"Slankehold unge piger" lækker, flot og stærk.. 2020

"Slankehold unge piger" handler om at lære om kost, motion, kosttilskud, målsætning og at du på 12 uger kan tabe 10-20 kg og få en flot krop, selvtillid og et gladere og lykkeligere liv.

Slankeholdet for unge piger mellem 17 - 25 år der vil tabe sig og se sund og slank ud hele livet

Fedt og muskler fylder ikke det samme, så ved at fjerne en del fedt og bygge lidt muskel kan vi fuldstændig ændre din krop

Fra overvægt-ensomhed-usikkerhed til normalvægt-venner-selvtillid

Rigtig mange unge piger har idag problemer med overvægt, som giver dårlig selvtllid, som fører til ensomhed. Det er et stort problem som kan virke uoverskueligt hvis man selv skal løse det ?

Men faktisk kan det nemt løses hvis man i tide får den rette vejledning, og selv har viljen til at ville gøre noget ved situationen. På kun 3 måneder kan man tabe sig, få nye venskaber med andre piger i samme situation, og få en flot krop og medfølgende selvtillid. Dette hold vil gøre livet lettere for mange unge piger.

"Selvtillid er livets grundsten i det øjeblik du mister den mislykkes livet"

Jeg kan hjælpe dig godt igang med en ny livsstil

Morten er tidligere top atlet inden for tennis, atletik, fitness og bodybuilding. Har over 40 års erfaring især med piger og vægttab

Personlig træner/coach  Morten Rene Pederzen

Jeg har selv brugt hele livet på træning, sund kost og mental træning. Jeg har ca 40 års erfaring med at få folk i form, især piger/kvinder. Jeg har kørt nogen af de mest succesfulde slankehold i landet for voksne piger.

Jeg vil lave et hold kun for "Unge piger" i alderen 15-25 år, så har i lidt mere til fælles. Holdet bliver lidt billigere end de normale slankehold fordi jeg her vil tilgodese dem der studere og er på SU og lign.

På de 12 uger lære du hvordan du skal tænke, spise, træne for at nå dine mål. Du vil tabe fra 10-20 kg, få en flottere og fastere krop, mere selvtillid og nye venner, få viden om kost og kosttilskud, samt lære at sætte mål og nå dem

"Selv den længste rejse starter med det første skridt"

Opstart-tilmelding-pris-sted for "Pigehold nr 3"

Der skal kun ca 5 gode øvelser til at starte forandringen af din krop, det er meget nemmere end du tror

"Pigehold nr 4"

Holdet starter med gratis foredrag ude ved mig i Støvring i januar 2020

Der er max 15 pladser på holdet og max 25 pladser til foredrag, og det er de første 15 som har betalt der kommer med på holdet.

Der nu

Husk tilmelding til mig på      40105221 eller morten@antiaging.dk senest 

Pris er 4495 kr for "Hold 4"

Vi mødes første gang til info/foredrag ude ved mig januar 2020 på Amtsvejen 15 Støvring 8930 Randers nø kl 19.00

Første vejning og måling bliver januar 2020 i Water&welleness, og så er vi igang. Her får du også kur, kostplan og produkter udleveret.

 

"Pris er det du betaler, værdi er det du får"

Forløb i 12 uger med gåture, træning og temaer

Du har kun en krop, du skal passe og pleje den godt, for den skal holde hele dit liv, jeg lærer dig alt om hvordan du får den perfekte krop hele livet

Sådan forløber de 12 uger holdet

Vi starter med vejning og taljemål og bagefter gennemgår vi mål, vægt, fedt% og jeres Teagreen-kur.

I starter med at følge Teagreen-kuren i ca 2 uger, som er jeres kostplan og kosttilskud i skal bruge i de 12 uger, og senere tilpasse til resten af jeres liv, så får i en slank, flot krop, og lever længe, og har meget mere energi og overskud end normale mennesker vil have. Maden er helt normalt og kan købes i nærmeste supermarked.

Vi mødes hver gang i Water&wellness i Randers hvor jeg selv har private lokaler. Vi går en tur på ca 1 time, og bagefter har jeg et lille tema, som er noget i skal lære, høre, se eller opleve.

I bliver vejet hver anden onsdag, hvor vi kontrollere jeres fremskridt. Der vil ved hver vejning være en lille præmie til den der klarer sig bedst.

På de første 2 uger vil i ca tabe 3-7 kg, og efter de 12 uger vil  have tabt ca 10-20 kg, og fra 8-25 cm på maven. I vil måske også have fået mere muskelmasse, mere energi, bedre forbrænding, flottere krop og mere selvværd/selvtillid i alt hvad i gør.

Vi afslutter med spisning på Cafe Konrad i Randers hvor vi fejre jeres fremgang og succes. Spisning er med i prisen, men drikke varer skal i selv betale.

"Den der holder sig målet klart for øje, kommer ikke på afveje"

Kosttilskud der optimere hele din krop og holder dig slank og sund

Camilla en af mine unge smukke klienter som virkelig har opnået vægttab og forandring, først på mit hold, Teagreen-kur og personlig træning

Du får sunde kosttilskud med.

En af de store hemmeligheder ved succesen på mine hold er brug af sunde og effektive kosttilskud der forbedrer din krop, øger din forbrænding, gør dig mæt så du spiser mindre, giver dig energi så du kan træne mere, giver dig ro så du sover bedre, og giver dig vitaminer så du holder længere.

Energi kosttilskud = Giver mere energi til hjerne, hjerte, muskler og vitalitet.

 

Forbrænding = Giver dig mere og bedre forbrænding, så dit fedt smelter og forsvinder

Mæthed = Fylder din mave med fibre/vitaminen/mineral så du føler mæthed.

Sundhed = Giver dig vitamin/mineral der svarer til ca 10 stk frugt/grønt pr dag.

Disse kosttilskud har en værdi af ca 1800 kr, og de følger med i prisen på holdet.

Tilsammen vil disse kosttilskud gøre det meget nemmere for dig at opnå hurtigt og varigt vægttab, og du vil få en grundig information om dem inden du går igang med forløbet.

"Du er hvad du spiser, og du bliver hvad du tænker"

Start nu ?

Camilla fra Randers her et bevis på en ung pige der fik ændret tro og mentalitet, og i sidste ende sin krop.

"I morgen bliver til aldrig"

Hvis du er overvægtig nu som ung, så kan jeg med sikkerhed sige at det bliver du også som voksen hvis ikke du hurtigt laver ændringer i dine daglige vaner.

Start nu !....for der bliver aldrig en bedre, eller mere rigtig dag. Den største fejl alle laver er at udsætte ting, man tror der dukker et bedre tidpunkt op, men det gør der ikke. Til gengæld bliver du bare mere tyk, fordi de vaner du har nu også er dem du fortsætter med, og derfor vokser vægten.

Du skal simpelthen hurtig lære at gøre noget andet end du plejer, og det er det jeg kan lære dig på holdet. På kun 12 uger kan du lære at få nye vaner der gør dig sund, slank, flot, glad og tilfreds. Det er kun små ting der skal til, men gør du det hver dag så har det stor virkning. Vi skal først have ændret dine tanker og mentalitet så du lykkes med dine ting. Dernæst din kost, for den står for 80 % af din vægttabs succes, du bliver nemlig hvad du spiser. Så din motion, du skal lære at lave daglig motion, og nogen dage er det nok med 10 minutter. Og sidst skal vi finde de kosttilskud som lige netop du skal bruge.

Når vi får styr på disse ting, så får du opskriften på hvordan du får den flotte krop du fortjener.

Så meld til nu, så er du i mål før du ved det, og bagefter vil du undre dig over hvor nemt det var !

"Start nu"

Alle piger kan være med på holdet

Vi er enten tynd, tyk, atletisk eller en kombination af disse 3 kropstyper. Du hører mere om det på holdet, hvor vi også laver en lille test på nettet, så vi finder din krops type

Den perfekte krop ?

Hvis du googler "Den perfekte krop" så er det sandsynligvis mit foto der dukker op. Det betyder ikke at jeg synes alle mænd skal se sådan ud, og jeg synes heller ikke at det er de "Perfekte modeller" der er de flotteste piger. Det er blot mit eget lille "Egoistiske projekt" jeg har brugt på min krop de sidste 45 år. Vi har nemlig alle forskellige krop typer, så vi kan være "perfekte" på mange måder. Så det er vigtigt at du danner dit eget billede af hvordan din "perfekte" krop skal se ud, og så arbejder vi derhen imod. Det kan tage kort tid eller lang tid, for mig tog det over 25 år, så det kan godt være et langt projekt, hvor du får brug for en del tålmodighed.

Mange har også spurgt om man skal være meget overvægtig for at deltage på holdet, og der er svaret nej, men du skal være interesseret i at ændre din krop, få det bedre, blive sundere osv. Så selvom du evt kun skal tabe lidt, så kan du godt deltage. Men jeg går ud fra at de fleste deltager for at tabe sig, men jeg også erfaring fra de 39 slankehold jeg har haft, at nogen gerne vil deltage pga motivation og sammenhold med andre piger.

"Menneskets største begrænsning er den, der er skabt i dets eget sind"

Vi mødes hver uge i Water & Wellness i Randers

Water & Wellness

Vi mødes til vores gåture/tema/træning/hold mm i byens flotteste og lækreste center. Her kan du træne, svømme, gå i sauna, gå på alle hold osv. Det kræver nemlig et medlemsskab derude for at du kan gå på mit slankehold. Prisen er 299/399 kr alt afhængig af hvad du ønsker af muligheder.

 "Modgang er kun en overgang"

Træning giver dig selvtillid og bedre humør

Alt sker i hjernen, flyt dit fokus, og du flytter dig selv. En gratis måde til at komme i balance og godt humør er motion.

Træn dig glad

Uanset om du er træt, sur, i dårligt humør, trist, ulykkelig, føler dig grim og uduelig, har dårlig ånde og træsl hår, så tag ned og træn, det virker.

Træning gør dig glad igen, motion frigiver en masse "lykkehormoner" i din krop, og det ændre dit humør og din indstilling, så det der før træning var sort, negativt og træls, bliver efter træning lyst, positivt og muligt. Det kræver måske lidt vilje at komme igang, men med tiden vil du se det virker, og du bliver glad, nærmest afhængig af det. Træning vil gøre dig glad, det vil give dig styrke og selvtillid, det vil ændre dit fokus så du kommer til at tænke mere positivt og konstruktivt, du vil blive bedre til at se løsninger, og du vil blive bedre til at tackle problemer. Det er er vigtig er at du finder den motion du kan lide, det du synes er sjovt, start der. Men det er også vigtigt at finde den motion der giver dig resultater og det skal jeg nok hjælpe dig med.

"Mit liv har været fuldt af problmer, men de fleste blev ikke til noget"

Lukket Zumbahold for jer

Holdtræning med jeres egen instruktør

Fra "Hold 4" vil der nu være et helt specielt lukket hold kun for jer piger der går, eller har gået på mine hold. Det vil være en ugentlig time med jeres egen faste og ikke mindst fantastisk instruktør, som vil motionere og motivere jer så i yder jeres bedste.

Afslutning "Hold 1"

Vi bliver forkælet på Cafe Kræs i Randers

Flotte resultater

"Hold 1" var jo prøvekluden på unge piger, og det gik rigtig godt, de 10 uger gik hurtigt og vi havde det rigtig sjovt undevejs, og fik talt om mange ting. De 3 bedste piger tabte 12,8 kg, 12,1 kg og 10,4 kg, så det var en succes. Vigtist af alt var også at de fik mod på mere, fik ændret vaner og faktisk synes at det var meget nemmere end de troede, og det er jo gode ting at tage med ud i livet. På foto er jeg med pigerne på Cafe Kræs i Randers, hvor vi slutter af med dejlig mad og morer os rigtig meget.

Afslutning "Hold 2"

Så er der hygge, og de er godt opdraget, ikke en eneste turde tage dessert

"Hold 2 på Kræs"

Holdet bestod af flere piger fra "Hold 1" samt et par nye. Pigerne på mine hold møder op i langt bedre form end jeg havde ventet, så der skulle slet ikke tabes så mange kilo som jeg troede. Derfor laver jeg også lidt om på næste hold, det bliver 12 uger, og et nyt tema om succes, og en sushi dag ude ved mig. Vinderen på dette hold blev Malene som tabte 6,7 kg og 12 cm på taljen, og gik fra at være flot til nærmest supermodel. En anden vinder var Pernille som også var med på hold 2, og hun har ialt tabt 15,5 kg og 16 cm på taljen, og det er vildt. Vi har haft et rigtig godt forløb, med mange oplevelser og masser af fremgang.

Nadia fra "Hold 1"

Nadias før og efter de 10 uger

Flot resultat og flot krop

Nadia var en af pigerne fra "Hold 1" og hun kom faktisk allerede i okay form, men ville gerne alligevel tabe lidt kilo og flytte rundt på symmetrien i kroppen. Hun gjorde det rigtig godt, tabte 7,4 kg og kom ned på ca 60 kg. Hun tabte 11,5 cm i taljen og det ses jo tydeligt. Så selvom du ikke skal tabe så meget kan du sagtens være med på holdet, jeg laver et program i centeret til dig som du kan køre sideløbende og på den måde opbygge muskel og ændre fysik.

Tekster, artikler, om mine tanker om holdet.

Vejen til målet kan synes let og ligetil i teorien. I praksis er det noget anderledes, men jeg skal nok hjælpe dig igennem på din vej til målet.

Her kan du læse lidt af de ting jeg har skrevet

Artikel fra Facebook maj 2015

Holdet henvender sig til alle unge piger der vil tabe sig og få en flot krop som de er glade og tilfredse med. Men ud over krop handler det også om glæde, lykke, selvværd, samvær, nye venner og social tid sammen med andre der kæmper for samme sag.
Lad dine tanker arbejde for dig, ikke imod dig
Hvis du vil justere dit tanke- og følelsesliv, må ...du vælge, hvilke tanker og følelser du vil fokusere på i dit liv. Vores følelser afhænger af vores tanker, for de lader os mærke, hvad vi tænker. Hvis du tænker bedrøvede tanker hele tiden, vil du føle dig bedrøvet. Ligeledes går det hvis du har vrede tanker - så bliver du vred. Men tænker du positive tanker, tanker om glæde og succes, så kan du faktisk blive lykkelig og succesfuld. Du kan ikke gå rundt og tænke på dem, der har såret dig, og på alle dine fejltagelser, og samtidig forvente at leve et lykkeligt liv.
Lad ikke andre mennesker, og negative tanker berøve dig og din livsglæde kæmp imod, og skab en forskel for dig selv.

Negative tanker er som ringe i vandet. Hvis de ikke bliver stoppet, vil de hurtigt formere sig. Det, at få et godt selvværd, afhænger ofte af evnen til at kunne styre sine tanker og følelser. Man er, som man tænker om sig selv. Dit liv ændrer sig ikke, før du ændrer din tankegang. Måden, du tænker på, afgør, hvordan du føler, og dine følelser afgør, hvordan du handler, ja det lyder nemt, og det er det også hvis du lige lære hvordan man gør, og det taler vi lige lidt om på holdet.

Gode råd til at beherske vrede tanker og følelser:
Rejs tvivl om dine negative tanker – er de sande?
Tænk på noget andet – på den måde kan du berolige dig selv.
Køl ned i ti minutter og tag gassen af vreden ved at flytte dit fokus.
Skift perspektiv og betragt så situationen i et mere positivt lys.
Skriv eventuelt de vrede tanker ned – så kan du se på dem, bedømme dem på ny, og måske finde en anden måde at vurdere tingene på.
Husk "Modgang er kun en overgang" så alt kan blive godt igen.

 

Artikel fra Facebook april 2015

 

Unge piger har mange problemer i dag, 3 ud af 4 siges at være triste, utilfredse med sig selv, kede af noget, ensomme mm. Overvægt blandt unge er også et stort problem. Mange af disse problemer tror jeg skyldes den evige jagt på anerkendelse/succes på de sociale medier, hvor man hele tiden sammenlignes og vurderes i forhold til andre. Det er en ny ting i verdens historien, disse medier fandtes ikke for blot 15-20 år siden, og slet ikke da jeg var ung, da kunne man højst samme...nligne sig med naboen eller dem man gik i skole med, ikke med 2000 fiktive venner på Instagram/Tvitter, Facebook osv. Det er selvfølgelig trist med alle disse overvægtige og triste piger. Derfor har jeg lavet et helt nyt slankehold kun for unge piger mellem 15 og 21 år. Det bliver lavet så man lære om kost, træning, målsætning, og har også fokus på at ændre mentalitet så man bliver mere glad, tilfreds, og får mere selvtillid og overskud. Og ved at lave en målgruppe der hedder 15-21 år, så vil der også skabes rigtige venskaber, med rigtige mennesker, der har samme udfordring, og på den måde skabes sammenhold og venskab. Holdet bliver også lidt billigere end de normale hold, så studerende på SU og piger med færre penge kan deltage. Første hold vil have opstart onsdag 3. juni kl 19.00 ude ved mig i Støvring. Hold øje med min side her, jeg lægger siden på om kort tid, så kan du/i læse mere om opstart/forløb tid og sted. Der er max 15 pladser på selve holdet...

Håber du er blevet inspirret og motiveret af siden her
morten rene pederzen