Meditation med Peter og Morten (nej, det ikke dem)

Meditation giver ro, balance, styrke og overskud.
Peter Pedersen er verdens mester i fridykning
Morten er manden med bjerget, søen, øen og falkene
Du består af stof der kan optimeres til det perfekte
Peter og Morten laver meditation med resultater

Meditation i Fitness4you Randers

 

Body N’ Mind - Meditationsevent -en event med verdensmesteren i fridykning Peter Pedersen

Hvad er meditation? Meditation er et simpelt redskab til at blive klogere på sig selv og de kvaliteter, som ligger i os alle. Man kan kalde det for mental hygiejne! Du kan bruge det som et redskab til at finde positiv energi og overskud i en hektisk hverdag. En energi der gør dig i stand til at være nærværende og tænke fremad.

Peter Pedersen har brugt meditation til at bevare fokus, ro og overblik i de mest fysisk og psykisk krævende situationer under hans jagt på rekorder i dybet.

Hvad kan du forvente af denne event? Først og fremmest skal du prøve at meditere! Peter forbereder dig grundigt, så du bliver klar til en meditation, som er simpel og let tilgængelig. Det er noget, som du vil kunne tage med dig hjem og bruge i din hverdag med det samme.

Eventen skaber et åbent forum, hvor du, hvis du har lyst, kan stille spørgsmål, så alle går hjem med en bred forståelse for meditation.

Eventen er for alle med interesse i meditation. Om du er erfaren eller nybegynder, så venter der dig en god og inspirerende oplevelse.

Eventen foregår torsdag 5. november i Fitness4you, og er på ca.1½ time. Medbring noget at sidde på, hvis du vil sidde på gulvet, når du mediterer – en pude eller et tæppe, men der vil også være sat stole op, hvis du foretrækker det.

Pris er 150 kr pr person inck snack, te og kaffe bagefter i vores flotte cafe.

Betailing på Mobil pay til Peter på 24269182

 
 

Meditation i unikke omgivelser med en stor mester

Nogen steder i verden er meditation en normal dagligdags ting, i Danmark stadig en lidt mystisk og eksotisk ting for mange

Meditation bør være en vigtig del af alle menneskers hverdag. Der er ingen tvivl om at indre styrke er den virkelige styrke, det har alle verdens store folk vidst igennem alle tider, og alle kulturere

Meditation med Peter Pedersen torsdag 5. nov kl 20.30 i Fitness4you

Dette er en mulighed for at arbejde med dig selv og opleve såvel dine stærke som svage sider.

Er du gået ned med stress, eller fornemmer du, at den kommer snigende, så er meditationsforløbet en mulighed for at få værktøjerne til at komme ovenpå igen. Min erfaring har vist, at elever efter få lektioner vil mærke en fremgang, og i langt de fleste tilfælde vil være klar til at vende hurtigt tilbage til et normalt liv, hvor meditationen bliver et redskab til at vedligeholde den mentale hygiejne.

Meditations eventen ude ved Morten er for alle der lære mere om meditation, prøve det for føste gang, bliver bedre til man allerede er god til, eller løse udfordringer man tumler med. Det kræver ingen ting at være med, kun din tilstedeværelse, og så skal du bare kunne sidde stille i en times tid.

Der arbejdes i disse sessions med en kombination chakra-meditation og den grundlæggende buddhistiske måde at meditere på.

Deltagere kommer til at arbejde med områder som:

Fokus
Selvkontrol
Selvindsigt
Koncentration

Event i Fitness4you Randers kl 20.30 og plads til 70 personer

Der er tale om en guidet meditation!

Varighed: 1.30 til 2 timer

Pris 150 kr betaling i center eller på Mobil pay til Peter på 24269182


 

 

 

Falke Bjerget i Støvring

"Tårnfalke bjerget" her sidder vi og kigger mod en flot solnedgang, og på valmuerne i alle farver. De store sten vil omkranse hele bjerget, og mange dyr gemmer sig og yngler i de vilde planter der også dækker bjerget.

"Nogen ser en bunke jord, jeg ser et bjerg"

Meditation kommer til at foregå i helt specielle omgivelser ude ved mig i Støvring. Her er et bjerg med ynglende Tårnfalke, som vil svæve hen over dig, sidde i kassen og kigge på dig, og fodre unger alt imens du sidder og meditere. Ved bjergets fod er der en sø med en lille ø. Her er der frøer, tudser og salamandre, og sidder du helt stille en varm sommerdag kan en guldsmed sætte sig på dig. Området er ved at gro til med blomster, sommerfugle buske og store solsikker som vil lokke masser af sommerfugle til. Planen er at der med tiden sikkert hegnes ind, så der vil komme Påfugle, sjældne dyr af en eller anden art til at gå omkring bjerget og søen. Men første projekt er at få det plantet til i 2014. Vi vil sandsynligvis sidde med udsigt til sø, bjerg og Tårnfalke når vi mediterer i 2015. Her i 2015 yngler Tårfalkene i den anden kasse inde i haven, og det ser ud til der i år er 5 fine unger, og de vil alle være tilstede under første meditation i juli. I skrivende stund yngler der også både en hare familie og et fasan par på bjerget, så det gør stor nytte som yngle og skjulested.

Peter Pedersen...resultats skabende meditations lærer med baggrund i elitesport

Vores lærer Peter Pedersen

Profil

-Limits are what you want them to be...

Jeg interesserer mig for det velfungerende menneske, og hvordan vi alle kan blive bedre til at klare livets udfordringer og nå de mål, som vi sætter os.

Jeg tilbyder guidede meditatonsundervisning og har gennem flere år hjulpet personer, der enten været sygemeldt med stress, har været lige på kanten til af få det, eller som bare ønsker at blive klogere på sig selv. Nogle af den har henvendt sig, fordi de har haft brug for at komme videre arbejdsmæssigt, og for andre har det handlet om deres privatliv.

Af samarbejdspartnere kan bl.a nævnes: Vestas, LEGO og Forsvaret.

Jeg er desuden en inspirerende foredragsholder. Jeg brænder for at formidle mit budskab, som er baseret på de oplevelser, som jeg har gjort mig gennem et liv med dyb meditation og sport på højeste niveau. Min største sejr er at se, når et menneske rejser sig fra et nederlag med fornyet kraft og en viden, der fremover udgør et redskab til at yde det maksimale i alle livets udfordringer.

Mit første møde med meditaton var da jeg som 18-årig startede til kampsport. Inspireret af det jeg oplevede, fortsatte jeg med mine egne meditations- og yogaøvelser. Meditationen var senere en vigtig del af mit liv som fridykker. Fra 2001-2007 var jeg blandt verdens absolut bedste inden for fridykning med resultater som: Verdensmester for hold 2006, Verdensrekord i længdedyk 2003, Verdensrekord i Team Static 2006, Verdensrekord i 16 x 50m 2002, vinder af Nice Open 2004, 2005, 2006, 3 Danske Rekorder i dybdedyk 2004-2005, topplaceringer ved VM i dybdedyk i 2005 og 2007 og flere placeringer som No. 1 på verdensranglisten i længdedyk.

I 2008 tog jeg på et 10-dages ophold i et buddhistisk kloster i Thailand, hvor der blev undervist i meditation, grundlæggende buddhisme og Mindfullness. En undervisning der har haft stor betydning for, at jeg i dag kan få det maksimale ud af såvel min egen meditation, som i den jeg underviser i.

Efter at have trukket mig tilbage fra fridykning på konkurrenceplan har jeg fokuseret på undervisning i meditation.

 

Ro, indsigt og balance i livet

Foto af Henrik Knudsen

Mig og min meditation

Jeg har dyrket yoga/meditation siden jeg var 15 år, så det er over 40 år nu. Jeg bruger det lidt hver dag, og for mig er det vigtigt af flere årsager.

Jeg dyrker hård træning, derfor skal jeg også finde tilsvarende ro, min krop er under hård stress, men jeg får den i ro/balance igen ved at kunne meditere og har lært mig selv at slappe af på et split sekund, bla med åndedræts øvelser.

Jeg arbejder med investering og aktier, og skal tage vigtige beslutninger på få sekunder nogle gange, så min hjerne skal være skarp og rolig, også i pressede situationer, her har jeg igen brug for ro, overblik og fokus.

Jeg ønsker at få indsigt at få viden gennem meditation, jeg håber at kunne komme i den meditative tilstand af ro, universél opløsning, spirituel indsigt, guddommelig indsigt, eller hvad man nu vil kalde det. Jeg sidder ofte ude i lune sommer nætter, helt stille i 20-40 min eller timer, hvor jeg virkelig føler at jeg bliver et med universet, kun er en tanke, helt opløst og uden fysisk krop (jeg kan ihvertfald ikke mærke den) og det er i den tilstand jeg en dag håber at få en "ud af kroppen, guddommelig oplevelse" noget der kan bringe mig hinsides, eller på den anden side, eller ?

Ja, det var min oplevelse af meditation

"Er materien mægtig, så er tanken almægtig"

Priser, tidspunkter, tilmelding og lokalitet

En af mine Buddha figurere kom lige med i et fitness foto fra 2013

Vi vil holde det på en pris så alle kan være med, så vi ligger ud med intro pris som 150 kr pr person. Det er inck meditation som varer fra 1-2 timer afhængig af antal folk, vejr og vind og spørgerunden tilsidst. Der vil være te og kaffe samt lidt sundt snack bagefter, og tid til en snak med både Peter og Morten, og mulighed for at se Tårnfalkene

Du kan tilmelde og betale både til Peter og Morten, men din tilmelding er bindende, og du skal betale ved tilmelding så vi har styr på antal osv. Der vil altid være max 25 pladser på holdet i Støvring.

Du skal selv medbringe noget at sidde på (pude-måtte) samt evt tæppe og det rette tøj, da vi jo sidder ude i alt vejr.

 

Pris 150 kr som betales til Peter via Mobil pay

 

 

Første meditation ved Tårnfalke bjerget 2014

Her sidder vi ved søen i 2014

Første meditation gik fantastisk godt, der var fuld booket og lækkert vejr med sol, varme og solnedgang. Vi kan anbefale godt med tøj, for der kan blive koldt når man sidder stille længe. Vi laver nu ca 10 chakra meditationer hen over sommeren så man virkelig kan få lært det. Det bliver sådan ca torsdage i lige uge. Der vil være max 25 pladser, og så slutter vi af med bål, te, kaffe og lidt sundt snack, og rigelig tid til en snak om dine oplevelser/spørgsmål osv.

Meditation 3. juli 2015

Jeg var hundepasser 3. juli, her er lille Yasmin.

Første meditation i 2015

3. juli 2015 var fantastisk, sommeren kom, stille vejr, flot solnedgang og mange søde deltagere var mødt til meditation ved "Tårnfalke bjerget" i Støvring. Der var i år 5 flotte unger i kassen, og de kom også lige forbi under meditationen. På bjerget bor nu også en hare med små unger, samt et Fasan par. Peter lavede en god aften, og vi sluttede af med bål, te og lidt sushi....dejlig aften.

Meditation 7. august 2015

Et lille udsnit af deltagere efter meditation, hvor vi hygger med snak, te, bål og deler oplevelser

Anden meditation i 2015

7. august bød igen på fantastisk vejr, sol, varme, vindstille og sommer. Vi var ca 20 deltagere på denne dejlige aften, mange nye og flere gengangere, så det var helt fantastisk. Det er dejligt vi bliver flere og flere, og det gør at vi tager endnu engang ude ved "Tårnfalkebjerget" og det bliver sensommer meditation den 4. september kl 19.00 og så håber vi på godt vejr igen.

Næste meditation er torsdag 5. nov 20.30

07-08-2015
Din tilmelding er bindende, og det betyder altså at du skal møde op når du er tilmeldt, ellers tager du pladsen for en anden, og det koster 150 kr at deltage, som du skal betale ved tilmelding/fremmøde Mød op ca 20.15 da vi går i gang kl 20.30 og der vil vi gerne have ro på. Du kan parkere gratis ved centeret

Man kan meditere alle steder

1999 og Nellemann i Randers...

Fordybelse

Meditation kan foregå alle steder, det er blot en indre ro og fravær af stress. Man går ind i sig selv og glemmer lidt tid og sted, fordyber sig i "noget" det være sig tanker, åndedræt, en lyd, en bevægelse, eller en opgave, alle kan gøre det, eller lære. Du kan være både rig og fattig, afholdende eller kapitalist, meditation tilhører alle der vil det, og kan bruges af alle til at forbedre alt. Det behøver ikke at være religiøst, det kan være super kommercielt og bruges der også.

Alle dine tanker har en tilbøjelighed til at marerialisere sig i din tilværelse.
morten rene pederzen