt af det hele

Mange mænd når i 40 erne et punkt hvor livet gør ondt, måske går man ned med stress eller depression eller noget andet der knækker en for en tid. Hvis det sker, så er det tid for en livsstils ændring, noget skal laves om. Måske skal du arbejde mindre og tænke mere på dig selv, måske skal du spise og drikke anderledes, måske skal du tidligere iseng og få hvilet ud. Måske skal du give dig tid til at være i naturen. Der kan være mange ting, jeg og mit team, som kan være Psykoterapuet eller anden behandler vil kunne hjæpe dig her, fordi du kan altid skifte retning og få det godt igen.

"

Jeg leverer løsninger, der forbedrer, forlænger og beriger dit liv
morten rene pederzen